Trettonbarnsmamman

Stranden,hopprep och urinläckage ;-)

 

Ännu en skön dag till ända och en påsk likaså. Vi har njutit av ledigheterna men likväl så är det skönt att vardagen tar vid igen 😉 Idag fick vi för oss att åka en sväng till stranden här nära oss. Vissa av barnen sparkade snabbt av sig dojorna, drog upp byxorna och gick i vattnet. Vi tittade på ankorna och lekte på den lilla lekplatsen 🙂

ute1

Linnéa hade med sig en av sina nya pilbågar 😉

ute2

Snart så får de bada ordentligt 🙂

ute3

Efter lite lek tog vi en långpromenad på spåret…

ute4

Det fotades massor av Linnéa, Jennifer och Benny. Tjejerna plockade lite blommor och Jennifer fick några i sin fläta 🙂

ute5

Lilja sov gott nästan hela tiden 😉

Väl hemma igen bakade jag frallor till mellis. Finns nog inget godare än helt nybakade frallor när smöret och osten smälter och rinner ner längst fingrarna när man äter 😀

Efter mellis satt vi ute och bara njöt av solen. Igår började tjejerna hoppa hopprep och det slutade med en liten tävling som fortsatte idag. Det började med att vi skulle se vem som hoppade mest hopp på raken och igår vann Peter med 50 hopp. Linnéa ville slå honom och skulle få 20 spänn om hon gjorde det 😉 Hon har kämpat hårt idag och tjänade sina pengar till slut. Sen höjdes ribban till 70 hopp och någon utmanade mig….?!? Första försöket gick inte så bra. Jag kan säga så här: Jag glömde visst bort att mina nedre regioner är nog inte i samma skick som de en gång var. Åldern är inte heller den samma. Nu förstår jag varför vissa andra kvinnor i min ålder vägrar att hoppa på studsmattan! Ni som inte förstår vad jag menar – Hoppa hopprep på fel sätt ( eller hoppa studsmatta ) = urinläckage 😀

Jag gav upp snabbt och skrattade gott åt min egen dumhet…..

Men efter ett tag så testade jag att hoppa på ett ”snällare” sätt och det gick bra, inga risker för olyckor då inte 😉

Och se på fan…..jag tog ledningen med 80 hopp 😉

Det kanske inte låter så mycket men har man ingen toppkondition så är 80 hopp mycket – jag var halvt död ett tag efteråt…. Men vad gör det när man leder 😉

Benny har slitit som ett djur för att slå mig. Han höll på i över en timme och kämpade tappert men fick till slut ge sig när det blev läggdags 🙂 Jag har lovat ligan att hoppa över 100 inom en vecka jag.måste.ha.hoppat.sönder.hjärncellerna….

Lilja fick vara ute med sin gåstol och det var uppskattat 🙂

Hur har eran påskhelg varit?

Nu tänker jag avsluta kvällen med en kopp te och ett fröknäcke 🙂

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Jag bara älskar att läsa din blogg! Du bjuder verkligen på dig själv och skäms inte och det älskar jag då jag inte själv är en sådan person! Jag får såna må-bra-fjärilar i magen av att läsa din blogg! 🙂 Tummen upp!

 2. Neta

  Ja vårt fina bad 🙂 Vi funderade på åka ner o grilla men det blev aldrig av.
  Hängde i solen på altanen i stället. Längtar tills dom börjar med vattengympan därnere, premiär i år när vattnet nått 22 gr sägs det 🙂 Ok temp för mig iaf.
  Apropå det där med ”kvinnoproblem” fick ett bra tips när jag fött min sista, det var att alltid knipa när jag borstade tänderna, då blev det ju av 2 ggr om dan iaf, ibland fler. 😉 Och det har hjälpt hittills iaf.

 3. 6barnunder7

  Jag har bara haft 5 graviditeter och yngsta har hunnit bli 4 år. Fick ont i fogarna efter helgens krattning av gården. Kan tro att du känner av dina graviditeter. Du har verkligen gjort det bra och hållit dig fräsch.

  Med vänlig hälsning
  Anna
  6barnunder7år

 4. Rosa

  Hej
  Jag måste bara säga att jag är så imponerad av er som familj. Ni har så fina barn som är snälla o gulliga med varandra. Ni är lugna o gulliga föräldrar som inte verkar hetsa upp er för sånt som alltid händer i småbarnsfamiljer. Det är kul att följa eran vardag. Sen vill jag också säga att du knäpper så fina foton. Må så gott o fortsätt som ni gör, jag fortsätter att följa er!

 5. Ullis

  Jag älskar att läsa din blogg. Det finns så mycket värme och kärlek. Jag önskar dig och din familj all lycka

 6. Helena

  Tack för att du delar, ni verkar ha det så underbart tillsammans❤️. Blir också så impad av Linnea som verkar vara en underbar tonåring, fler såna kreativa roliga typer tack

 7. Kristin

  Den har varit helt undebar med fyra dagars ledighet! Har sovit ut, ridit, läst och umgåtts med familjen med massa god mat och dryck! I morgon blir det jobb igen!

 8. Kristin

  Den har varit helt undebar med fyra dagars ledighet! Har sovit ut, ridit, läst och umgåtts med familjen med massa god mat och dryck! I morgon blir det jobb igen!