Trettonbarnsmamman

Tid åt familjen

Det har varit lite mycket i huvudet de senaste dagarna och igår ville jag helt enkelt bara umgås med min syster och mina föräldrar. Även om vi pratar ofta på telefon så är det inte samma sak som att umgås irl och nu ville jag lägga min tid på att bara umgås med de 🙂

Tog med 6 ungar ( fler får ju inte plats i min bil 😉 ) och åkte först till min systeryster i Väsby. Vi blev kvar där i ca 3 timmar, åt ihop och hade det bara så mysigt. Innan vi åkte hem så stannade vi till hos min mamma för en fika 🙂

image

image

Det blev en heldag med de bästa ♥

Jag fick ett träningsschema av min syster som verkar bra och idag har jag kört igång med det. Jag har inte kännt mig ett dugg motiverad till träningen samtidigt som jag har fått ångest över den bristande motivationen. Det är jobbigast de första gångerna men nu känner jag att viljan är tillbaka så nu kör jag på ordentligt 🙂

image

Nellie och Älva gjorde sitt bästa och försökte härma mig i allt 😀

Ikväll ska jag till Loppis event på Junibacken och kommer att missa dagens Familjen Annorlunda och även Game of Thrones….. Jag får titta på de imorgon istället 😉 Ikväll åker vi till Finland. Det var en efterlängtad resa för oss. Vi hade planerat vår resa dit i över ett halvår då hela min familj skulle dit och fira min morfar. Sen blev vi frågade att medverka i FA…..Och vår resa fick flyttas ett par veckor men det löste sig bra ändå och vi fick en härlig helg 🙂

Sen vill jag tackar er alla som har orkat stå ut med mitt tjat om röstningen och ni som har röstat på mig!!

Jag är superglad för att ha först och främst blivit nominerad till Finest Awards och att ha blivit vald till en av finalisterna är stort och en vinst i sig. Jag tror absolut inte att jag kommer att vinna, konkurrensen är alldeles för tuff men att ni har lagt massa röster på mig är en stor vinst för mig oavsett så tack och åter tack ♥

Nu ska jag röja färdigt här hemma innan skolbarnen kommer hem.

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Hej Mirka!

  Fantastiskt roligt att följa din blogg och se er fina familj på FA. Sammansvetsat gäng, som du säger, det är ni verkligen!!! Jag är full av beundran och jag lyfter på hatten! Och till sist: det syns då inte på din kropp att du fött så många barn! Du är jättefin även i träningsoutfit!!
  Kram på dig!
  PS. Jag är också från Finland, fast från Polcirkeln! 🙂 DS.

 2. Anette

  jamen vilken pinsam miss av TV4, verkligen!!!!!!! De borde ju veta bättre. Tyckte också att det där kan väl inte vara H:fors och att du var ju inte därifrån heller?!

  Dina morföräldrar verkar så gulliga. 🙂 Hoppas ni hinner med några besök ännu.

  H. en finländare

 3. Besviken Åbobo

  Jag är grundligt besviken på TV4! Vad otroligt slarvigt och nonchalant av dem att inte ha bättre koll på var ni var: ÅBO, inte Helsingfors! Annars var det otroligt kul att se er här i min hemstad. Jag rör mig nästan dagligen på alla de platser där ni var – vad synd att jag inte råkade se er då, hade varit kul :-). Har följt med din blogg länge och alltid tyckt det är kul att du kommer från Åbo ursprungligen!

  1. mirkak

   Jag har inte sett avsnittet ännu men håller absolut med om att det var en stor miss av de att säga Helsingfors 🙁 var i Åbo bor du? Jag är uppvuxen i Hepokulta 😉

   1. Besviken Åbobo

    Jag bor i Nummi. Är ursprungligen från en annan ort, men kom hit för att studera för typ tjugo år sedan och har stannat kvar och bildat familj här :-). Och trivs jättebra! 🙂

 4. Linnea

  Hej! Läs gärna min blogg – skriver om behandlingen jag får på en psykiatrisk avdelning, med hjälp mot ätstörning UNS. Jag har en ovanlig typ utav ätstörning, därför hade de så svårt att behandla mig. Det började med att jag rasade i vikt och inte alls gick upp som de skulle, de ökade mitt matschema men inget hände på vikten. NU, efter 5 veckor så har jag ÄNTLIGEN fått friheten att få kunna äta precis huuur mycket jag vill, så att jag äntligen kan börja gå upp i vikt! Följ gärna min kamp på behandlingshemmet för att se om jag lyckas… Kram!

 5. Stina

  Hej! I dagens Fam. Annorlunda sades de att ni besökte Helsingfors, men de stämmer väl inte för de var ju Åbo torg där ni åt Er korv. Kändes så bekant.

 6. Helene

  Tittar på er på TV nu och du har en så fin vinterjacka när ni åker finlandsbåten, var kommer den ifrån?

 7. Ida

  Vad snygg du är, både du och Linnea passar jättebra i glasögon. Mysigt att umgås med sina nära och kära.