Trettonbarnsmamman

Tjat, gnat och annat skoj

Idag har varit en sån dag. En dag när vissa i familjen har gjort sitt bästa för att köra slut på morsans tålamod. Strax innan barnen skulle i säng var jag nästan redo för att bara springa ut till skogen för att vråla ut allt jag kunde. Det har tjatats på mig. Det har bråkats barnen i mellan. Det har stökats till massor och alla skyldiga hade visst glömt bort allt vad att städa efter sig är för någonting! En SÅN dag när man bara längtar till kvällen och att det blir tyst i huset.  Så man kan skaka alla hjärncellerna på plats igen efter dagens rave-party 😀
Nu har jag varvat ner och snart kan jag gå och lägga mig och få min ( peppar peppar ) skönhetssömn 😉 Peter sover redan,  han har haft en lång dag och kom hem strax efter kl. 21….

Idag åkte jag till Gränby C och handlade mat m.m. Vi tog en fikapaus och Älva ville ha glass. Hon tyckte dock inte om den…

image

Bläää, eeekliit 😀
Hon är en kräsen en alltid när man ska äta/fika ute,  oftast ratar hon allt hon får och det finns inget ”säkert” kort. Trodde verkligen att glass skulle funka men inte det inte 😀
Barnen har utflykter på löpande band just nu och alla de berörda har olika önskemål på vad de vill ha i matsäcken.  Hade glömt att köpa vissa saker till Alices utflykt så fick snällt åka och handla det.

Nu ska jag ta min plats i sängen och drömma om super snälla barn som aaaldrig bråkar med sina mammor 😉

Kram kram 💕

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla Norén-Pettersson

  Hej Mirka!
  Jag har mailat dig men får inget svar. Jag vann ett par converse här på din blogg för ett tag sen, men när kommer skorna?

 2. ullis

  hejsan 🙂 ville bara tacka för en jättebra blogg! följer den varje dag. ni verkar vara en härlig familj:)

 3. Karin

  Gillar hon inte frukt, eller jordgubbar el dyl. det kan man ju köpa med sig och ge barnet vid fikastället.

 4. A-K

  Guuud vad skont att hora att jag inte ar ensam om att ha ”en san’ dag! Mina tre huliganer till pojkar har testat sin mamma rejlalt har idag oxa..!

 5. Nina

  Hörde av min dotter som är lärling på blomsterhallen i Gränby att det luktar , ursäkta mitt mindre trevliga ord, koskit vid smothiebaren.
  Bara en liten varning om att dom kanske inte är helt ok att handla hos..

 6. Lina

  Skönt att det är flera som vill att dagarna bara ska gå ibland. Jag hade med en sån dag idag. Sambon har legat med migrän och jag har haft feber och är tokförskyld så 1 åringen har väl inte haft de roligaste föräldrarna idag .. Bättre lycka imorn 🙂