2 – åringen – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

2 – åringen

Älva vår lilla charmtroll blir 2 år idag ♥

image

♥ Grattis på din dag älskade unge ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Önskar Er en Riktigt God Jul!
    Det är intressant att följa Er och se hur Ni reder ut livet med en stor och härlig familj.
    Kram till Er alla Annelie

  2. nina

    Men guuud ofta?! Jag brukar inte kommentera bloggar men har följt dig ett bra tag och det känns ju som att det var igår Älva föddes och du avslöjade namnet i samband med hennes födsel jag minns det inlägget väl! Herregud var det två år sen?! Jag tror hag följt dig sen du födde Nellie om jag inte missminner mig. Vad tiden flyger! Grattis på Älvas dag!!