Trettonbarnsmamman

Optikern m.m

Det blev semlor till efterrätt igår 🙂 Peter stannade till vid Ica Maxi Arlandastad igår och hittade semmelbröd 😉 Tusen tack för era olika tips, jag ska i alla fall prova baka semmelcupcakes och testa de med nutella då barnen ( inte jag ) älskar Nutella 🙂

image

Nu ska jag snart åka till optikern för synkoll. Både jag och Linnéa ska kollas upp. Jag hade behövt glasögon för länge sedan då jag ser lite dåligt på långt håll men jag har inte tyckt att det har varit så illa så jag har inte bara kommit till skott liksom.

Men nu är det illa. Bara det senaste året har synen försämrats markant och det besvärar mig när jag tex kör bil då jag måste komma väldigt nära innan jag ser vad det står på skyltarna – illa jag vet! Och numera så har jag till och med svårt att läsa texten i tv:n när jag sitter i soffan. Mitt ena öga är sämre än det andra. Även Linnéa gnäller på att hon ser lite dåligt så lika bra att ta tag i saken för bådas del 😉

image

Älskar mitt fina kors från Plain Vanilla

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.