Trettonbarnsmamman

Tävling – Tefal Actifry

 

Nu har jag en kanongrej att tävla ut till er!!

Vi har testat en Tefal Actifry och gillar den skarpt. Hittills har vi bla lagat vårrullar och majskolvar i den och de har blivit bättre än vi kunde ana 🙂

Lite info om Actifry:

Gott och nyttigt på nolltid

Efter en hektisk dag kan det vara svårt att hitta tid och energi till att laga någonting nyttigt och samtidigt enkelt. Tefal Actifry är en kombination mellan ugn och fritös som ger dig krispiga grönsaker och saftigt kött medan du kan koppla av. Actifry är perfekt för dig som vill äta gott och nyttigt och samtidigt spendera mer tid med vänner och familj.

Fettsnåla pommes frites, krispiga grönsaker och färsk fisk

Oberoende på om det är så vitt skilda rätter som biff stroganoff, fläskkotletter, färsk fisk, krispiga grönsaker eller frasiga pommes frites som ska tillagas så passar Actifry perfekt. Den är enkel att använda och den unika tekniken ger rätter som är snåla på fett. En sked olja räcker för att göra ett kilo pommes frites och de får en härligt frasig yta och mjukt inre. Actifry ger med andra ord perfekta pommes frites med en fetthalt på ynka tre procent! 

 

Lätt att använda och diska

Vid tillagning läggs ingredienserna i maskinen tillsammans med lite fett och tiden ställs in. För att uppnå det perfekta resultatet cirkulerar varmluft genom maten under hela tillagningen. Patenterad teknik gör att stekningen blir garanterat jämn och Actifry vänder försiktigt ingredienserna så att de inte skadas. En non-stick beläggning gör att maten inte bränner fast eller fastnar i maskinen. När maten väl är klar piper Actifry och då kan alla löstagbara delar ställas in direkt i diskmaskinen.

 

Tillsammans med varje Actifry medföljer en samling inspirerande recept sammansatta och testade av dietister. De ger tips på hur du lagar god, enkel och hälsosam mat. Det finns också en app, My Actifry, som ger fler förslag på hur Actifry kan användas för att ge variation i vardagen och hälsosamma måltider av hög kvalitet. Här finns också instruktioner och videos som steg för steg beskriver hur du ska gå tillväga.  Appen finns att ladda ner på AppStore eller Android Market. 

 

Övrig information

Rekommenderat butikspris: 1 990 kr. 

Fakta om Actifry

• Tio års forskning och sex miljoner nöjda användare världen över.

• Patenterad teknik garanterar varsam tillagning vid max 150o c, och maten vänds och steks jämnt. 

• Användningen av fett är minimal och man behöver inte hantera het olja som vid traditionell fritering.

• Timer som piper när tillagningen är klar.

• Löstagbara delar kan diskas i diskmaskin.

• En speciell snacking korg för mat som inte ska vändas samt kärl, sked och recept medföljer.

tefal

Nu kan en av er vinna denna braiga maskin 🙂

Tävlingsregler:

Skriv i en kommentar till detta inlägg och berätta vad du är mest nyfiken på att testa laga med Tefal Actifry?

Tävlingen avslutar 23/6  kl. 21.00!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa J

    Jag skulle så gärna vilja prova att göra egna chilicheese till sonen som inte tål mjölkprotein, men tål getost.

    1. Anna-Carin

      Resten av min kommentar kom visst inte med, här kommer den: nej, skämt åsido så skulle jag gärna prova med olika rotfrukter som t.ex. kålrot. Billig mat som åtminstone inte vi tillagar så ofta. Egna chicken nuggets skulle jag också vilja testa. Undrar om det funkar att göra chili cheese i den? Ja, du hör ju… Hoppas på tur gör jag i alla fall!

  2. Sussie

    Åh vad jag längtar efter friterade räkor och Pommes. Har inte kunnat äta detta på 2.5 års tid då detta varit för fettigt för min lilla magsäck efter en GBP. Hoppas på turen <3
    Glad sommar till er alla 🙂

  3. Karolin

    Älskar att laga god mat och vore roligt att testa denna som skulle underlätta mkt. Kämpar febrilt med att bli av med mina mammakilon efter lillen som verkar sitta som klister 🙁 så denna kanon med denna. Vore nog ett bra alternativ till många andra dieter, för att samtidigt orka med ett aktivt liv att fördela mellan liten, jobb o hästar, så tidsbesparande och nyttigare matlagning skulle underlätta min vardag.

  4. Sassa

    Halloj!

    Jag har hamnat lite på avigsidan av spisen ett tag och har ingen inspiration till någon kul och/eller nyttig matlagning, med denna käcka mackapär känns det som man kanske skulle lyckas kicka igång fantasin lite! Grönsaker i alla former, ost gärna men något jag vill återuppleva är friterat godis som jag fick som riktigt liten! Heeeelt galet men nostalgi som jag gärna skulle prova igen!
    Kram o tack för en härlig blogg!

  5. Catarina

    Hej! Jag skulle ge den till min dotter som är 15 år och älskar baka och laga mat. Vad hon kommer laga kan jag inte ens gissa, hennes fantasi sätter inga gränser! Men att det blir något sött och” efterrättigt” är nog ganska säkert!

  6. Cecilia

    Åh jag hade velat testa om en sådan häftig maskin möjligtvis skulle kunna få maken att iaf någon gång laga mat. Jobbar som förskollärare och har 3 barn hemma och drömmer ibland om att få komma hem och maten står färdig på bordet (har aldrig någonsin hänt)!

  7. Annelie

    Åhå, spanade på en sån senast i veckan och tänkte genast att jag skulle vilja prova att göra riktigt goda falafel (och andra bönbollar/biffar). Känns som ett smidigt bra sätt att laga mat dessutom, kan jag få grönsakerna fräscha så barnen äter vore det toppen! Jag och sambon äter helst veg men barnen håller inte med i alla lägen 😉

  8. Maria

    Köpt en grill precis, vi äter väldigt nyttigt i våran familj. Detta låter som en dröm! att fritera nyttigare pommes. Vinner jag den är det pommes och friterad glass till efterrätt. Som kommer tillagas :). Så kan jag umgås med min sambo medans det tillagas. Håller tummarna för en middag på tumanhand.

  9. Catharina Morén

    Har en ”vanlig” fritös som verkligen sett sina bästa dagar (är glapp någonstans, så den slutar fungera helt plötsligt när man använder den). Skulle vara trevligt att ha något som faktiskt fungerar 🙂 och dessutom är lite nyttigare än en vanlig fritös.

  10. jonna

    Kött! Då vi är så dåliga på att laga det, vilket gör att vi sällan gör det. Sonen älskar dock det så hade velat ha detta hjälpmedel för att kunna bjuda på gott och nyttigt kött.

  11. Camilla Jansson

    Hej!

    Jag ÄLSKAR pommes frites! Knapriga stavar med salt o pommes-krydda att doppa o kebab-sås! Har dock slutat äta detta helt för att hålla vikten. Har aldrig hört talas om denna maskin men när jag läste ”fettsnålt” kom suget efter hemmagjorda knapriga pommes! Det är det första jag skulle testa att göra! Roligt att följa ert liv. Är imponerad över hur ni får ihop det Kram

  12. Sandra Nordin

    Jag vill vara med och tävla!! Har en son på 2 år som älskar mat och provar allt! Jag är rätt kass i köket men gör mitt bästa och försöker verkligen köpa allt ekologiskt och närproducerat, blir dock en hel del halvfabrikat som strips osv. Hade varit kul att göra det själv!! Här hemma älskar vi grönsaker också men latheten tar ofta över och då blir det bara nån tråkig gurka. Jag vill liksom ha broccoli, majs, morötter osv till alla måltider! Mums:))

  13. jhill

    Den skulle jag vilja prova göra pommes i har funderat länge på och köpa en sån men kostar en del. Hade blivit jätteglad om jag fick äran att äga den

  14. Tanja

    Har ingen aning om vad jag skulle ha den till, men hoppas att jag vinner den för gubben behöver den akut så ungarna får annat än burk sås med pasta eller pannkaka alla kvällar och helger jag jobbar.

  15. Ellinor

    Hej! Jag älskar bakning och har hört att denna fritös ska vara mycket smidig till desserter så det är jag sugen på att testa! kram

  16. Kim

    Jag skulle verkligen få nytta av denna maskin så att jag kan fortsätta att laga urgod mat även då det om några veckor landar en liten bebis i familjen.

  17. anna

    Hej!
    Har matlagning som min stora hobby och det blir mycket som är onyttigt, men med den här skulle det bli lättare att bli lättare. Vi brukar göra hemmagjorda pommes i fritös, detta verkar bättre!

  18. Malin

    Ååhh en sån har jag önskat mig sen jag såg den första gången!
    Med 6 barn i familjen och en knackig ekonomi finns det inte en chans att vi skulle ha råd att köpa en sån, även om den VERKLIGEN skulle behövas här hemma med både överviktiga barn och jag själv som gick upp över 30 kg under förra graviditeten. Kilon som vägrar släppa taget. Jag tror denna maskin skulle göra gott för oss alla!
    Barnen älskar friterade strips och chicken nuggets men nu vill jag inte ge dem det så ofta, men det skulle jag kunna göra oftare med denna maskin!

  19. Daniel Bohman

    Hej, har aldrig vunnit något i mitt liv… Men jag tror på hoppet. Kämpar med min fetma, har gjort stora framsteg här nu på slutet. Dock så känner jag mig så låst och instängd i mitt matlagande, de blir helt enkelt enformigt. Ser denna maskin som en stor öppning och den skulle hjälpa mig enormt i både min övervikt och självkänsla. Skulle vilja fritera massa olika goda rotfrukter samt prova på lite kinesiska nyttiga maträtter. Varför inte en nyttig version av vårrullar? 🙂 Tack å Hej

  20. Liselotte

    Hej!
    Skulle behöva laga mer hälsosam mat till familjen. Går det sen snabbt också är det ett stort plus! Skulle laga grönsaker och potatisklyftor.
    Kram Liselotte

  21. Mammsen82

    Den hade suttit bra hemma. Pommes är gott men för fett. Men denna verkat ju vara en toppenbra lösnig. Ju krispiga och goda på 1 msk olja per kilo Wow!!!!

  22. Sanna

    Jag är givetvis med och tävlar, och skulle mer än gärna vilja vinna denna. Skulle gärna testa på att fritera egen gjorda munkar, pommes frites och en massa annat gott om jag hade turen med mig.

    Kram Sanna

  23. Emma

    Hej hopp. Det låter ju helt fantastiskt med en nyttig fritös! Det första som slår mig är att göra riktiga calamatas då jag/vi älskar allt från havet, finns inget slut på möjligheter, crispig kyckling, friterad oubergine med indiska kryddor, grönsaker, härliga potatisklyftor eller varför inte crispiga palsternacks flarn till en fin oxfilé . Kram 🙂

  24. Carina

    Jag skulle göra mina hemlagade fiskpinnar! Har en 3-årig prins här hemma som härom dagen sa att ”Jag älskar mammas fiskpinnar, det är min favoriträtt”. Vore kul att testa att ”fritera” dem då jag älskar fish and chips och skulle kunna äta det med gott samvete 🙂

  25. Anna Petersson

    Oh den skulle jag verkligen vilja vinna. Är nyopererad, en gastric bypass som ska ge mig ett nytt liv så jag behöver äta bra och nyttig mat denna maskin vore en bra hjälp på vägen. Hoppas, hoppas!!

  26. Catrine

    Åh den skulle passa oss på många sätt. I den här familjen kämpar vi med övervikten hela tiden så det skulle vara toppen att kunna göra ”nyttigare onyttigheter” 😉 och sen borde de flesta av barnen kunna hantera den, vilket vore toppen till vintern då jag får ändrade arbetstider=mer senare dagar. Och sen är ju dragningen på min födelsedag så vad skulle passa bättre än att få den där 🙂

  27. Sandra

    wow! med den här så ser det ut som att pappan i hushållet kan laga mat utan att bränna vid, starta brandlarmet eller någon mindre eldsvåda. Det skulle ju vara oslagbart!
    kram<3

  28. Cecilia

    Då jag gått upp en del i vikt efter en jobbig tid med en nära anhörigs psykiska ohälsa då jag inte kunnat ta hand om mig själv så vill jag börja laga mer fisk. Har funderat mycket på en ångkokare för att bevara nyttigheter och inte få ett torrt resultat och beskrivningen av denna låter perfekt :).
    Så nu håller jag tummar och tår att just jag blir utvald!

  29. Sara Björkberg

    Hej,
    Jag skulle tillaga dumplings, först ångkoka och därefter fritera. Mums! Och avsluta med en klassiker – friterad banan:-)
    Tack på förhand!

  30. Carolina Schumacher

    Åh tänk att kunna fixa till en god fläskkarré eller något annat gott, kanske en god fisk eller kyckling. Att vinna denna och ta med den ut till sommarkolonin och använda den som ett komplement till grillen:) åh mums, jag testar den gärna och som sagt vilken grej att använda sig av i kolonin. Vårt älskade smultronställe där vi bara myser och umgås hela familjen<3

  31. Katriina "Katta

    Ååhh vad spännande. Är en 44 årig Suomalainen kvinna som alltid vart lite överviktig. Försöker och kämpa på i gymmet flera gånger i veckan, men det ger inte det resultat som jag vill. Gillar att laga mat och exprimentera med nya recept och smaker, vii äter mkt gott här hemma med allsidig kost och mkt grönt, men kanske denna vinst kan få mig att tappa några kilon men nyasspännande recept och nyttig mat!!!

  32. Malin

    För 1 år sedan förändrades vår familjs liv rejält när vi pga en autoimmunsjukdom som jag fått var tvungen att ändra vår kost radikalt. Tål inget spannmål , jod, eller e-nummer som vanligen är tillsatta i ganska mkt livsmedel. Det som fungerar är i stort sett kött, kyckling, grönsaker frukt och bär. Planering av mat är A och O och då jag är superkänslig kan jag heller inte tillaga mat med t ex gluten. Denna köksapparat skulle underlätta och framför allt sätta guldkant på vår ganska torftiga mattillvaro. Med vänlig hälsning Malin med sambo och 2 tonåringar 🙂

  33. Maria

    Hej där! Vilken rolig tävling och särskilt nu på sommaren när det finns så mycket goda svenska grönsaker man kan tillaga. Jag skulle vilja prova att tillaga en komplett måltid, som täcker hela kostcirkeln. Tänk vad skönt att slippa dra fram alla grytorna:-)
    Glad midsommar hälsningar Maria

  34. Malin D

    Vilken bra tävling!
    Jag går på viktväktarna och vad hade inte varit mer perfekt.
    Det verkar ju så enkelt att tom barnen kan få laga middag till mig. Jag vill prova olika grönsaker då kokta grönsaker blir så sladdriga!

  35. Malin D

    Vilken bra tävling!
    Jag går på viktväktarna och vad hade inte varit mer perfekt.
    Det verkar ju så enkelt att tom barnen kan få laga middag till mig 🙂

  36. Tante

    Då min dotter för drygt ett år sedan höll på att dö pga en propp i lungan och de inte funnit nåt annat ”fel” än hennes övervikt så skulle en sån här vara perfekt att laga ALLT i. Hon gillar det mesta men har väldigt svårt håla sig från livets goda. Hon är 19 år så hon är INGET barn. Men har haft problem många många år med sin vikt, OCH främst att bli av med den. Många många många tårar har det blivit samt en dödsångest och oro som inte är av denna världen. Med den här skulle jag kunna hjälpa henne till ett bättre liv, och vi skulle starta med POMMES som är en verklig favorit.

  37. Sandra

    Vårrullar, sötpotatis och fisk är vad jag skulle vilja prova att fritera först. Med Actifry kanske till och med jag kan lyckas med matlagningen.

  38. Jessica R

    Hej Mirka!
    Jag skulle vilja testa att göra pommes frites, friterade grönsaker osv. Då min son efter sin cellgiftsbehandling har blivit väldigt känslig för fett så kan han inte äta vanliga pommes utan att bli dålig i magen. Detta hade varit toppen i vår familj!

  39. Jessica Sundberg

    Hela min familj älskar pommes stripes. Hälften av familjen bör dock av hälsoskäl hålla ner på fett och kalorier. Vad passar då inte bättre än att få äta sin älsklingsmat men i en nyttigare och förhoppningsvis godare variant?!

  40. Ida

    Kanske låter tråkigt men hade varit kul att testa pommes då de absolut bli godare av att fritera men det är inget man gör hemma utan då åker de bara in i ugnen och sen att det blir en nyttigare fritering är ju väldigt spännande om man fått testa då man försöker gå ner i vikt

  41. Sofia

    Hej Mirka 🙂
    Läser din blogg varje dag, men aldrig kommenterat något, förrän nu – plötsligt händer det vettu 🙂
    Vilken grej som du lottar ut! Naturligtvis vill jag gärna vinna den!
    Hemma hos mig är det alltid min man som lagar maten (helt underbart, jag vet) :-). Jag är egen företagare och jobbar jättemycket och ofta sena kvällar, så det har liksom fallit på hans lott. Tror att en sån här skulle hjälpa honom en hel del i köket! Nu är han ju iofs väldigt duktig på att laga mat, men lite hjälp kan väl inte skada ;-). Sen tror jag att den även skulle passa mig, som inte lagar mat så ofta = ingen övning = inte så bra på att laga mat 😉
    Håller verkligen alla tummar!

  42. Katrin

    Jag skulle vilja testa allt möjligt! Pommes och vårrullar är nog det jag skulle testa först då det är så gott att fritera, men då jag inte äger någon fritös så blir det lite svårt. Som ensamstående med en nyfödd skull Actifry underlätta så enormt i min vardag!

  43. Susanne

    Eftersom jag fick skura hela köket och byta gardiner när jag använt vår fritös, så har denna nu åkt till återvinningen. Denna maskin verkar ju vara helt underbar, så hade gärna sett mig som vinnare 🙂

  44. Mona

    Håller på att försöka gå ner i vikt efter graviditeten och jag skulle verkligen behöva en boost i köket för att orka med, jag skulle få lite ny inspiration att laga bra mat med kyckling och lax, skulle vara sååå kul att vinna denna och överraska familjen med ngt nyttigt och gott! Ps, man kan aldrig ha för många köksmaskiner 😉
    KRAM!!!!!!

  45. Maria L

    Den vill jag vinna! Jag gillar alltid att prova på nya saker i köket!Har aldrig sett en sådan apparat förut men såklart blir man sugen på att prova. Håller tummarna för att jag vinner!

  46. Christina Palo

    Hejsan:-)
    Här sitter en nattuggla och vill vara med och kommentera:
    Verkar vara en fantastisk matlagnings grej, som denna 40 + tjej skulle vilja vinna 🙂
    Tror verkligen familjen den skulle gilla och goda saker i den ”drilla”
    och mamma skulle få en redig hjälp i köket och slippa stöket!
    Önskar dig en fin dag idag:-)
    … och bry dig INTE om dessa tråkiga ogenomtänkta dumma kommentarer som bara tar onödig energi:-( !

  47. Lina

    Jag skulle nog vilja testa att laga det mesta med den, men gärna fisk och sjöfågel. Jag bor långt ute i Östergötlands skärgård och vi äter alltid hemmalagad mat och alla tips för att hitta på något nytt är välkommet :-).
    Det roligaste är nog då att mina tre barn älskar att smaka nya saker också.

  48. Emelie

    Åh denna maskin vill jag ha!
    Gjorde en magsäcksoperation i oktober 2012 vilket resulterade i en vitminskning på 53 kg på 6 månader, en operation som helt förändrade mitt liv till det bättre. Men också en operation som innebär ett helt nytt tänk när det gäller kosten. Blir snart 2 barns mamma och vill inte att mina barn följer mina fotspår, därför skulle denna maskin underlätta min vardag:)

  49. Helen Esperup

    Sliter mitt hår just nu, eftersom jag har en familj som aldrig tycks gilla maten jag serverar. Den ena äter inte det och den andra inte det. Jag önskar och hoppas att en Tefal Actifry skulle kunna göra livet lite lättare för mig. Pommes gillas av alla och kunna göra egna och kanske blanda med andra rotfrukter som ett nyttigare alternativ skulle vara roligt att testa.

  50. Anna Andersson

    Jag är grymt sugen på att testa att fritera avokado! Jag vet det låter skumt men jag tänkte att det skulle vara perfekt att fritera just avokado som annars är så fet i just actifry! Jag lovar att meddela hur det smakar om jag vinner:)

  51. ami

    Åh! Den här fritösen skulle jag vilja vinna och ge bort till min sambo. Han älskar att laga mat och har länge funderat på att skaffa en fritös så att han kan laga friterade räkor.
    Jag håller tummarna!

    Ha det gott!

  52. Helen

    Skulle gärna vinna en sådan till våran familj. Smaskiga grönsaker och nuggets är nog det vi skulle använda den till mest.

  53. liselotte

    Jag är gärna med och tävlar, låter som en perfekt matlagnings apparat för mig. Tycker det låter väldigt gott med krispiga grönsaker, så det skulle jag vilja testa en hel del olika. Mvh Liselotte

  54. Maria B

    Oj vilken spännande manick
    Som lagar maten med ett klick (nyttig dessutom)
    Kanske göra ett test
    Då vi några bjuder på fest.
    Spännande med både potatis och kött
    Och kanske något sött
    Maskinen verkar kunna fixa det mesta
    Vi får kanske den stora äran att testa
    Om vi vinner
    Laga mat vi hinner

    Denna maskin skulle verkligen hjälpa mig i köket, då jag kroppen tyvärr inte alls är pigg och kry.

  55. Hanna

    Jag skulle främst vilja prova på att fritera olika former av potatis. T.ex pommes, potatisklyftor, potatisbollar osv. Sedan skulle jag även vilja prova på att fritera banan och äta glass till.. muums!

  56. Malin T

    Jag som älskar att laga mat men känner att tiden inte riktigt räcker till nu med barnen hade med nöje testat en sån här! Vill ju dessutom ge barnen nyttig och god mat.

  57. Josefine

    Jag ser fram emot att få testa göra pommes frites i maskinen! Min lillasyster är ett riktigt fan av just pommes och det skulle vara roligt att få chansen till att prova göra dom på ett nytt sätt, kanske lite nyttigare. Jag skulle ge maskinen till mamma & pappa som länge pratat om att köpa någon slags fritös. Jag vet att mamma skulle älska att göra grönsaker i den och min pappa som tycker om att grilla skulle älska att prova på att tillaga kött. Håller tummarna!

  58. Jenny

    Denna skulle jag vilja ha har ont om tid blir ofta skräp mat men med denna kan vi äta lite sundare mat!

  59. Annica Rydberg

    Jag är sugen på att prova att göra kyckling 🙂
    Mina kidz tokgillar kyckling och med fyra kidz och ont om tid när det kommer till matlagning så hade denna varit kanon.
    Kramiz

  60. Malin

    Först och främst, tack för en inspirerande blogg. Jag skulle hemskt gärna vilja prova att göra ”nyttiga” strips i actifryen. Min mage kan inte bryta ner bl.a. fett på ett normalt sett och friterad mat är något jag numera får avstå. Och just strips är något jag verkligen saknar att äta 🙂

  61. Sofia Wiklöf

    Hej, vi äter mycket pommes strips hemma hos oss och det hade varit perfekt om det hade varit lite nyttigare! Så hade först och främst velat prova hur stripsen blir, men även annan mat som kyckling och grönsaker hade varit roligt att prova!
    MVH Sofia

  62. sara

    Hej! Denna har vi suktat efter länge 🙂 har en sambo som gärna testar att fritera allt möjligt 🙂 vi skulle testa fritera camenbär ost och jordgubbar 🙂 skulle vara perfekt nu i sommar då vi är hemma hela familjen med en liten bäbis 🙂 Mvh Sara

  63. malin

    Jag är väldigt nyfiken på att testa lite efterrätter! Något jag verkligen skulle vilja testa är friterad snickers och servera det med glass! 🙂

  64. Thea Andersson

    Åh det här vill jag vara med och tävla om! Jag vill prova grönsaker och ost för att avsluta med glass och banan! Låter spännande och urgott. Håller tummar och tår!

  65. Karin Richardson

    Skulle underlätta nu på sommarlovet när det är så mycket matlagning och fantasin tryter.

  66. Annika S.

    Åååh vad jag har suktat efter den maskinen, min man fick diabetes för en tid sen och mitt blodtryck är för högt, så jag tror att den här maskinen skulle göra under för oss bägge.
    Jag skulle vilja testa en sorts Thai / Kina grej dvs kyckling el nötkött som ligger i marinad sen ska det friteras med en massa grönsaker… muuuuums 🙂

  67. Eva Nilsson

    Att få servera min irländske sambo den irländska ”nationalrätten” pommes frites med currysås på ett hälsosamt sätt vore toppen!

  68. Sara

    Jag älskar friterade pommes frites! Mamma gjorde helt underbara när jag var liten. Dock gör inte vår fritös dem rättvisa, den brukar dessutom bubbla över, trots att vi inte fyller den mer än ”max”. Vi är nu så less på det här att vi har gått över till att göra pommes i ugnen. Helt OK – men det blir inte det där lilla extra som jag vill ha. Nu när sommaren har kommit så suktar jag efter pommes som är lika perfekta som min mammas var. Grillat kött, pommes frites, en god krispig sallad och kryddig bearnaise i den varma kvällssolen en fredag efter jobbet – DET är lyx såhär års. Jag skulle använda denna maskin flitigt till detta, medan sambon (som ofta är kocken i hemmet) säkert skulle prova både det ena och det andra.

  69. Mazlin

    Vilken toppen grej att vinna till köket. Jag vill testa allt det vanliga som pommmes, lökringar, kyckling men samtidigt sätta den på prov hur många maträtter man kan laga.

  70. Tina

    Fiskpudding!!! Åh Mammas fiskpudding, sååå god.
    Har inte ätit sedan hon fanns i vårt liv, tänk att få
    bjuda min familj på det:))
    Kanske denna ”konstiga” maskin klarar av!

  71. Jenny

    Hej! Jag skulle vilja testa att laga rotfrukter med smarriga vårrullar. Kanske skulle våga mig på ostbollar också. Kram kram

  72. Rebecka J

    Jag älskar att laga mat, men något jag inte provat att göra själv är arancini. Det är italienska ’risbollar’, som ska friteras, med lite smält ost inuti. Det känns som en perfekt sak att göra i Actifry, för att de i alla fall ska bli liiite nyttigare :p

  73. Therese

    Hej,
    Jag har en jobbarkompis som har en actifry och som är helt lyrisk över den. Hans matlådor ser mycket goda ut 🙂
    Jag och min familj (man och 3 barn) lagar all mat från grunden och så ekologiskt vi kan. Skulle vara kul att ha Actifry för att få lite nya idéer på maträtter samt att det skulle underlätta matlagningen.
    Jag skulle prova att göra det mesta i den, tex, grönsaker och kyckling.

  74. Annelie

    Hej Mirka Det där lät spännande, har alltid förknippat frityr med mycket fett skulle vara roligt att överraska barn och svärsöner med något gott med hjälp av denna maskin då vi äter tillsammans är vi tio personer

  75. Bea

    Jag skulle prova göra friterad pommes frites för jag älskar det men kan inte äta det för de är för fett för min mage. Sen skulle friterad banan och ananas inte vara helt fel med lite vaniljglass och lönnsirap

  76. Marlene

    Denna vill jag vinna! Jag har försökt mig på att göra egna pommes i flera år, men de blir aldrig bra! Tycker att fritösen gör de alldeles för flottiga och de känns inte alls som jag tänkt mig att hemmagjorda pommes ska smaka. Så jag har gett upp. De senaste åren har vi köpt hem pommes på påse. Men hur gott är egentligen det? Barnen gillar dom, men vi vuxna suckar väl mest 😉 Så det jag skulle testa först är absolut att göra mina egna pommes! Men vi är en familj som älskar grönsaker och äter det till varje måltid, så jag antar att den skulle gå varm till sådant med 😉 Kram!

  77. Gunilla Lindblad

    Jag tycker denna skulle vara fantastisk till mina dagbarn och göra grönsaker och då kan man även lyxa till med pommes nångång . det bästa är att man slipper oljan som man inte får hälla ut i slasken efter användning utan ska till nån återvinning . perfekt för miljön

  78. Nicole- partypingla & stadsbo till tvillingmorsa och husägare

    Jag skulle självklart laga nyttiga och goda middagar till hela familjen men främst nyttig, näringsrik barnmat till våra små tvillingar här hemma. Snart börjar dom på dagis och pappan i huset ligger ute på jobb så en sådan fantastisk maskin skulle göra susen i huset här:)
    Sen bor det en träningstok här hemma som skulle bli överlycklig med fettsnåla middagar!
    Det första jag skulle testa är sötpotatis med rotfrukts kuber och kycklingröra! Vilken toppen tävling!
    Kram från oss

  79. Marre

    Har varit en stor motståndare till fritöser överhuvudtaget!
    Men är den såå fantastisk som utlovas så blir den en tillgång i köket!

  80. Pernilla

    Jag skulle fritera vårrullar och pommes frites och friterad banan 🙂 och grönsaker och kött 🙂

  81. Jessica

    Hej!
    Jag vill också vara med och tävla och jag skrev ett inlägg igår om vad jag ville prova att fritera, när jag klickade iväg meddelandet stod det att det väntade på godkännande. Nu när jag läser alla kommentarer så ser jag inte min, men kanske missade den? Hoppas den finns där eller snart kommer dit 🙂 Ha en skön tisdag! (Denna kommentar behöver du inte publicera) 🙂

    Mvh Jessica

  82. Nicole- partypingla & stadsbo till tvillingmorsa och husägare

    Jag skulle självklart laga nyttiga middagar till hela familjen men främst till våra små tvillingar här hemma. Så olika barnmats rätter. Snart börjar dom på dagis och pappan ska ligga ute på jobb så en sådana underbar maskin skulle göra susen i huset här 🙂 sötpotatis med rotfrukter tärningar och kycklingröra är den första maträtten jag skulle testa att göra 🙂

    Vilken toppen tävling!
    Kram från oss

  83. Marie

    Hej!
    Jag skulle jättegärna vilja vinna en sådan 🙂
    Både jag och mina barn gillar friterat och det verkar ju bra att den är lite hälsosammare.
    Jag skulle fritera ”allt”, men är mest nyfiken på att testa pommes frites, grönsaker och ost.

  84. Sandra Söderlund

    Hejsan!!
    Jag jobbar som dagmamma och en sådan apparat hade underlättat matlagningen oerhört. Laga nyttigare mat och ha mer tid för barnen till annat skoj. Kyckling, grönsaker och pommes är de jag hade velat testa

  85. susanne ståhl

    Åå jag önskade mig en sån när jag fyllde år men jag fick ingen:-(
    Den skulle passa SÅ bra in i min familj.
    Jag har just nu en omställning till nyttigare mat har många kilon att gå ner och detta skulle vara en stor hjälp.
    Då pommes och klyftpotatis är väldigt populärt här hemma så kan man nu göra dom och äta med ett gott samvete 🙂

  86. Maria

    Hej
    Jag skulle direkt prova att laga puylinsfritters vilket är den nya favoriträtten i vår familj. Skulle dock kännas bättre att göra dem på ett nyttigare sätt då vi har två mindre barn. Vi har oxå precis börjat äta mycket mer vegetarisk mat så detta vore ett perfekt redaskap i vårat kök! 🙂

    Tack för en bra blogg!

  87. Sanna

    Hej Mirka!
    Jag skulle vilja vinna denna eftersom jag älskar friterat, men de gör inte min kropp. Därför skulle de vara roligt att pröva en hälsosammare variant av friterat. Dessutom har jag spanat in en sådan en tid, men inte riktigt haft dom extra pengarna för att köpa den.

    Hyvä päivä sulle! 😀

  88. Ida-Maria Nylund

    Min man har velat ha en fritös i hur många år som helst, men varje gång det har kommit på tal hos oss har jag bestämt sagt ”Nej, det kommer ingen fritös in i vårt hus!”. Och gubben har sett smått besviken ut varje gång.
    Den främsta orsaken till att jag inte vill ha en fritös är att vi skulle göra onyttig, flottig mat alltför ofta, just för att det är så snabbt och enkelt. Dessutom brukar det stinka äckligt, vidbränt flott i hela huset efter att man friterat. Därför vill jag inte ha en fritös. Eller ville. För när jag såg din tävling om en Actifry och läste om den så började jag tänka om…
    Kanske kunde en fritös få komma in i vårt hus ändå. Om det är en nyttig fritös, som Actifry 🙂 Nu bor ju jag på andra sidan Östersjön så säkert skulle vi försöka tillaga nakkimakkaroita i den 🙂

  89. Annelie

    Det där lät ju jätte spännande har alltid trott att friterat var lika med mycket fett, men det där skulle vara något att överraska barn o svärsöner med tillsammans blir vi tio som äter

  90. Maria Åkesson

    Jag är småbarnsförälder och kämpar med träningsprogrammet itrim och då är det viktigt att tänka på maten. Men som heltids arbetare med småbarn är det ibland svårt att hinna med att planera in snabba och nyttiga måltider så därför vore detta en bra grej för mig och min familj. Jag är sugen på att prova göra både grönsaker och kött i den då detta är vad jag får äta. Sen skulle det vara roligt att prova göra i ordning sötpotatis i den 🙂

  91. Linda

    Å denna skulle jag vilja vinna så jag kan göra massor av god mat till min goa familj, skulle vilja testa å göra egna vårrullar, å fettsnåla pommes.. Älskar å göra mat men vill oxå göra fettsnål mat..

  92. Jenny

    Nu när jag har gått ner mina 15kg, skulle det vara bra med ett ”redskap” som kan hjälpa till med att laga nyttig och bra mat, som även går hem hos barnen. TACK för en jätte bra blogg, och att du delar med dig av ditt liv till oss.
    Kramar från Jenny i Staffanstorp (i Skåne).

  93. Annika Sundell

    Oj vilken spännande maskin skulle vilja testa att laga kött i den sen skulle den ju vara perfekt för mina 5 barn att använda till att laga mat i när jag jobbar eftermiddag (jobbar 3 skift) så slipper jag stå och laga och förbereda maten till dom innan jag åker och jobbar 🙂

  94. Fru Blom

    Men åh vilken tillgång i köket – smidighet o enkelhet samt fettsnål o att det piper när de är klart…
    Helt klart vill jag få den fina förmånen att vinna den o kunna laga mat smidigt o enkelt – skulle absolut testa pommes de första jag gjorde…
    Hoppas på tur, fyllde år igår o är juni barn så..Håller mina tummar//Varm sommrig junikram

  95. Viola

    Vi ”tog tag i oss själva” i början på året och försöker vara lite mer medvetna om vad vi stoppar i oss exakt, i den mån det går så lagar vi allt från grunden själva och när plånboken tillåter det så köper vi ekologiskt. Något vi saknar grymt mycket är tillbehören man kan köpa när man är på McDonalds/Burger King/MAX – dvs. mozzarella sticks, chili cheese och allt annat onyttigt 🙂 har sett att liknande finns att köpa i frysdiskarna, men oj vad tillsatser det var i dom, så nej…men åhhh, så gott det vore att få laga det själva hemma till våra egna hamburgare. <3

  96. Mamma Anna

    Den skulle jag ta med till husvagnen där det klagas på att allt blir sladdrigt i gasolugnen, skulle vara en fröjd att få kunna servera riktiga pommes till grillningen och dessutom kunna erbjuda lite smarriga efterrätter så som friterad banan, ett plus är ju att allt blir fettsnålare också. Den kommer naturligt vis få följa med hem igen. Nu håller jag tummarna.

  97. Hanna H

    Åhh! De låter som ett perfekt köksredskap för mig som tog studenten i onsdags. Jag ska jobba mycket kvällar i sommar och vet av erfarenhet att de är väldigt svårt att hålla koll på kosten under dagarna när man är ensam och det är sommar…. Det känns som att denna skulle underlätta matlagningen samt framförallt göra den nyttigare, vilket jag skulle behöva! Kram

  98. Moa Pettersson

    Jag vill så gärna vinna denna 🙂
    Jag är väldigt mån om vad jag stoppar i mig och äter mycket grönsaker, potatis och annat nyttigt. Dock har jag lite svårt att variera tillagningssätt, ofta blir det bara kokt potatis och kokt broccoli. Det blir sällan pommes på grund av att det inte är så nyttigt, men om jag skulle vinna denna maskin så skulle mina måltider se annorlunda ut! Pommes frites varje dag:D / Moa 17 år

  99. Maria husetfullt

    Vilken spännande köksmaskin. Den skulle jag verkligen vilja vinna. Jag är ur dålig på att laga mat. Men med denna i köket så skulle det bli lättare att variera sig i matlagningen. Ett stort plus att det blir fettsnålt. Spännande !! Jag skulle framförallt vilja pröva att laga kött, kyckling och Pomme. Ser framför mig att jag skulle lyckas i köket. Skulle vara kul att överraska familjen med finmiddag lagad av mig 🙂
    / Maria husetfullt.

  100. Gunilla Jansson

    Jisses! Min drömmaskin! Jag har dock tyckt att den är för dyr så den har fått finnas på ”den ouppnåeliga drömönskelistan” – du vet, det där som man så gärna skulle vilja ha men innerst inne vet att man aldrig får. Nåja drömma är ju i alla fall helt gratis….. Saknar er här i Fjärdhundra! Kram Gunilla

  101. Käthe

    Min 10-årige son skulle ropa JA av glädje för att slippa äta ojämna pommes som det blir i vår ugn. Vi hade en fritös men den smälte då jag råkade sätta den på en varm platta:-(.

  102. Anette Wikström

    Skivade bananer o skivade äpplen skulle jag pröva först ,för det är ju sååå gott att ha på filen/youghurten

  103. Nicolina

    Jag skulle testa laga hel kyckling… Har aldrig gjort de å skulle även passa på att göra egna pommes som inte fettet dräper ur..har fått mitt tredje barn och tiden för maten känns minimal… Haha ska jag säga;) men nu håller jag tummarna, så jag kan laga god mat till vårt bröllop:)

  104. Marie Wennberg

    Ååå denna skulle jag vilja vinna. Jag har denna sommar ett jobb som innebär att jag hämtar barnen kl sex på kvällen och sedan spenderas nästan all tid på matlagning tills det är läggdas för barnen kl åtta. Med detta verktyg så kan jag få loss mer tid för att kunna umgås med barnen 🙂

  105. Eva

    Den skulle jag vilja vinna och laga en massa mat i! Det första jag tänker på är att få till lite krispiga grönsaker, så kanske det vore fler än jag som äter grönsaker till maten 🙂
    Sen finns det en hel massa annat jag skulle vilja testa att göra i den!

  106. eva

    hej det jag skulle prova laga först är friterad ren eller älg kött mums efterätt skulle bestå av
    smördegs bollar fylld av hjorton önskar dej å din familj en riktig skön sommar med massa fina dagar

  107. Carro

    Det jag skulle laga först är nog panerad kyckling och strips då det är det vi brukar fritera
    Andra ideer kommer nog efter vägen 🙂

  108. Sofia

    Jag önskar att jag kunde vinna den till min sambo! Då jag sällan är hemma när middagen tillagas är det alltid min kära som står för tilltagandet här hemma. Tyvärr, hade han nog gjort det även om jag hade tid (vilket jag har ibland, men då är jag mest i köket som sällskap). Vill ge han lite uppskattning, då jag tycker allt han gör är så himla bra! Kanske även jag kunde bjuda tillbaka lite oftare om nu den där mackapären är så lätt och enkel att laga med 😉 🙂

  109. annelie broström

    skulle villja testa bara för att jag är överviktig diabetes för att se om man kan gå ner itabblett styrka tycker om astt fritera

  110. Tess W

    Skulle verkligen vilja bli bättre på att göra fisk! Gör det men barnen vill inte äta. Friterat skulle förhoppningsvis göra susen!
    Stora kramar Tess W

  111. Ingrid

    Snajsig kökspryl, verkligen! Tror jag skulle testa göra baconinlindad torskrygg. Fisk är så gott men behändigt att slippa steka och riskera att den fastnar i stekpannan. Finns säkert miljoner rätter att testa med galet gott resultat 🙂

  112. Harriet

    Åh vad jag önskar vinna denna apparat. Jag älskar friterad mat och brukar göra en budgetvariant av friterade räkor och istället ta crabchunks som doppas i god hemmagjord frityrsmet och sen äts med ris, creme fraiche och sötsur sås. Men det skulle ju vara härligt att slippa kastrullen med olja efteråt som man inte har nåt bra ställe att hälla ut.

  113. Susanne

    Hej
    Mina barn är inte så förtjusta i fisk men jag brukar göra fiskbollar och bända i ströbröd och steka, lite mek men de tycker att de blir gott och så ser de så roliga ut. Men det är ju som sagt mycket pill och tänk att bara lägga ner dem i denna maskin ;0)
    Tack för fin blogg.
    Sommarhälsning Susanne

  114. Cajsa Grönberg

    Jag skulle gärna prova laga nån fiskrätt i den, Tycker det är svårt att få till fisken då den blir god.

  115. Marie

    Skulle mer än gärna vilja vinna den här tävlingen, tycker om att laga mat. Skulle nog prova att fritera det mesta.

  116. Anna

    Åhh vad härligt det hade varit om man kan få till färsk fisk med krispiga grönsaker. Vi behöver lära oss äta mer fisk i detta hushåll och grönsaker för att gynna både våra egna kroppar men även miljön så detta hade jag velat testa få till!

  117. Stina

    Åh, vilken grej! Vill gärna vinna den och få chans till nytt sätt laga mat. Egen pommes skulle vara en riktig hit, men den skulle ge inspiration till nytänk för så mycket mer!

  118. Evelina

    Jag arbetar som sjuksköterska och är mamma till fyra barn. Just nu försöker jag gå ner i vikt efter min sista graviditet men det är inte alltid så lätt då tiden inte alltid räcker till när man vill laga nyttiga matlådor mm. Det låter fantastiskt att kunna laga nyttig mat samtidigt som man hinner med andra måsten man har. Så jag vill laga god mat med färre kalorier.

  119. Marie

    Åhhhh !!! Precis en sån vi skulle vilja ha =)
    Älskar att laga mat & gillar att det kan göras så pass enkelt men samtidigt så nyttigt! Är mest intresserad av hur kött & fisk hade smakat efter tillagningen i en sådan.

  120. Johanna Surting

    Hej!
    Min äldsta tvillingtjej är glutenintollerant, är därför väldigt nyfiken på att prova chicken nuggets!! Det är favoriträtten även hos hennes tvillingbror!
    Tack! Hälsningar Johanna

  121. Nina

    Jag är mest nyfiken på om man kan laga någon himmelsk god vegetarisk rätt i den, kommer inte på någon nu..hmm kanske de där vegetariska vårrullarna som jag haft recept på i år och dag och som jag lovat min yngsta dotter att göra men som jag hela tiden skjuter upp att göra eftersom jag är så vansinnigt rädd för att fritera i olja på spisen (har inga sådana där moderna grejer som fritös)..jo och så skulle jag testa friterad banan..har ätit det en gång på en kinarestaurang och det var så himla gott. Gud vad hungrig jag blev nu 🙂

  122. Kristiina

    Jag tycker om nyttig mat, alltså fisk och grönsaker, mitt problem är att jag inte lyckats hitta något i det som min sambo tycker om.
    Jag skulle vilja tillaga grönsaker och fisk i den här mackapären, och då skulle jag hålla tummar och tår att äntligen ha hittat en metod att tillaga nyttigare mat som även min bättre hälft skulle tycka om.

  123. Sassa

    Åhhh en sån skulle jag vilja ha! Jag skulle försöka mig på att göra räkchips och vårrullar. Det älskar min dotter och även jag men de blir inte lika goda i ugnen som i en fritös..
    Hoppas på tur!

  124. emma

    Har länge velat köpa denna maskin, men priset passar inte mig som är student =P Är med i viktväktarna och och då är det svårt att tillåta sig att äta friterad mat, trots att ”knaprig”-mat är bland det bästa som finns =) pommes är det spontana jag tänker på, men jag tror att jag skulle kunna använda den till så mycket mer spännande =)

  125. Saara - 22 Med syndromet Klippel Trenaunay

    Jag är sugen på att prova denna produkt för att jag inte alls är duktig i köket. Kanske skulle den underlätta mycket för mig?

    Jag samlar även på mig flytta hemifrån saker. Är 22år och bor fortfarande hemma just nu. Kanske skulle denna underlätta när jag har eget boende någonstans inom några få år. Hoppas på tur! kram kram

  126. vickan

    Något gott som lina barn gillar. ..
    utreder ett barn för autism. .är ensamstående och Usel på att laga gott köttm.denna kan Kanske hjälpa mig?

  127. Nilla

    Åh…
    Detta vore räddningen….
    Lever just nu utan kök och lär så göra ett bra tag till eftersom vi hittat fukt som måste åtgärdas innan vi kan sätta in det nya köket…
    Drömmer om den goda mat jag skulle kunna göra med denna vinst och håller tummarna!

  128. Sandra Adamsson

    Hej Mirka! Tack för en inspirerande blogg! Matlagning är något jag alltid varåt dålig på, mest för att jag tycker det är svårt att laga god mat och att det tar sån tid. Den mesta maten vi äter hemma lagar min sambo men det vore kul att få överraska honom genom att imponera med en god middag. Med denna köksmaskin och tillhörande recept verkar det inte allt för svårt och jag skulle framförallt lägga fokus på kyckling och grönsaker. Kanske även en och annan pommes frites också 😉 Som nybliven småbarnsförälder, har en liten flicka på 5 månader, känns det som att alla knep som kan ge oss mer familjetid är av värde!

  129. Lena

    Friterad camembert med hjortron, krispiga grönsaker, langos, kött i alla former, fisk och naturligtvis pommes. Är supertrött :-!på matlagning men gillar god mat :-), svår kombo! Kanske denna manick kan få mig att vakna till igen! Behöver inspireras!!! Känner mig tömd på idéer och energi efter en tuff tid med inte mindre än tre dödsfall i släkten mellan oktober och januari. Tack för den lilla guldkanten det är att läsa din blogg! Ha en fin sommar:-)

  130. Mimmi Eriksson

    Åh jag vill ha snälla. Jag har alltid haft fritös, men fått köpa ny varje år för att dom blivit så kladdiga.
    Vi flyttade i januari för att barnen skulle få egna rum och då kastade jag den gamla kladdiga fritösen.
    Jag skulle nämligen efter flytten köpa en ny kladdfri fritös.
    Men nu har det visat sig ( trots besiktning på huset ) att det är fel på allt överallt. Vattenskada, fel på el, massa trasigt, det går elkablar från oss över till grannen, så vi betalar grannens el :-(.. Suck nu kommer alla pengar som finns gå åt till att fixa allt så vi kan bo.
    Nån fritös har jag inte råd med just nu. Men både jag, barnen och min man skulle jubla högt om vi vann tefals super fritös så vi ändå kan glädjas åt goda tillbehör till grillen, mitt i allt elände.

    Jag håller tummarna hårt!

  131. Malin

    Min mamma är helt galen i pommes, så att vinna denna och överraska henne med skulle vara såå kul! Skulle såklart testa min favvoefterrätt också, nämligen friterad banan och glass 😀

  132. Maria

    Oj, har länge dreglat på en fritös. En fettsnål sådan skulle ju vara perfekt. Ungarna älskar friterad kyckling på kinarestaurangen och jag däremot tycker om friterad banan. Mums! Och att laga schyssta pommes hemma skulle inte heller vara illa.
    Hälsningar från en bloggläsare i svenskfinland!

  133. josephine

    Hej Mirka! Skulle jag ha turen att vinna denna häftiga kökspryl så skulle både jag och barnen (även maken) bli överlyckliga.Både jag och barnen älskar att laga mat tillsammans och med den här prylen skulle vi kunna laga god och nyttig mat på ett nytt och mer säkert sätt men framförallt spännande sätt.

  134. Linda Jönsson

    Åh OM jag skulle vinna denna fantstika maskin skulle jag bli superglad! Både jag och min man jobbar heltid och med 3barn som gärna vill äta gott även i veckorna skulle denna passa oss som ”handen i handsken” Hoppas hoppas 🙂

  135. emelie forsman

    Eftersom jag nyss genomgått en operation som innebär att jag måste äta bra och nyiig mat var tredje timme skulle denna vara perfekt för mig! Att desdutom ha två barn på två år som tar all min tid i veckorna när jag är ensam är denna bra så jag får mer tid över till deras bus o hyss 😉

    jag skulle vilja testa att göra kyckling med vitkål och morötter. Gud vad gott!

  136. Heidi

    GO KVÄLL!
    Då vi älskar att fritera i familjen å matlagning tar all för mycket tid som ja istället skulle kunna lägga på mina barn, de e mitt svara på varför just ja ska vinna

  137. 7 barnsmamma

    ÅÅÅ, denna skulle jag jätte gärna vilja vinna:). De stora barnen älskar att fritera. Å även jag;). Dock så älskar jag inte den unkna doften av olja som det blir efter. Vilket jag inte tror den här lämnar efter sig!
    Jag skulle absolut fritera grönsaker, kyckling,pommes,lökringar,vårrullar men även vilja testa en massa annat. Att man kunde fritera kött med den lät spännande:)
    Skulle bli sååå glad om jag hade turen att få prova på lite nya spännande saker att fritera med en sådan toppen vinst! Håller alla fingrar å tår!

  138. Emma Söderström

    Åh, låter superspännande! Jag skulle vilja prova att föra min favorit, friterad squash. Mums!

  139. Frida

    Sydafrikanska vetkoek (fetkaka)! En underbar friterad degklump som man fyller med god röra efter tycke och smak. Härligt seg och varm. Många såna skulle det bli 🙂

  140. Madelene

    Åh, denna hade ju suttit som gjutet när vi nu under detta sommarlov ska skärpa oss med kost och motion för våra flickors välmående. Inte så smidigt att dra in på all go’ och fet mat bara så där, så denna hade ju hjälpt oss rejält på traven

  141. Helena Blomqvist

    Hej! Med denna i köket så ska jag testa att tillaga allt men mest sugen på thailändska vårullar. Här hemma har all mat blivit så fruktansvärt tråkig,trött på pasta i alla dess former.Lättanvänd och med recept kan de bli bättre? Tycker att de låter som om de inte finns några anledningar för gubben att komma undan längre 😉

  142. janina

    Åh herre jisses, jag skulle göra friterad camembert, något som jag ätit en gång och tyckte det va helt otroligt gott. Har inte vågat prova här hemma men med actifry lär det ju gå som en dans 🙂

  143. Mia

    Hejsan Mirka!
    Kul att ni tycker om Tefal Actifry. Skulle vara kul att få möjlighet att prova den själv. Jag är student och lever väldigt snålt och det skulle vara ett bra alternativ för mig. God mat uppskattas verkligen och det jag skulle prova är såklart POMMES FRITES och GRÖNSAKER. Sen kan man ju experimentera lite. Trevlig sommar!

  144. Madde S

    Hej! Jag har länge önskat mig denna maskin. Vi älskar pommes frites men vi kastade vår gamla fritös för att den dröp av fett och att tillaga dem i ugn blir så tråkigt. Så vi kanske inte är så originella som vill ha den för att främst göra pommes men oj vad önskvärd den är. 🙂

  145. Evelina.

    Vad spännande. 😉 Jag skulle vilja pröva fritera feta ost med honung, till de skulle en smaskig sommar sallad passa perfekt;) Jag skulle öven använda den till att fritera pommes eller hemma gjorda klyftpotatis, då vi gärna äter fondue på helgen när hela familjen är hemma;) Håller tummarna .;)

  146. stina

    vi har en väldigt kräsen liten 6årig kille som mest petar i maten. Som mamma är det frustrerande att se sin pojke äta musportioner när han så väl behöver lägga på sig lite hull. Det enda han äter med god aptit är pommes och därför vore det lysande med denna maskin, vilken lycka att kunna servera honom pommes på ett nyttigt sätt 🙂

  147. Sandra

    Den här maskinen har min mamma! Jag vill sååå gärna också ha den! Min mamma har bjudit oss på mat lagat i den flertalet ggr och det blir toppen. Snabbt och smidigt går det ju också! Pyttipanna, pommes och grönsaker blir inte alls fett utan lagom smaskigt. För mig med småbarn och föräldrarpeng känns detta som en lyxgrej att köpa- men tänk så skulle man få vinna en alldeles egen… Håller mina tummar och tår för att jag ska vinna!!:) Kram

  148. Annette W

    Kanske den här apparaten skulle få barnen att äta mera grönsaker, krispiga sådana lät ju inte helt fel!
    Och kanske sedan även lyxa till det med friterad camembert med hjortronsylt till efterrätt 🙂

  149. Sandra

    Åh hur toppen vore det inte att denna få vinna =) Min son på snart 6 år, har alltid velat testa friterad ananas. knasigt jag vet. Men det skulle jag absolut testa göra om jag hade lyckan att vinna. Efter att ha testat det skulle det smaka gott med friterade räkor. MUMS.

  150. Angelica Lindén

    Jag som har två söner som aldrig äter kokta grönsaker hemma skulle vilja prova att göra grönsaker i denna maskin, för krispiga grönsaker älskar de små liven 🙂

  151. Alexandra Andersson

    Å skulle va perfekt till oss nu. Ska renovera köket och behöver alternativa tillagnings metoder 🙂 ja skulle vilja prova att göra kyckling och rotsaker. Älskar mat med allt i ett

  152. Jonas

    Jag skulle vilja vinna denna till min fru som oftast sliter i köket och klagar på att hon aldrig kan komma på något nytt att laga och inte har någon inspiration. Så denna hoppas jag kan hjälpa henne.
    Mvh Jonas

  153. Lotta Larsson

    Åh denna vore perfekt att ha med i husvagnen. Saknar verkligen en ugn där. Blir så enformigt att alltid äta färskpotatis till det grillade. Skulle vara perfekt att kunna göra pommes. Hemma skulle jag fritera mina hemmagjorda nuggets gjort på polenta. Tar då lång tid att steka och det går åt massor av olja. Hoppas, hoppas på vinst

  154. JennyFriberg

    Åhh, den vill jag vinna. Vi älskar hemmagjorda chips i vår familj. Är så meckigt med olja i kastrull denna hade ju varit fantastisk!!

    Vill vinna Vill vinna Vill vinna

  155. Mummu till mybabydolls.blogg.se

    Om jag skulle vinna den här maskinen, skulle jag ge till min dotter Satu , som har 6 barn 0-6 år, där skulle den användas varje dag. Det skulle lättas hennes matlagning jätte mycket.

  156. Ann-Sofi

    Jag skulle vilja testa att göra hel kyckling då jag alltid får den torr! Håller tummarna för att just jag vinner.

  157. stina

    Vi ska flytta till ett underbart hus om några veckor och då skulle jag vilja bjuda alla som hjälper oss på en härlig friterad banan med glass och lönnsirap!

  158. Cecilia

    Vi har just köpt oss en husvagn men den har tyvärr ingen ugn och i och med min känsliga ibs-mage har jag varit lite orolig att det kommer att köpas alldeles för mycket snabbmat då vi far iväg på våran semester. Jag skulle först och främst prova göra panerad fisk i den då det är min absoluta favoritmaträtt, speciellt om man får den perfekta krispiga ytan.

  159. Rebecca Järnefjord

    Jag har börjat försöka äta nyttigare för att må bättre. Men det är svårt när så många grönsaker och rotfrukter behöver massa massa olja för att bli krispiga. Jag tror att denna skulle vara kanon och hjälpa mig på vägen till ett sundare liv. Det jag skulle vilja testa att laga är främst egna rotfruktschips och även prova att fritera kyckling.

  160. Madde

    Åhhh vad LÄCKERT…. Tänk vad jag skulle fritera både det ena å det andra efter alla olika behov(allergier) Hoppas Hoppas Hoppas…..

  161. Jane Schrewelius

    Fisk äter man ju alldeles för lite och är svårt att få till ibland…det hade varit roligt att prova på med denna maskin.

  162. Gabriela Jörgensen

    ÅH
    Denna skulle passa SÅ bra hemma hos oss.
    Jag har i alla år vägrat en fritös för att det inte är så nyttigt (JAG ÄLSKAR POMMES)
    Med denna skulle jag kunna ge mina tre barn nyttiga pommes och grönsaker. 🙂

  163. Lina Ransvi

    Jag skulle vilja testa göra vårrullar och varför inte ostbollar det hade varit spännande och testa.
    Å jag som älskar efterrätter hade bog testad fritera banan först och som sedan äts med vaniljglass, mums! Nu sitter ju jag och blir hungrig när jag börjar tänka på allt gott man kan testa och laga i denna spännande maskin.

  164. Kicki

    Hur tråkigt det än låter så skulle jag verkligen vilja testa o köra pommes frites i den! är ju heeeelt omöjligt att få dem bra i ugnen, då vissa blir svarta medan vissa andra är helt råa i mitten :-S
    Skulle bli vansinnigt glad över denna vinst!

  165. Linda

    Vilken grej att ha i köket! Den verkar ju hur bra som helst!:) min stora gosse gillar pommes o chicken nuggets, då jag verkligen försöker ge mina barn nyttig mat i den mån jag orkar så hade ju denna varit perfekt!! Hade säkert förenklat vardagen!:)

  166. Jessica

    Den här har jag varit så nyfiken på, vill så gärna prova att göra mina köttfärsknyten och ev. vårrullar i den men vet inte om det går? Därför har det känts som lite för mycket pengar att lägga på en apparat man inte vet fungerar till det man vill. Men skulle gärna vinna en för att få prova 🙂 Hoppas och önskar att det går 🙂 Håller tummarna!

  167. Therese Johansson

    Åhh vilken häftig mackapär, har faktiskt inte hört talas om denna maskin tidigare. Hela familjen älskar ju lax, kött och skaldjur så det skulle lagas flitigt med en massa goda tillbehör. Önskar er en skön sommar 🙂

  168. Micha

    Hej jag har varit med och tävlat på alla dina tävlingar sedan du var med i FA första gången 😉 jag hoppas att få vinna denna gång. Jag hade velat prova att tillaga lammkött i den. Jag avlar fram en utrotningshotad ras som heter gutefår och bagglamnen får leva ett fritt liv här tills det är dags att skicka dem till slakt så min önskan är att prova att tillaga lammkött i denna magiska maskin! 🙂

  169. Pernilla

    Hej! Skulle verkligen vilja prova olika grönsaker som squash, sötpotatis, palsternacka, rotselleri mm att servera till grillat vildsvinskött. Allt detta under en härlig sommarkväll med min familj och några underbara vänner på vår mysiga altan.
    Kram

  170. Rosen

    Jag hade velat testa att laga fisk. Älskar fisk, men lyckas aldrig laga det utan att det slutar i småbitar.

  171. Cissi widner

    Åhh perfekt om man kan fritera nyttigt:) plus att huset kanske slipper lukta så äckligt som det gör när man friterar.

  172. Jenni

    Hm, denna mannick skulle bli min kompanjon i köket. Vi skulle testa allt från ost till mango eller varför inte en strusfile? Tillsammans skulle jag o mannicken kunna göra underverk, bjuda över våra vänner o jag skulle inte behöva slita själv i köket, härligt m sällskap!! 🙂

  173. Diana

    Åhh med 5 barn som älskar pommes skulle jag vilja testa att göra egna utan att behöva vara rädd för att dom små ska få olja på sig! 🙂 Hoppas på vinst!! Någongång kan väl även denna mamman få liiite tur 🙂

  174. Käthe

    Min 10-årige son skulle ropa JA av glädje för att slippa äta ojämna pommes som det blir i vår ugn. Vi hade en fritös men den smälte då jag råkade sätta den på en varm platta på spisen:-)

  175. Pernilla

    Åh en sån här har jag suktat efter ett tag! Önskade mig det i både morsdag- och födelsedagspresent men fick det inte.. jag kämpar med att gå ner i vikt och vill samtidigt inte bara erbjuda uppenbart synliga nyttiga måltider! Tänk att kunna bjuda familjen på en god måltid med pommes utan att de dränkts i fett! Vilken dröm (för hela familjen

  176. Emmah

    Jag är superdålig på att äta grönsaker och rotsaker! Tror denna grymma manick skulle få mig att äta mer av de 🙂

  177. Nora

    Jag vill prova att göra vårrullar! Älskar vegetariska vårrullar men tycker det är svårt att få de krispiga och goda. Det skulle vara härligt om detta är lösningen!
    Med vänlig hälsning, Nora

  178. Tina

    Hej! Våra barn äter inte så mycket fisk som jag skulle vilja därför skulle jag vilja testa att fritera den här i och se om det faller dem i smaken. Jag vägde 92,5 kilo förut och nu väger jag 60 därför äter jag inte så mycket friterad mat men älskar det och det är en annan anledning till att jainag gärna vill vinna och testa denna. Mvh /Tina

  179. Malin

    Jag skulle gärna vilja pröva att fritera frukt så som friterad banan men kanske med jordgubbar eller något annat smarrigt !:-)

  180. Sarah

    Då jag är gastric by pass opererad och inte kunnat äta friterade pommes efter det så är jag väldigt nyfiken på att testa hur det blir. Kanske kan den mackapären underlätta då jag ofta finner det svårt att laga tillräckligt fettsnålt för att min kropp ska acceptera maten.

  181. Elin

    Kött skulle jag vilja testa , är inte så förtjust i att laga mat men med en sån här maskin kanske de skulle bli mycket roligare 😉 har en liten son på 1 år som älskar kött och äter nästan bara de, så de skulle underlätta lite 🙂 sen skulle ja vilja testa fritera potatis och se om de blir goda chips 🙂 nu håller jag tummarna för att ja vinner, för engångsskull:))

  182. Lisseth

    Åhhh jag som inte kan äta fett…hade varit perfekt för mig…jag skulle valt att fritera bläckfisk…kan inte äta det idag pga all den feta oljan på frityren…den här vill jag gärna vinna .-)

  183. Emma

    Hej!Då jag börjat min resa mot ett sundare liv som innefattar min man och våra 2 små barn,vore det jättekul med nya recept och framförallt ett nytt tilllagnings sätt.har aldrig själv provat men länge varit nyfiken på om det verkligen kan bli så gott som alla påstår?kram på dig

  184. Malin Svensk Björck

    Åh det är så mycket jag skulle vilja testa 🙂
    Har hört att strips ska bli super goda och magra.
    Då borde min örtpotatis bli super god också. Tänk vad skönt att slippa röra runt och slippa sidor som blir brända.
    Skulle också göra potatis, kyckling och grönsaker i den. Det är en favorit men jobbigt när vissa saker fastnar eller blir bränt.
    En sån här skulle kanske innebära att jag som handikappad kan ta större del i matlagningen 🙂
    Ha en härlig midsommar med hela din underbara familj!
    Mvh
    Malin

  185. Jaana

    Vill så gärna vinna denna häftiga hjälpreda till vår allergi familj, för att testa att göra fettsnåla kycklingrätter osv 🙂

  186. Jenny Ståhl

    Skulle vilja prova allt. Älskar friterat! Men just nu friterad kyckling med ris & jordnötssås till & givetvis friterad banan till efterrätt.
    Perfekt grej för oss att ha hemma eftersom jag jobbar mycket kväll, underlättar mycket för mannen när han ska fixa mat till sig & barnen.
    Åhhh va jag skulle vilja ha denna!
    /Jenny

  187. Jessica

    Med en så fin å bra apparat i vårat hem skulle inte ens min man kunna hitta på en bra ursäkt för att slippa laga mat

  188. Cilla

    Då hela familjen älskar vårrullar och kött så skulle denna hjälpa för att få till det på bästa sätt!

  189. miah

    jag skulle ögonaböj fritera kycklingvingar, det är det godaste som finns och tänk vad sköönt det skulle vara att slippa oljestänken som man får när man friterar på spisen i en vanlig kastrull…. hoppas hoppas jag vinner.

  190. Madde

    Å en sån ångrade jag att jag inte köpte på Ullared när jag var där 🙁 sonen Rocky som älskar pommes vill gärna ha egna hemmagjorda chips. Så det skulle jag gärna vilja prova i denna.

  191. Maria

    Oj, håller på med en mat resa då min kropp har/är i obalans och denna apparat kan ju vara väldigt spännande att prova nya maträtter som ger mig en hållbara kropp som mår bra 🙂
    Så jag hoppas jag vinner!
    Tack för en fin blogg, härligt med harmoniska människor som ni ser ut att vara 🙂

  192. Malin stjernberg

    Åh vilken underbar tävling! Senast idag stod jag i köket och tänkte, men herregud vad ska jag laga, var inte sugen på något och det blir liksom alltid samma rätter. Jag svär att jag nästan får upp Fredagstacosen och tisdagsköttfärsen snart 😉 Denna lilla maskin skulle ge mig inspirationen tillbaka & det första jag skulle göra skulle vara fritera kyckling och kantareller (mums) och till det härliga goda friterade nypotatisar med örter.
    Hoppas verkligen på turen här 🙂

    Kram Malin Stjernberg

  193. Fidelie

    Allt 😉 Nej, men vardagsmat helt enkelt. Underlätta lite för mig och lillgrabben vid lunchtid. 🙂 inte alltid lätt att göra bra/god mat med en klängig liten.

  194. Anneli

    Åh denna vore perfekt! Att underlätta matlagningen samtidigt som den blir nyttigare! Snart föds vårt åttonde barn och då behövs det kunna laga bra mat snabbt! Vi behöver äta fisk mer och det vore kul att testa med denna:-).

  195. Helena

    Kämpar med 30 kg övervikt och det här skulle göra min vardag så mycket enklare. Sen skulle mina barn jubla då jag är så fjantig när det gäller att laga kyckling, vilket är synd då mina barn älskar kyckling.

    Ha en underbar sommar

  196. malin

    Jag skulle absolut testa pommes, eftersom jag är gravid och ständigt är sugen på salta frasiga pommes. Jag förstår ju att jag inte kommer kunna leva på friterade pommes i 6 månader till för då kommer jag behöva rulla fram den sista tiden. Men detta lät ju som ett fint alternativ som jag iaf kanske gör att jag kan få mina pommes 1 dag/ vecka. 🙂

  197. Jenny

    Jag och mina barn gillar kött, men jag är så fruktansvärt dålig på att tillaga det. Så denna skulle vara perfekt för oss så vi kan äta gott kött och inte bara skosulor 🙂 Dessutom skulle det bli mycket mer grönsaker till maten med denna. Något mina barn skulle vilja prova är garanterat pommes och friterad glass.

  198. L

    den här skulle jag gärna vilja vinna. Jag skulle testa att fritera ost med hjortronsylt som en efterrätt. finns så mycket jag skulle vilja testa och göra. nu håller jag tummarna på vinst =)

  199. Jenny

    Jag har en sambo som älskar pommes. Det vore perfekt med en Actifry för att slippa allt fett. Tänk att kunna äta goda och samtidigt hälsosamma pommes

  200. Caroline

    Jag skulle vilja ge den till min mamma som just gått igenom en skilsmässa som kom som en blixt från klar himmel efter ett förhållande på 35 år och äktenskap på 24 år med hennes livs kärlek, hon förlorade sin bästa vän, sitt liv och alla sina planer. Men hon har kämpat tappert även om jag fått hålla hennes hand tills hon somnat vissa nätter och fått torka oändligt många tårar. Just nu försöker hon hitta nya rätter och förnya livet med mat som inte va deras vardag. Tror denna skulle vara en rolig apparat för henne att hitta på allt det nya och prova sig fram till spännande rätter och efterrätter med ingredienser från hennes egna fina trädgård 🙂

  201. Jeswi

    Jag skulle helst vilja testa att fritera pommes och kyckling i den, något mina barn gillar. Vi är flera i familjen som måste tänka på vikten, så denna maskin skulle vara toppen för oss 🙂

  202. Matälskande trebarnsmamma

    Vilken rolig produkt! Jag skulle börja med att prova att göra egen müsli eftersom det går åt en hel del sådan i vår familj och jag tycker det är svårt att få till krispigheten när jag gör egen. Sedan är ju chicken nuggets en favorit hos barnen så det vore också spännande att prova.

  203. Maria

    Den här tävlingen måste vara den bästa hitintills! Jag älskar att fritera men friterar alltid i stekpannan vilket inte blir så bra resultat… jag skulle vilja testa vegetariska biffar men mest av allt en massa roliga och konstiga grönsaker. Å vad jag vill vinna!!!

  204. Elin

    Jag skulle testa att Fritera lökringar och brockoli! Sedan tror jag att denna skulle användas mycket hem oss mig!

  205. Sari

    Moi!
    Min man är från England och är uppväxt på fish and chips, så det vore really Nice att överraska honom med en nyttigare variant på det!

  206. Agneta Lennartson

    Jag skulle vilja testa ALLT!! Varför välja när det går att testa på många nya och trevliga rätter!

  207. Zarah

    Åh, en sådan bra apparat skulle underlätta mycket i min vardag som ensamstående och heltidsarbetande! Dessutom skulle nog barnen äta mer fisk och grönsaker som jag gärna skulle testa att fritera 🙂

  208. Mormor

    Hej låter kalas fin jag lagar alltid mat till man och dotter Dottern har massor med allergier färgämne , är laktos och gluten intolerant är överkänslig gör husrannsakan och det finns i allt nästan , ibland hade det ju varit lött att ha en sådan hjälp kanske även min man kunde fixat lite mat i denna med ( min dotter är gravt förståndshandikappad det har jag säkert berättar för dig och även hon hade. Kunnat vara ned i matlagningen bara tittat på det älskar hon finns denna ute i handeln ? Ha nu en skön sommar

  209. Malena

    Pommes vill jag så klart testa. Är ju vansinnigt gott men knappast nyttigt när man gör det i vanliga fritösen

  210. Jessica

    Mmmmmm…. Skulle helt klart försöka mig på friterad banan!

    Nu blir det till att hålla tummarna 🙂

  211. Martina

    Det jag är nyfiken på att prova och se om det blir så bra som att fritera på riktigt, är holländska bitterballen! Bitterballen är svåra att beskriva men enklast är väl egentligen att säga att det är som en köttsmet, ganska lik kallops, långkok med kryddor i som sedan reds upp så den blir tjock. Man kyler den, formar den till bollar och rullar i ströbröd. Man dubbel/trippelpanerar dom så det blir riktigt krispigt. Sedan fryser man dom och friterar dom! Det låter kanske inte gott men det är riktigt gott!

  212. SaraM

    Jag som lagar mat varje dag och har stor familj skulle vilja testa min köttgryta i denna. Det skulle jag verkligen vara glad för !

  213. Johanna

    Tjo Skulle vara en alldeles perfekt present till min kräsna man i köket detta, vi är båda väldigt glada i att laga mat och väldigt noga med va vi äter då vi båda kör lastbil och är väldigt stilla sittande. Å att kunna få laga goder mat i denna utan att få dåligt samvete vore alla tiders så kanske vi kan få lite fredags mys me en köttbit och pommes och då kanske man till och me vågar ha lite beasås till oxå 😉

  214. Malin

    Jag skulle så väldigt gärna vilja testa göra pommes på sötpotatis! Har gått och önskat mig en sån här länge så det skulle vara fantastiskt att vinna

  215. Linda Gustavsson

    Hej! vi har tittat på denna i och med att vår gamla fritös kokade över och gick sönder.. Känns inte så säkert det inte men två papp är lite för mycket i detta hushåll. Pommes är ju självklart men mest nyfiken är jag på grönsaker! Har en tråkig make som varken äter grillade, kokta eller ugnsbakade/gratinerade grönsaker och jag kräks snart på vår enformiga mat! Hoppas att en Actifry skulle hjälpa oss i köket! 🙂

  216. Helena. B

    Men åh vilken underbar vinst. Jag skulle gärna vilja vinna den för att introducera lite nya maträtter i min kräsna familj. Mer fisk och grönsaker framförallt…men också kul att prova göra strips.

  217. Pernilla

    Jag blir nog allra helst sugen på att laga mat mer fettsnålt än vi gör nu. Att med ett bra hjälpmedel komma in i ett hälsosammare sätt att laga mat för hela familjen. Vi älskar kyckling så hoppas det finns bra recept på det

  218. susanne ståhl

    Denna önskade jag mig när jag fyllde. Men jag fick ingen:-(
    Den skulle passa mig jättebra då jag vill ändra på mina matvanor till det bättre:-) jag skulle helst vilja prova att göra egna pommes och potatisklyftor.

  219. Helena

    Men åh, vilken spännande grej, jag skulle så gärna vilja vinna och laga ALLT som går att laga. Ny teknik ger nya möjligheter

  220. Frida

    Åh detta vore underbart för mig! Har länge tragglat med mina överflödiga kilon och gör ett försök nu igen… Blir ju klart lättare med god mat 😉

  221. Fadime

    Åh vi älskar att fritera allt nästan! Går snabbt att tillaga grönskaker, kyckling, nuggets, pommes.. mums, munkar:) ja alltså allt! Med denna blir det fettsnålt också. Denna underlättar vardagen!

  222. Camilla

    Jag skulle verkligen vilja testa göra kålrotspommes i en sån. Äter enligt LCHF och älskar såna ”pommes” men lyckas aldrig få de riktigt krispiga vilket jag tror att en actifry skulle hjälpa mig med. Håller tummarna för att jag får testa!

  223. Anna

    Med tre barn å ett fjärde på väg 🙂 så skulle denna underlätta enormt. Älskar att laga mat. Skulle testa att göra goda efterrätter man kan mumsa på nu när sommaren äntligen är här 🙂
    Har aldrig vunnit ngt så d skulle vara riktigt kul att få vinna 🙂 håller alla tummar å tår!

  224. Rebecca

    Jag skulle fritera vårrullar. Sedan min sambo drabbades av leukemi har det vart lite si och så med vad han kan/vill äta. Vårrullar däremot är något som alltid går ner 🙂

  225. Gullan

    Jag skulle vilja pröva laga mat på ett enklare sätt än idag. Med tre döttrar som spelar handboll och tränar fyra av fem vardagar så skulle det verkligen underlätta

  226. Pernilla

    Jag skulle vilja testa att göra kyckling nuggets då både jag och mina barn älskar det, men nu försöker jag gå ner 10 kilo i vikt för att lyckas bli gravid och får då avstå friterad mat. Men det skulle ju en fettsnål fritös råda bot på!

  227. pinglan

    Åh herregud va jag blev hungrig nu. Jag skulle vilja testa fritera alla slags grönsaker, halloumi ost och räkor. Mumma!!!!

  228. Pia

    Är inte så intresserad av vilken mat man skulle fritera i den utan bara få smaka en fettsnål måltid, det skulle jag vilja göra.

  229. Margaretha

    Är mest nyfiken på att kunna laga krispiga grönsaker o pommes frite,eftersom vi vill fettsnåla
    i min familj!
    Det låter ju perfekt för oss! Vi lever mest på grönsaker o fettsnåla måltider,så det skulle
    underlätta o kanske göra vardagen godare o mer spännande i matväg!
    Margaretha

  230. Camilla KS

    Åh..den vore rena drömmen att vinna! Som jag tjatat om denna men maken tror inte det minsta på den pga den lilla oljemängden. Tänk att få överbevisa honom!

    1. Camilla KS

      Hmm..min kommentar klipptes av, antagligen för att jag lade in en emoji!
      Jag börjar genast hallucinera om friterad camembert som serveras med hjortronsylt och en kvist friterad persilja. I nästa steg skulle jag absolut försöka mig på att göra egna vårrullar!

  231. Caroline

    Skulle vilja testa om stripsen blir godkända av barnen i denna maskin. Skulle kännas bra att ge dem lite nyttigare mat

  232. FAMILJEN LINDVALL, MAMMA TILL 3 SMÅ TROLL OCH MIN RESA FRÅN FETMA TILL NORMALVIKTIG. DET HÄR ÄR VÅRAN VARDAG!

    Jag älskar att laga mat, så här skulle det bli att testa det mesta 🙂 Men något som jag verkligen skulle vilja prova är att göra egna chiken nuggets 🙂 Sen skulle jag också vilja prova göra egna pommes 🙂 eller varför inte langos? friterad banan eller jätteräkor 🙂 jag har så mycket jag skulle vilja prova är helt galen i olika köksmaskiner 😉 så min man skulle säkerligen bli överlycklig med en till här hemma 😉 haha

  233. Annika

    Spännande maskin. Om den fixar friterade räkor skulle jag genast prova det.
    Var allt för länge sen jag åt.

  234. Emma Tjäder

    Åh spara tid OCH laga nyttigare mat!yes! Svaret på bönerna från två föräldrar som både pendlar långt och jobbar mycket. Min man hade definitivt provat att göra chips 😉 jag skulle lätt fritera all möjlig sorts fisk och skaldjur.

  235. mamma24sju

    Jag skulle prova att göra egna chips av olika rotfrukter till fredagsmyset. Testa allt möjligt, bl a potatis, morötter, rödbetor, kålrot mm. Och ha dip till så klart!

  236. Ida

    Jag skulle vilja testa vanliga pommesfrites, då det skulle vara billigare än en vanlig fritös (då man måste köpa hem flera liter olja) OCH detta skulle ju bli nyttigare! Mycket bra. Hoppas jag vinner…

  237. Emma

    Åh vad härlig apparat! Jag skulle vilja testa massor av olika saker så som friterade kycklingnuggets eller friterade jordgubbar. Jag pluggar just nu så mcyket mat blir de inte, men om jag hade den här så kan ja plugga samtidigt som jag lagar mat 🙂

  238. Maria Adolfsson

    Denna skulle kanske få de trötta( lata?) tonåringarna att tycka det är spännande att laga mat? Själv skulle jag alla gånger prova fettsnåla pommes, kan man tom nästan säga att det blir nyttigt då? Isf slänger jag nog med friterade räkor med;)

  239. Malin Alexandersson

    Det finns massor jag skulle vilja testa. Med en 5 veckors bebis hemma blir de inte mycket mat lagat så att testa denna hade varit toppen:)

  240. Jennie

    ÄLGKÖTT! Vi äter älg ofta och det är svårt att få det mört så detta skulle verkligen vara spännande =) Nu hoppas jag verkligen på en vinst! Gud vad denna skulle brukas! 🙂

  241. Bettan

    Att göra egna vårrullar hörs ju kanon! Det skulle jag nog garanterat testa på! Plus egna pommes och chicken nuggets som är barnens favorit just nu, då skulle man kunna fixa det hemma ist för att alltid behöva gå till snabbmatsrestaurangen för att få de! I vanlig ugn blir det ju ingen höjdare och så bör man väl tänka ekonomiskt också! Ha det bäst!

  242. Anja

    Oj, det finns massvis med olika saker vi vill fritera. Vi bor på Öland så friterade jordgubbar och vaniljglass vore lite nytänk. Friterade räkor och kyckling är två av familjens favoriter. Det vattnas i munnen bara man tänker på allt gott.

  243. Maria

    Jag skulle laga friterad banan :p älskar de men kan inte äta det längre då det är alldeles för fett för magen 🙁 sen skulle jag nog laga all mat i den då jag är så fruktansvärt lat 😉

  244. Linda

    Älskar pommes men vill ha det liiite nyttigare om det bara går. Och pommes var nog 2 år sedan jag lagade sist. Istället för att laga mat som tar tid vill jag vara en fri tös medans en annan fritös gör jobbet hihihi kram Linda ps varför inte testa göra gröna bönor som pommes! Hmmm? Smaskens…

  245. Tezz bodin

    Åh vilken bra!! Jag älskar friterat! Pommes munkar bananer glass you name it!!
    Om jag skulle vinna denna skulle den användas till allt! Kyckling bitar till barnen o någon annan god köttbit till oss vuxna!

    Hoppas verkligen på en vinst!

  246. Felicia

    Åh vad jag kollat på denna! Flyttar hemifrån om två veckor(!!!!) och ska prova allt! Ska laga all min egen mat och vill verkligen välja sundare alternativ – för kropp och själ! Skulle vara underbart att få denna, mest nyfiken är jag på hur fisk blir!

  247. Louise

    Pannkaka skulle faktiskt vara spännande att testa fritera:-).
    Men även nuggets och buffalovingar samt pommes och kroketter. Jag skulle vilja testa att snabbt och smidigt fixa lunch till kidzen.
    Håller mina akademiska tummar och tår att jag har tur denna gången.

    ha en fortsatt bra dag och kväll så småningom.

  248. Ottilia Friberg

    Oj, wow vad kul det skulle vara att kunna använda denna hemma och lyxa till middagarna lite extra! Det jag skulle göra först är helt klart pommes! Mycket bättre än dom man köper som innehåller en massa dåliga ämnen!
    /Ottilia

  249. Anna

    Skulle vilja testa en massa spännande saker. Men just nu är familjen inne i ett fiskstim där det äts mycket fisk så det skulle vara spännande att testa det 🙂

  250. Jessica Y

    Friterade vårrullar skulle jag göra. Å till efterrätt skulle det bli friterade bananer med vaniljglass. Jag tror att det är en ”maskin” som skulle passa mig och min matlagning perfekt.

  251. Tiina

    Med en dotter som vägrar det mesta jag ger,
    förutom frukt, det vill hon alltid ha mer,
    så hoppas jag med hjälp av Tefal Actifry få i barnet nyttig mat,
    och på så sätt slippa allt detta tjat!
    Nyttig mat, lagad här hemma,
    det är vad jag tycker är det bästa för vår Emma.

  252. Sofia

    Åhhhh denna har min man tjatat om! Eftersom han lagar all maten hemma hade denna vinsten gett mig pluspoäng inför sommarn! Han skulle laga pommes till något grillat om jag känner honom rätt! Och jag hade nog med lagt vantarna på den och provat med en banan där i!

  253. Jennie

    Jag tänkte väldigt nyfiken på den här apparaten, det verkar finnas massor att upptäcka men mest nyfiken är jag att testa tillaga kött 🙂 bor i lägenhet och har inte möjlighet att grilla så en sån här skulle vara Perfekt.

  254. Åsa

    Oj! Visste inte att det fanns en sån maskin… Vill testa allt, låter fantastiskt, både gott,smidigt o nyttigt.

  255. Stina

    Skulle vara perfekt då jag just nu kär viktväktarna i jakten på min målvikt och man ska då försöka minska fettprocenten. Skulle gärna prova att fritera skaldjur och kyckling. Kanske frukt, eller kan man ens det? 🙂 iallfall skulle jag vara superglad över att få en tefal actifry.

  256. Carina Karlsson

    Vill gärna vinna en Tefal-maskin! Har just börjat med 5:2, o vill äta nyttigare de andra dagarna också!

  257. Kim

    Åh jag ÄLSKAR friterat och har många gånger önskat att det fanns något som gjorde att man kunde äta friterat utan att det för den sakens skull är onyttigt! Denna är ju perfekt! Hade varit underbart att ha denna till semestern.

  258. Linnea

    Jag har massvis jag skulle vilja testa. Allt från friterade förrätter till efterrätter. Friterad ost skulle vara önskedrömmen just nu 😀

  259. Åsa W

    Jag vill gärna upptäcka möjligheterna med actifry, först och främst vill jag testa den på grönsaker.

  260. Synnöve Pettersson

    Att tillaga kött och grönsaker i Tefal Actifry skulle jag vilja testa, är ingen stor idol av potatisprodukter, men att tillaga pommes skulle jag göra om denna kom hem till mig.

  261. Christina Aura

    Hej, jag står alltid med hela spisen full av grytor och kastruller för att vår ena dotter är vegan så jag lagar nästan alltid två olika rätter. Detta skulle underlätta matlagningen för oss och kanske inspirera henne att laga mer mat själv;)
    Kram och tack för en toppen blogg.

  262. Anna S

    Jag är sugen på att testa att tillaga kött i denna maskin.. Kött är något vi älskar i vår familj och vore kanon om man kunde tillaga det supergott och samtidigt umgås med familjen eller vänner utan att behöva stå vid spisen i timmar:)
    Hoppas turen är med mej denna gång:)

  263. natalie

    Jag är faktiskt mest sugen på att prova friterad glass i denna 🙂 sedan vid sidan av lite banan och chokladsås, mumma! 🙂

  264. Bettan

    Shit pommes frites vill så gärna göra fritt i en snygg fritös.
    Och Grilla snyggare än Gubben weber
    Så nu håller vi tummar och klor att jag någon gång kan få vinna något :))
    Ha det gött