Trettonbarnsmamman

Semlor, date och skor

Jag hade en minst sagt hektisk dag igår men på ett bra vis 🙂

Dagen började inte så bra då vårt vatten stängdes av tidigt på morgonen…? Som tur var så hade jag hunnit fylla vattenkokaren precis innan så barnen fick thé som vanligt och jag hade lite vatten till Liljas välling. Lilja är ju ännu så pass liten och då i stort behov av välling så att ha vatten är ett måste 😉 En dusch var ju bara att glömma och jag som hade behövt tvätta håret…..men men det fick gå ändå…..

En date med fina Mona var uppbokad och vi hade en minst sagt trevlig lunchdate ute i Bromma 🙂

Jag gillar Mona skarpt och litar på henne 100% vilket gör att det är så lätt att prata med henne om precis allt. Man har tyvärr åkt på några nitar genom åren så just de egenskaperna värderas högt av mig.

Älva var lite blyg för Mona först och bara småskrattade åt henne så fort Mona pratade men mot slutet så hade Älva kommit över den biten 🙂

image

Tack för igår darling ♥

Jag fick hem nya vårskor här om dagen och de är ju bara sååå snygga och sköna!

skor

Och de passar perfekt till mina favvo-jeans miss me från Plain Vanilla och min nya tröja från Ullared 🙂
image

Skorna hittar du HÄR.

Kom hem lagom till dagishämtningen. Väl hemma kollade jag vattnet det första jag gjorde och tack och lov så var det tillbaka *pjuh*

Jag fick ett sms om att våra glasögon var nu klara att hämtas och Linnéa vart eld och lågor och bönade och bad mig att åka och hämta de 😀

Jag var tveksam då jag behövde diska och plocka undan massor och kände att tiden räckte inte till att göra allt.

Men Linnéa lovade då att sköta disken m.m om jag åkte iväg – Jag var inte svårövertalad längre i det läget 😉

Victor och Lilja följde med mig och resten var kvar hemma med Linnéa.

image

Linnéa är supernöjd med sina glasögon 🙂

Jag försöker vänja mig vid mina…..det är inte så lätt 😀 Jag ser ju bättre nu och gillar de båda paren men det är ju så förbaskat ovant att ha de på sig, jag som knappt ens använder solbrillor 😉 Kanske testar jag linser så småningom….

I tisdags fick Linnéa i uppdrag att baka semmelcupcakes. Jag hade fullt upp med att hämta hem 4 barn från olika kompisar 😉

Hon lyckades perfekt med bakandet och till efterrätt åt vi de godaste cupcakes ever.

fika

Så enkelt och så gott 🙂

Nu ska jag åka och skicka tillbaka 2 par byxor jag beställt som var alldeles för stora för mig. Jag tog min vanliga storlek på de men antingen så är de stora i storlek eller så har jag blivit mindre och jag tror på det första alternativet 😀 Men det känns lite fel att beställa strl. S i byxor….jag ser inte mig själv som en S helt enkelt…..

På söndag är den sista röstningsdagen till Finest Awards!!

Jag är sååå tacksam för er som så snällt röstar på mig, det tackar jag verkligen för ♥

Fortsätt gärna att rösta de här sista dagarna fram till söndag 😉 En gång per dag och per IP-adress och glöm inte att scrolla längst ner för att skicka iväg rösterna 😉

Rösta gör ni HÄR!

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Neta

  Men dom får väl inte stänga av vattnet utan att meddela först? Måste ju vart nåt akut isf.
  Snygga dosor, ser sköna ut med.
  Va ju till optikern samma dag som du men jag får vackert vänta till nästa vecka jag 😀
  Ha en trevlig helg, verkar ju bli varmt men så attans mkt det blåser nu, om ni märker det däruppe i skogen 😀

 2. Anna

  Tack för en toppen blogg, blev sugen på skorna va en snygg kopia på Lidr… Men hur va storlekarna, står att de är lite små!

 3. Annelie

  Tänkte nog att skorna var från Fanny Michel.De har så mycket snyggt där till vettiga priser. Var lite osäker på om jag skulle beställa de ljusa eller de svart av samma modell, men efter att ha sett dem på dig så är det ingen tvekan om att det blir de ljusa 🙂 Supersnygga! Och ligger väldigt bra i pris för mig som tycker att LDir-bootsen är aningen för dyra 🙂 Kram och ha en fin kväll!

 4. pia

  Ni passar så bra i glasögonen båda två =) Rösta på dig gör jag varje dag 😉 Nej nu ska jag ut i solen på en lång promenad. Önskar dig en skön torsdag i solen =)