Trettonbarnsmamman

Vinn Underbara Claras nya bok

baka2

 

Bloggaren Underbara Clara och hennes kollega Annakarin Nyberg har precis gett ut en ny fin kokbok som riktar sig till barn i lågstadieåldern. En superfin steg för steg-bok som ska inspirera alla barn att våga gå loss i köket.

Nu får jag tävla ut tre ex av boken!

 

TÄVLINGSFRÅGA: Vilket är ditt favoritrecept att baka tillsammans med dina barn?

 

GÖR SÅ HÄR: Svara på tävlingsfrågan ovan. Skicka ditt svar till [email protected] senast den 8 juni. Skriv ”Baka” i ämnesraden.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Att baka med sina barn är underbart! (hur mycket det än kan bli att städa sen…)
    Så till alla föräldrar, baka mer med barnen! 🙂

  2. jenny åkersten

    hej
    försöker hålla min 6åriga lucas still efter att blivit påkörd ,hans mjälte sprack och han ska vara lugn i 3 månader…..därför vill jag vinna denna kokbok perfekt för dottern ida att fixa lite med lillebror…..
    tack och tack för att du delar med dig av ditt liv med din underbara familj.

  3. Pia

    Min favorit är väl en klassiker-pepparkakan! Jag ser framför mig hur jag och mina tre med rosiga kinder och mjöl på näsan, bakar dessa kakor som detta år blir underbart tunna och spröda, under tiden som vi sjunger små bak-visor. Tända ljus, kockmössor och förkläden, glada barn och en ostressad mamma. Sanningen är väl egentligen precis tvärtom och mamman kastar oftast rätt stor del av degen i soporna i smyg till slut! Men, när julen nalkas så kommer samma vision för mina ögon igen…

  4. Bella 25 år - mamma till fyra flickor ❤

    Mina äldsta döttrar på 5 och 3 år älskar att baka kanelbullar, deras blir finare än mina bullar ;D men för det mesta blir det kladdkaka.. Mina yngsta tvillingar får vänta med att vara med i köket ;D haha sen när dem kommer upp i ålder blir det jobbigt i köket eftersom attrahera helst vill vara ensam där, hihi..

  5. Lorelai

    Mina barn är 4 och 2 år och här är det chokladbollar som gäller! Alltid lika roligt att se sonen på 2 år försöka rulla en boll och när han sedan ska rulla den i kokos så tvekar han och trycker i den i sin mun istället. Tösen är jätteduktig på att rulla men hon gör yttepytte bollar så det tar en eeeevighet innan hon är klar!

  6. Karin

    Min dotter på 7 år och jag brukar baka syltgrottor ihop. Hon är duktig och vill gärna hjälpa till i köket.

  7. Jenny

    Har aldrig bakat med barnen eftersom jag inte vet vad jag ska baka med dem, men med lite tips kommer jag baka med dem!