Trettonbarnsmamman

Underbara barnmässan m.m

Jag har fått en vip-inbjudan till Underbara barn-mässan till nästa fredag och kommer så klart mer än gärna att åka dit med de två minsta 🙂

Jag och Carola var där förra året och vi har verkligen sett framemot att få besöka årets mässa. Kommer att bli hur roligt som helst och jag kan verkligen varmt rekommendera er som har möjlighet att besöka denna mässa som hålls 4-6 oktober 🙂

mässan

Och ni som åker dit på fredag förmiddag får gärna komma fram och kramas lite med mig 😉

Idag har vi städat i hemmet så kan vi ta det lite lugnare resten av helgen. Barnen fick ta hand om sitt, Peter skötte resten medans jag matade och gosade med Lilja – En bra fördelning om ni frågar mig 😀

image

Min nya, fina tröja från Love Forever som jag köpte i en butik i Enköping för ett tag sedan ♥

Jag har bidat min tid och suktat efter att kunna använda denna tröja som inte passade mig först nu…. Sakta men säkert början min kropp att återgå till sin gamla storlek och ja….sakta är ordet då jag har fortfarande ca 10-15 kg kvar av de 30 kg jag gick upp. Har återgått till LCHF vilket kändes bäst för mig och nu ska snart träningen komma igång med fulla krafter också vilket jag ser framemot 🙂

Att jag äter och tränar som jag gör är för att det får mig att må bra och jag blir piggare av det. Jag trivs med att ge mig själv den tiden som tex träningen tar och efter att ha genom åren testat måååånga olika dieter osv som bara lett till jojo-bantning och ångest så är jag mer än nöjd med lchf som fungerar bra för mig och har gett mig nya matvanor som inte kan jämföras med svältdieter utan jag äter bra och blir mätt av varje måltid 🙂 Och ibland tillåter jag mig själv att fuska lite så helt slavisk är jag inte….

image

Nu ska vi luncha lite – ha en bra dag allihopa ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. birgitta bengtsson

    vet du Mirka hur söt du är det är fantastiskt att se en så strålande mamma. Du ska bara vara tjejen med ljust hår för du är skitsnygg i det.
    kram birgitta

  2. Mamma till fyra pojkar

    Tänkte skriva likadant som många andra — du blir bara snyggare!
    Jättefin är du och undrar var dom där 15 kg ligger i såfall?
    Hmm! 😉
    Kram goaste Mirka!

  3. Matilda

    Gud vad snygg du är! Ser riktigt fräsch och sund ut. Du behöver inte alls gå ner i vikt. Men det känner man ju själv såklart vad man trivs i för vikt. Det kan ingen annan avgöra men ville bara säga att du ser väldigt bra ut. Snyggare än nånsin!

  4. Eva

    Du är jättefin som du är nu! Var sitter dessa 10-15 kilon!?? Det är inget jag kan se i alla fall. Jättesnygga bilder på dig!! 🙂

  5. Anette

    Vad vacker du är! Tycker inte du ska gå ner så värst mycket, du passar bra (åtminstone i ansiktet) som du är :). Men man vet ju själv bäst vad man trivs i! fin och härlig header har du också!

  6. magda

    Hej ! Åh jag önskar att du kunde känna dej nöjd och fin som du är nu… Du är så vacker med dom där som du kallar dom extra kilona… Kram på dej !

  7. Åsa

    Hej!
    Åh du och din familj är så fina!! Headen blev superbra och du Mirka är verkligen en stark supermorsa 😉 Tjejerna är så lik dig på många foton 😀 God fortsättning på helgen!

  8. Ida

    Vilket underbart foto på Selina och Lilja. Tycker Selina är så lik dig och vilket snygg tröja, fint med änglavingar på ryggen.

  9. marathondonnan

    Jätte, jätte fin blev den nya öppningssidan. Så avvis! Bilderna är så levande och visar en cool familj. Läser din blogg mer än gärna men tyvärr så är jag dålig på att kommentera! Fy på mig, då jag själv har en blogg och blir så glad när någon kommenterar. Fortsätt att vara den varma morsan som du verkar vara!

  10. sargit

    Men så fin headern blev!
    Har inte hunnit in de senaste dagarna så blev glatt överraskad då den var på plats 😉
    Jag kommer också att ta mig in på fredag (om allt går enligt planerna) till underbara barn mässan, utan barnen för en gångs skull, hihii.
    Hoppas vi ses. Det var ju länge sen sist…
    Fin tröja, vet flera som skulle passa med ett par änglavingar på ryggen…
    Sköt om er!
    kram