Trettonbarnsmamman

Matkoma

Åt den godaste middagen på länge !!! Satan i gatan vilken hallelujah moment….
Kan varmt rekommendera er att testa göra pulled beef-hamburgare.  Alla tillbehör gifte sig så väl med varandra 🙂 Kommer garanterat äta denna mat ofta.

image

Brödet från Korvbrödsbagarn var bakat på surdeg och durumvetemjöl och sååå mycket godare än vanligt hamburgarebröd. Tulips pulled beef är både gott och enkelt att tillaga. Hunters BBQ sås var perfekt till och havssalt och chiliflakes blev som pricken över i:et 🙂
Det blev en total matkoma efter maten. Ungarna däremot fick nytt energi 😀

image

De här två tjejerna vet hur man håller låda in i det sista 😀

Kram kram 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Köp hem Pulled pork , finns nog på ICA . står precis som du ska göra ,kostar 50 :- . vi var 6 pers på 1 pkt , ( de blir MYCKET kött ) och vi åt de som tacos . du kan äta de hur du vill ! åh de går verkligen hem hos barn ! ät de varmt som kallt (: ! Rekomenderas starkt

 2. mia

  Om du tar och scrollar ner så förstår man att hon fått hem ett paket och vad jag kan läsa på lappen är det från ”streamteam”. Det framgår ganska uppenbart att hon FÅTT hem ett paket GRATIS. Annars hade hon inte skrivit att hon fått hem det och inte heller visat bilder.

 3. Therese

  Framgår att du gör reklam. Varför inte skriva det. Jag fick denna låda av…. Och nu gör jag reklam…..

 4. Vi

  Mac is da shit! Har haft min iMac i fyra år utan något enda problem över huvud taget. Ingen väsande fläkt, inga formateringar – ingenting! Kristallklar skärm på det och så givetvis direkt kompatibel med iPhone och iPad…

  Tulip är inget vidare val… Danmark och kött har varit i blåsvädret av vissa anledningar… Köp svenskt naturbeteskött, stoppa i ugnen några timmar och dö av salighet, säger jag bara! 😀