Trettonbarnsmamman

Eländigt :-(

Jag har blivit sjuk och känner mig riktigt liten och eländig just nu 🙁 Det började med huvudvärk igår kväll sen vaknade jag på natten av att det bubblade i magen. Det blev ett långt toabesök när tarmarna tömdes. Nu har jag ont i hela kroppen och feber.

image

Vilar så gott det går med 5 barn hemma. Fast barnen blir väldigt snälla och hjälpsamma när de ser att mamma är dålig ♥
Jag ska försöka äta lite och se om jag får tillbaka lite krafter …

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  ”Familjen Norrström har 12 barn och fler kan det bli”, planerar ni ännu fler? Du har sagt flera gånger att ni inte tänkt få fler. Är det där något som tv4 själva tolkat?

 2. anna

  krya på dej o grattis till förnyelsen av äktenskapet o de som visades, sååå vackert o ja börja lipa haha
  kraaam anna som e ett av dina/era största fan

 3. SM

  Brukar aldrig kommentera men känner att nu måste jag göra det.
  Känslorna tog över här oxå. Och måste bara fråga om det var din syster som sjöng så fint?

 4. MT

  TACK Mirka och Peter för att vi har fått följa er i vardagen genom ”Familjen Annorlunda”. Vilken fin familj ni är, fortsätt att vara rädda om varandra!

 5. nina

  krya på dig Mirka, och måste bara säga att ni är så jäkla härliga i er familj!! kram till er alla och tack fär att vi får hänga med i ert liv, genom bloggen o FA!
  nina

 6. Mormor

  Hej och tack för tv serien men oj det tog slut alldeles för snabbt Gud jag kommer att sakna er ni är så ärliga och uppriktiga det uppskattar jag , det finns många bloggar men din är ärlig och uppriktig det är inget strul alls eller upphittade saker du är så ärlig på alla sätt och vis och framför allt handlar det om dina barn det uppskattar jag keam till er alla hoppas och hoppas att ni får vara med fler ggr ni är bäst och ärligaste

 7. S.M

  Har följt dig ett tag men aldrig kommenterat.
  Måste bara säga att kvällens avsnitt fick även mig att bli känslig.
  Var det din syster som sjöng? Om det var det, Gud vilken röst hon har! Vet ju att din bror är grym med pianot!
  Krya på dig!

  PS finns det någon möjlighet för dig att lägga upp ett klipp när hon sjunger?

 8. Linnea

  Wow vad tårarna sprutade! Sambon satt och skratta åt mig att jag är larvig men det var så himla fint och ni är helt otroliga! Så himla fin familj ni är tillsammans! Kram och krya på dig

 9. mia Fridh

  Krya på dig. Mycket fint program i kväll då ni förnyade era löften till varandra.Bästa programmet Familjen Annorlunda. Kram

 10. Jenny

  Usch vad jobbigt för dig, hoppas du snart mår bättre!
  Såg Familjen Annorlunda ikväll och dina ord till Peter när ni förnyade era bröllopslöften fick tårarna att trilla nerför kinderna, så fint och äkta!
  Hoppas ni kommer vara med i fler säsonger av FA

 11. Anneli

  Jobbigt att vara sjuk med barn hemma. Hoppas du kryar på dig snart.
  Såg programmet nu ikväll som slutade med att tårarna rann vid era löften. Ni är en förebild för många äktenskap. Önskar er allt gott i framtiden.

 12. Malin

  Såg just kvällens avsnitt där ni förnyade era löften, blev så otroligt rörd, jag hoppa att jag får uppleva det samma med min man.. all lycka till er med er fina familj och krya på dig

 13. mettemy

  Hej! Jag antar att ni har koll på läget men Peter har rätt att vabba om barnets ordinarie vårdare är sjuk så utnytja det tycker jag , du ser ut att behöva vila! Tur att jag inte hann sminka mej innan jobbet idag , jag fick nämligen en stund över så jag satt mej för att titta på er å nu slipper sminket rinna:)

 14. Carro mamma till snart 3

  Läser din blogg lite då och då men har nog inte kommenterat nån gång. Sitter här och tokgråter när jag ser er förnya era bröllopslöften (kan vara gravidhormonerna haha) men jag kände att jag bara måste gå in här och skriva hur fina ni är och eran kärlek känns verkligen så äkta! Fantastiskt fint 🙂 Och all lycka till er och er fina stora härliga familj <3

 15. Jenny

  Krya på dig. Hoppas du blev lite bättre när du såg Familjen Annorlunda. Shit vad jag grät när ni förnyade era löften. Stort grattis till er. Och det är nog som du säger, ni kommer vara tillsammans för evigt. Det syns på er att ni verkligen älskar varandra.

 16. Anne

  Men stackars Mirka! Du ser så ynklig ut på bilden att inte ens en sten kunde förbli oberörd..
  Vila så gott du kan nu så hoppas vi på att det är en snabbacill! Kram!