Nu verkar den funka igen……for now – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Nu verkar den funka igen……for now

Jag la undan datorn efter allt strul och rätt som det var sen så kom den igång igen. Men jag kommer nog att kolla upp detta med en mac som vissa av er rekomenderat. Jag har dock svårt att “ta till mig” nya främmande saker och vissa säger att det är svårt med mac när man vant sig med en vanlig pc…..men jag ska nog kolla upp Carolas nästa gång vi ses 😉 För strul med datorer suger!

Min gamla vän Ammie och hennes äldsta son Kenny kom och överraskade oss med ett besök igår 🙂 Med sig hade de deras ena hund som lekte av sig här. Peter kom hem tidigare från jobbet då smärtan i örat vart för stort. Han var till läkaren i söndags och fick medicin men det har inte hjälpt nåt ännu. Stackaren var helt däckad igår kväll av smärtan och sömnbristen 🙁 Idag stannade han snällt hemma.

Vädret har inte varit det bästa och det har varit kallt även när solen har varit framme. Så vi har hållit oss mest inomhus. Stundtals bråkas det en del men det kunde ha varit värre 😀

image

Älva “skyddar” sin glass 😀

Morgonen är segare än vanligt hos oss. Egentligen så borde jag gå upp senast klockan 7 men det är ju bara för frestande att sova vidare när alla andra i huset gör det och resultatet blir att jag sover för mycket och har svårt att vakna till sen 😉

image

Efter frukosten-bild med Victor 😉

Senare idag kommer jag att meddela vinnaren i Tefal-tävlingen 🙂

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Tycker du ser väldigt pigg ut även om du säger motsatsen-Men håller med om att ligger man kvar känner man sig många ggr mer trött o seg när man kommer upp.Stackars Peter! Hoppas det blir bättre
    snart.Kram från Småland.Solen skiner men det är kallt.

  2. Titti

    Jag är precis som du då, antingen går jag upp i tid och dagen funkar bra, ligger jag kvar i sängen till efter 8 blir jag seg och slö hela dagen! Det är synd, för jag tycker att “sovmorgon och frukost i lunchtid” låter så härligt!