Trettonbarnsmamman

Så där ja!

Nu äntligen har jag tid att softa ner och ”umgås” med er 🙂 vi har ägnat vår tid till att baka, baka, slå in klappar, handla, baka, handla lite till, fira Älva och baka ännu mera. Kvällarna har vi ägnat åt att kolla på filmer. Först i lördags såg vi på World war med Brad Pitt. En bra film tyckte jag som gillar zombie-filmer. Peter gillar inte riktigt filmer som är overkliga så han satt väl och tittade med svalt intresse. Igår hyrde vi en film med Dolph Lindgren som såg spännande ut. Den filmen visade sig att vara en zombie-film den också hahaa stackars Peter 😀 Men jäklar vad den var dålig….sämsta filmen jag sett på år och dar 🙁 Jaja…ibland åker man på nit…
Igår bakade jag lakritsfudge, Mariannefudge, skumtomtefudge och nonstopfudge. Jag slet som en liten robot, bara körde på utan stop 😀
image

Idag gjorde jag rocky road också….. och lussebullar 😉
image

Med lite hjälp av Linnéa 🙂

Älva firades igår i all enkelhet. Hon fattade ingenting när alla kramade henne, grattade henne och sjöng för henne 😉 Vi fikade med marängsviss och kakor. Älva fick en bok av Emmelie och en ny jacka av oss som hon sen vägrade att ta av sig resten av kvällen 😀
image

Idag fick hon en present med posten från Carola som hon gillade jättemycket 🙂
image

Älva tackar sin gudmor ♥

Nu är all mat inhandlat, massa julgodis finns, bullar finns, klapparna är på plats under granen….allt är klart 🙂
Julen kan komma!
image

Pepparkakshuset har raserats ( någon/några hade ätit upp alla nonstop som fanns på huset ) och bytts ut mot en stor fruktkorg 😉
image

image

Vi har också fått upp vår nya lykta från Jotex, såå fin 🙂
Barnen är fulla av förväntan inför imorgondagen.  Men de har lyckats att hålla sig i skinnet ändå. Håller med Peter som sa idag: ” Vi kanske inte badar i pengar men vad fan gör det när vi har alla dessa dyrgripar runt oss! ”
Jul för oss är barnens dag och vi hoppas på att de får en underbar dag imorgon, det förtjänar de ♥

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna K

  God Jul! Peter mirka Kevin Linnea Jennifer Benny Selina Victor Oliver Alice Thor Nellie Älva O Lilja 🙂 god jul även till Emmelie Daniel O Mikaela 🙂 stort grattis på födelsedagen till Älva 🙂 mon favorit familjebil FA 🙂 Anna K

 2. Lotta

  Önskar dig och din underbara familj en riktigt God Jul. Hälsningar kommer från en läsare i Finland som dagligen följer din fin familj.

 3. Nina

  Harregud va fint sagt! Det e som vi säger, vem behöver prylar och resor när man har två underbara töser och ordentligt med mat på bordet?:) kram på dig Mirka, tittade precis in i bloggen och den tänker jag följa.:)

 4. Helena

  Ni är så otroligt duktiga och kloka att man blir mållös Mirka, god jul till er alla i familjen från en som normalt sett inte läser bloggar förutom denna underbara.❤️

 5. Annika Pettersson

  Jag har två barn själv och jag beundrar er som har en sån stor familj ni verkar vara en härlig och fin familj. GOD JUL!

 6. carola

  kul nån som tycker som vi finns fars o mors dag men jul det är barnens tanken vara att sova tidigt hoppas ni alla får en fin jul hållt på försökt fixa med en klapp sen21 somej fylkt sin funktionriktigt surt stor julkram

 7. Helen Olsson

  Så härligt bra sagt av Peter….. Inga pengar i världen är värda ngt utan livet gläds/njuts av våra fina, underbar, härliga, toktrotsiga barn. ❤️
  Njut av julafton hela fina familjen och en go julkram till dig Mirka.