Trettonbarnsmamman

En paus från hemmasysslorna

Idag tog jag en paus från hemmet och alla sysslor. Jag och småtjejerna åkte till min vän och gamla goa granne Ammie i Märsta 🙂 Det var alltför länge sen sist vi sågs och jag har saknat henne. Hennes 2 äldsta barn var hemma och vi alla fikade och snackade i ett par timmar. Jag bara älskar Ammies och Connys ungar som vi har kännt sen de var små och har fått se växa upp till fina vuxna 🙂 De har 2st hundar men bara ena, Chester var hemma idag. Han är drygt 1 år gammal och fortfarande väldigt valpig av sig. Chester var väldigt intresserad av Lilja och ville gärna försöka busa med henne och hon fick många blöta pussar av honom 😀

image

Vi åkte hem lagom till dagishämtningen och sen har det varit full rulle resten av dagen. De flesta av barnen har lekt ute medans jag har tagit hand om tvätt, disk och annat ”skojigt”

image

Nellie tyckte att det var för varmt med jackan på 🙂
Imorgon ska Kevin operera bort en knöl på huvudet som ska inte vara farlig men den är väldigt störande. Först skulle den skäras bort under lokalbedövning men den är för stor för det så nu blir det en op istället. Och jag får absolut inte följa 🙁 ” Varför ska du med!? Jag behöver ingen där!” Säger Kevin när jag tjatar om att få följa med 😀 Vår pojke har blivit så stor att morsan får inte vara med och hålla handen längre 😉
Ni vet en sån där Fjällräven ryggsäck som funnits i mååånga många år ( jag hade en i mitten på 80-talet )? Linnéa vill gärna ha en sådan rygga så jag undrar om någon vet vart man kan hitta en till någorlunda bra pris??
Nu blir det ett skönt kvällsbad för min del 😉
Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Hur mår Kevin? Gick det bra för honom?hoppas att du skriver ett inlägg i helgen! Kram till er alla!!!

 2. Emelie

  Mysigt att träffa nära vnner, man inte ser så ofta.

  Hoppas det går bra med Kevin imorn. Dessa ”tuffakillensomklararsigsjälv” har jag sett en hel del med 7 bröder 😉 Brukar gå över efter 20 ;-( Hahaha

  KRAM finaste

 3. Lotta

  Hej Mirka!!! Vilken fin hund din vän har! =) Hälsa henne det. Har själv två akäggansikten(dvschnauzrar)! =) Såg precis klart senaste avsnittet av Familjen Annorlunda i tv4play och måste bara säga att ni verkar så fantastiskt mysiga hela familjen och du och Peter har sån himmla fin inställninge till barnen och familjelivet överhuvudtaget. Ni är beundransvärda och ger så mycket för alla oss andra som får följa er. Kram och tack!!!

 4. Tina

  Väldigt vad mycket på pekande det va här i dag =( dom vet nog vad som gäller och behöver nog inte påminnas om det . suck . kram på er Mirka och Peter =)

 5. Marie

  hej
  väskan heter kånken och finns på fjälrävens hemsida så hållbar att flera kan ha den i många år. ganska dyr men värd. ja nu gjorde peter alla nyfikna, kevin får inte åka själv för han räknas som miderårig och efter op så bör man hämtas, lycka till till kevin den store.
  ni är stört sköna hela fam men min favo är Linnea, hon går sin egen väg och det är super bra. peter och kevin och små killarna svär för mycket ,inte bra det borde peter tänka på

 6. Neta

  Men hallå så varmt va det väl inte? Du sprang nästan in i mig utanför Hemköp idag, jag blev så paff så jag kom mig inte för att säga nåt 😀 Satt där på min scooter.

  Jag såg en sån ryggsäck på Erikshjälpen i tisdags, hade t.o.m. sittdynan kvar, en ljusblå. Dom har ju haft öppet idag så man vet ju inte om den är kvar men på lörd är det väl öppet där igen. Ligger på Bergsbrunnagatan inne på en gård nära där ni var och åkte sighway. Kolla annars på Röda korset snett emot där bakom Martinas. Eller åk ut till Emmaus.

  Går sjh med på att omyndiga personer kommer själva då? Han lär ju hamna på barn iaf. Vill han inte ha med Peter heller?
  Hoppas iaf att det går bra för Kevin och att det inte är nåt som kommer att orsaka problem. Vet att hårsäckar ibland kan växa sig till talgknölar och måste tas bort. Min gubbe hade så för några år sedan.

  Såg en bild på Peters insta idag som gjorde mig nyfiken 😉

 7. Lotta m nio

  Fjällrävens Kånken är ju sååå fina! Jag har letat mini-Kånken till småbarnen att ha som dagisväskor men de är så jäkla dyra, även begagnade.
  Tänk då vi var yngre…då fanns den nog bara i ett fåtal färger. Nu finns Kånken i jättemånga härliga färger ju (vilket gör att man vill ha alla, haha).

  Kram!

 8. Sandra

  Jag köpte nyss en sådan på Naturkompanien, men smakar det så kostar det. Fick ge 699:- tror jag 😛