Trettonbarnsmamman

Finest igår

Först och främst vill jag återigen från djupet av mitt hjärta tacka alla er som hade röstat på mig – Det har betytt mest av allt för mig ♥

Och tack ni alla som ”röstade” vilken klänning jag skulle ha på mig ♥

Jag testade fram och tillbaka, gick runt en stund i varje klänning och sista svängen när jag hade den svarta paljetklänningen på mig så lyckades Lilja kräkas en skvätt på den 🙁 Då blev det inte längre svårt att välja utan jag blev så illa tvungen att ta den andra….

Jag vann inte och det visste jag ju redan från början att jag inte skulle göra 😉 Och det gör mig absolut ingenting, jag hade dött på fläcken om de skulle ha ropat upp mig 😀 Jag satt där på min plats med värkande fötter som blivit befriade från skor  * att sparka av sig dojorna var kvällens höjdpunkt * och hade nog inte kunnat ta mig fram levandes till scenen 😀

Grattis till alla de som vann, jätteroligt att se deras glädje 🙂 Jag har typ noll koll på de bloggarna och de enda jag kände till av vinnarna var Hugo Rosas som vann för bästa träningsblogg, hans sambo Paula vann för årets föräldrarblogg, Kenza vann för årets kändisblogg och Ina vann i kategorin Engagemang och hennes tal var så fin – helt klart den bästa vinnaren 🙂

Nina lämnade återbud så jag frågade min syster om hon ville hänga med och det ville hon efter lite velande hit och dit. Jag lämnade min bil hos Carola och därifrån åkte vi i Petras bil. Svängde av i Väsby och mötte upp min syster. Vi hittade bra p-platser nära Café Opera. Det var mingel för VIP-gästerna och vi kände oss smått malplacerade bland ungdomarna som var helt klart mera vana vid såna här fester än vi lantisarna 😀

image

Vi tog varsinna champagneglas för lite festligare bilders skull. Det var bara Carola som hade en möjlighet till att dricka då Petra och syrran körde bil och jag skulle ju köra bil hem från Carola sen men Carola var inte så sugen på att festa till själv 😀

image

De här 2 uppklädda killarna var jag tvungen att smygfota för att visa ungarna deras utstyrsel och framförallt skorna de hade på sig 😉

Jag är kass på att fota på event m.m så det blev inte många foton igår…

Jag såg när Linus Svenning kom in och puttade till syrran

Jag: ” Kolla, där kommer Linus!!”

Syster: ”Va…? Vem…?”

Jag: ” oh men han från melodifestivalen…!”

Syster: Ser frågande ut och skakar på huvudet ” neej, vet inte vem det är ”

Jag: ” Meh!!! Han som sjöng ( jag börjar sjunga ) Käääära Bröööder…..???”

Syster: ”Nej, ingen aning om vem det är!”

Jag: ” Va!!! Du är konstig…! Skit samma, är det nån jag vill ta foto på ikväll så är det på Linus – ungarna skulle bli sååå glada då 🙂 ”

Syster: ” Ok men jag ska fixa det åt dig under kvällen!

Och det gjorde hon – trots att hon inte hade en aning om vem Linus är ♥

image

Och Linus kändes verkligen som en lite blyg och väldigt snäll och ödmjuk kille 🙂

image

Senare på kvällen sjöng han också men då hade syrran redan hunnit åka hem….

Det var en bra prisutdelning och Sanna Bråding var jättebra som konferencier.

Vi valde att runda av efter prisutdelningarna och hämtade våra goodiebags och jackor. Jag hann även säga hej till fina My där i trängseln men missade tyvärr Johanna som jag bara skymtade på långt håll ett par gånger 🙂

Det var väldigt trångt vid utgången då det var trafik både in och ut. Helt plötsligt står jag face to face med en ung kille som ger ett glädjerop ” Iiiiih….Miiirka det är du!!! Iiiiih…..jag bara äääälskar dig!! Iiiih…du är bara min idol!! m.m” 😀 Jag tappade nog fattningen lite där men vilken gullig kille han var 🙂 Vi kramades och sa hejdå men han kom tillbaka när han såg att det var tvärstopp för mig och bokstavligen banade än väg ut för mig samtidigt som han högt och tydligt sa ” Watch out , Mirka is on her way out!” 😀 Jag höll på att sjunka genom golvet samtidigt som jag tyckte att han var en sån härlig person som man inte kunde annat än gilla  🙂 Tack du fina killen som jag inte vet namnet på 😉

Det blev en sen kväll. Jag var hemma strax före kl. 01.

image

Tack Finest för goodiebagen 🙂

image

En trött morsa efter en trevlig annorlunda kväll 😀

Idag har jag haft en slö-dag. Kan behövas så man orkar med imorgon kvällen som också kommer att bli sen 😉

Kram kram♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Ser du dig själv enbart som mamma och aldrig som bara Mirka? Du skriver jämt om dig själv i form av mamma. Du verkar leva helt genom dina barn. Har du aldrig behov av göra saker på egen hand utan att barnen följer med?

  1. mirkak

   Jag lever inte genom barnen utan barnen är mitt liv och verkligheten jag lever i 😉 Men som du kan se i inlägget du kommenterat till så gör jag ibland saker utan resten av familjen 😉 Jag har inga stora behov av att göra massa saker utanför hemmet då jag trivs som bäst just med familjen 😉

 2. Therese

  Åh mina fötter gjorde SÅÅÅ ont också! Det verkar om det hör till 😉 Det var jättetrevligt att träffa dig i onsdags och jag ser ram emot BARNmässan 🙂 Kram Therese, Bloggambassadör för BARNmässan i Karlstad

 3. Sandra.P

  Hej! Synd att du inte vann 🙁
  Dem där chipsen från Kelloges får du gärna göra en recension utav då jag funderade att köpa dem där i dag men jag lät bli. Vill veta om dem är goda nog att köpa 😀