Granen nere – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Granen nere

Idag började vi plocka undan julen lite smått. Först bort var barnens gran uppe, den tog de ner själva 🙂 Jag hade inte ork till att plocka ihop min vår gran ikväll men dess dagar är räknade. Jag vill ta ner granen själv precis som jag vill sätta upp den själv. Jag har stenkoll på all pynt och de ska ligga snyggt och prydligt i sina lådor till nästa år – sån är jag 😉
Vi hittade förresten en tomtemor till vår tomtegubbe-samling igår. Jag bara älskar den 🙂
image

Och att det var 70% rabatt på den skadade ju inte heller 😀
Victor tycker dock att hon har ett läskigt ansikte 😉
Jag mår bättre nu på kvällen efter maten och vila men jag är väldigt trött.
Lilja blev 4 månader igår ♥ Lillplutten som är så go och som har börjat vara med mycket mera nu. Hon har långa vakenstunder numera och är alltid så glad när någon pratar med henne 🙂
image

Hon kämpar hårt med att rulla runt och är hårsmånet ifrån vilket för henne såå arg men snart är hon där 😉

Nu tänker jag vara en duktig tjej och gå i säng ….
Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carola

  hej mirka, jag frågade dej inan om det var elräkningnen? nej var ditt svar då! dåligt Mirka! Vi sopm såg ditt hus fattade men inte du. Förlåt att jag stavar illa, jag skriver från ,t, dåli täckknining, jam, ja, jag kan STAVA, fatnar intree felret, jad tar om det me4rf

 2. Lina

  Gott nytt år till er !! Måste bars fråga vart tyger är köpt till liljas klänning? Antar att de är nån som sytt den å ej massproducerad :). Syr själv mycket på beställning å de tyget vs grymt snyggt :).. Vill du beställa nått hojta bara till 😉

 3. Ida Wa

  Gott nytt år till er! Vad tiden går fort och söttjejen bara växer. Min tjej blir 3 månader den 2 januari kramen till er

 4. Anna

  Hallå där! Har börjat plocka bort julen jag med. När julestressen och julafton och dess lugn efter har lagt sej är det tid att plocka bort. Nu inväntar vi det nya året och har våren tt välkomna. Hoppas år -2014 blir ett mycket bättre år än -2013 som vart ett av mina värsta. Nu blickar vi framåt med stora steg. Hoppas ni får ett trevligt nyår. Själva ska vi bara ta det rikigt lugnt med familjen. Massor av kramar till dej och familjen. ❤️