Trettonbarnsmamman

Datorhelvete

Hjälp mig här nu så jag kan använda min dator igen *please*

Ibland gör min dator sina uppdateringar och de tar max 15 min. Jag systemåterställde min laptop för ca 1 vecka sedan och nu skulle den göra sina uppdateringar igen….
Har väntat i över en timme nu, har även försökt med att stänga av datorn och ändå så är det enda som kommer upp detta:

image

Gaaah…jag blir galen snart 🙁 🙁 Behöver använda datorn nuuu ju!
Vad ska jag göra åt den???

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Mac är väldigt dyrt, och svårare att ordna till om något skulle hända. Det du kan göra är att stänga av automatiska uppdateringar av Windows. Då kan du själv välja när du vill uppdatera och då vet du när du själv har tid att vänta tills den blir klar. Själv har jag PC och har stängt av alla uppdateringar då det oftast mest ställer till det istället för att hjälpa. Dock kan det vara bra att uppdatera systemet ibland men se då till att spara ner allt viktigt först! Bara ett litet tips 🙂

  2. Linda

    Hoppas att du fick ordning på datorn. Finns inget värre när de krånglar. Det är som med bilar, de ska bara funka! Är så glad för min granne som hjälper mig med sådana saker 🙂
    Lycka till nu!
    Kram Linda 🙂

  3. Lena

    Det verkar vara något som drabbar alla just nu.Min har hållt på så i helgen.Men idag var det ok.Jag kom in så jag kunde komma åt åtgärdscenter som sa vad jag skulle göra.Hoppas det går bra finns inget mer irriterande!

  4. Ida

    Sååå irriterande när datorn strular. Det är ju när datorn krånglar som man förstår vilket behov man har av den. Kanske kan du göra som ”Mari” skriver och se om det fungerar igen imorgon?

  5. Mari

    du är inte ensam om detta , så gjorde min laptop också nu i helgen blir galen på skitet .Till sist stängde jag datorn och öppnade den dagen efter och då fungerade den igen .

  6. Tussilago

    Håller med Mona en Mac är en bra investering. Bästa jag haft. Kan inte hjälpa med ditt problem tyvärr.

  7. vanna

    Min dator har också vartit så och jag fick vänta jätte länge! De ända råd jag kan ge dig är att vänta och inte röra någonting, jag ville gärna stänga av min dator fast de gick ju inte så jag drog ur baterikabeln och till slut fick den ju slut på bateri och sen när jag startade den igen så behövde jag inte vänta så mycket längre typ 5 min!

  8. MonasUniversum

    Honey, investera i en Mac. Då har du ALDRIG sådana problem. Jag var extremt anti mot Mac innan jag köpte en. Nu skulle jag inte gå tillbaka om jag så blev erbjuden gratis dator för resten av livet.

    Puss

    1. Anna

      Håller fullständigt med Mona, investera i en Mac!

      Efter 10 år med datastrul (=Windows-datorer) fick jag nog och skaffade en Mac. Hittade en Macbook Air på rea för 8500 kr för ca 1.5 år sedan. Låter kanske lite dyrt men det är såååå värt vartenda öre! Inget mer strul, inga ständiga uppdateringar x gånger/vecka, inga regelbundna ominstalleringar/formateringar för att få datorjäveln att funka, inte mer dator som kraschar och hänger sig titt som tätt (har inte hänt med min Macbook en enda gång), ingen överhettning mm. Allt funkar som dans på rosor! (Vad lyrisk jag blev…). Och när man vill byta operativsystem till ett nyare, går det snabbt + enkelt, men framför allt billigt (149 kr). Ja, listan kan göras lång!

      Jag kommer inte heller byta tillbaka till en Windows-dator. Aldrig nånsin.