Första dagen….av många – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Första dagen….av många

Första sommarlovsdagen började tidigt, redan kl. 6.30. Inget större sovmorgon här inte! Barnen kom upp en efter en den ena piggare än den andra…..jag var som en zombie…..

Benny och Victor åkte till Torstuna igår, Selina sov över hos en kompis i Björklinge och Kevin har varit i Enköping sen tisdags så vi är inte helt fulltaliga just nu 😉

image

Den här fina saken har Selina gjort i skolan, jag bara älskar den 🙂

Efter lunchen har jag gått runt här som en yr höna och städat och skurat golven. Det gällde att vara snabb innan Lilja vaknade och andra barnen fick stränga order om att antingen sitta i sofforna eller vara i sina rum tills allt var torrt – det går aldrig så bra. Av någon konstig anledning så finns det alltid miljoner saker de bara måste göra precis när jag skurat färdigt och golven är våta…?!
image

När jag googlade efter en bild på städerska så var det övervägande bilder på lättklädda pinuppor. Jag önskar att man kunde se ut så när man städar men bilden jag valde är helt klart närmare sanningen 😉

Nu har det gått en timme sedan jag blev klar och jag har redan hunnit dammsuga en gång efter det *suck* 😀

image

Lilja har börjat krypa lite smått men om hon ska fram fort så ålar hon snabbt som attan.

Hon har även börjat ställa sig upp. Och hon är fortfarande tandlös 😀

Nu ska jag fixa ihop en tävling åt er 😉

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anki

  På tal om vinst som inte har kommit så är jag oxå en av dem. Jag var en av två om gissade närmast på hur mycket era leksaker, vagn, skor mm hade kostat. Nu var det den andra som hade gissat närmast tidigare men jag skulle endå få något. Detta något har där i mot inte kommit…. Du måste ha glömt bort mig 😉

  Du är endå värd en varm kram från Skåneland

 2. Camilla Norén-Pettersson

  Lilja är så söt! Jag vann ett par svarta converse av dig för ca 2 mån sen och det har inte kommit några skor än…..Vet du om de är på gång? Har även mailat dig men inte fått svar.

 3. Linda

  Åhh vilken fin Mumin sak! Jag älskar ALLT med mumin och hans vänner. Samlar på alla möjliga saker och ting med dom hihihi … Trevlig helg och en underbar sommar önskar jag er kram Linda