Trettonbarnsmamman

Rabatt, chaufförer m.m

Igår hann jag inte alls med er, min hela dag gick åt då jag var på ett möte i Stockholm.

Sen rullade ju allting på hemma och har man varit borta hela dagen så är det ett och annat som behöves göras när man väl kommer hem igen 😀

Min vän Camilla skickade 2st helt underbara bodysar till Lilja, tusen tack vännen ♥

Vi fick även blommogram igår – Superfina buketter från Peters jobb 🙂

Tack alla ni fina på TL Bygg ♥

image

En sliten morsa och en dreggelunge som har 4 nya tänder på gång 😉

Igår slutade Alice, Oliver och Victor tidigare än de andra skolbarnen vilket gör att de tar en tidig skolbuss hem. Alice berättade någonting som hon tyckte hade varit jobbigt och inte det minsta roligt….en ”incident” när de 3 barnen ( 2st snart 7 år och en 8-åring ) klev på skolbussen.

De sa till chauffören vart de ska till och då sa chauffören ” nej, ni ska till Uppsala!”. NEJ, sa våra barn då och ett par gånger till upprepar denna chaufför att barnen ska till Uppsala!

Så detta är  till den chaufför som mest troligt ändå kikar in här och jag skriver detta så snällt som jag bara kan förmå mig till utan att kalla någon med diverse könsord eller andra dumma saker:

Efter den incidenten som hände våra större barn för ett tag sedan så har vi gått vidare och inte ältat mera på saken som ändå var allvarlig i våra och så många andras tycke. Vi tycker ju att de allra flesta chaufförerna som kör våra och andras barn sköter sina jobb utomordentligt bra och det är synd att vissa få då drar ner på ryktet vilket kan i slutändan drabba fler än er själva 🙁

Du kanske tyckte att du var sååå jäkla rolig med dina kommentarer som jag väljer att se som fruktansvärt torra skämt.

Våra barn tyckte INTE att du var rolig….inte ens det minstaste aningens rolig! Och eftersom våra barn inte tyckte att du var rolig utan tyckte bara att det var jobbigt och blev oroliga så därav tycker inte heller jag att du var rolig!

Som sagt så väljer jag att tro att du har torrare humor än Saharaöken och hoppas innerligen att du härefter kan låta dina nära och kära få ta del av din humor, de kanske har lärt sig att uppskatta den. Vill du roa dig med den gamla incidenten så kom direkt till mig….maken min går också bra att gå till MEN lämna våra barn ifred! Gör ditt jobb, kör bussen dit den ska köras, släpp av/på  barn där det ska ske. Du får även gärna testa med ett leende mot barnen som kliver in i bussen MEN dra inga torra skämt med de för de kanske inte uppfattar riktigt hur du menar då de är trots allt bara små barn.

Och om det nu mot förmodan ( för vad vet jag ) skulle vara så att du inte direkt skämtade utan du kanske var mera ironisk eller hånfull så ber jag dig att visa att du har råg i ryggen och komma till oss vuxna istället för att hålla på så mot barnen!

Over and out!

Så kan vi gå vidare till trevligare saker igen 😉

Jag har en fin rabattkod åt er .

Ruugs.se vill ge er 15% rabatt och koden gäller till sista oktober 🙂

Gå in och gilla deras facebook-sida och maila därefter till [email protected] och nämn min blogg 😉

Nu hann tiden ikapp mig, barn ska hämtas från förskolan om 1 minut…..och där fick jag eld i baken 😀

Tjingeling ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Brittinger

    Vilken fantastisk underbar Fin Header.
    Vilket bra jobb hon gjort.
    Ni är en så underbar och rolig familj att läsa om.
    Tack.

  2. Åza

    Blir så ini H–VETE GLAD att läsa din blogg lite då & då!!
    Du ser så fräsch & vacker ut!!
    Jag blir så GLAD av människor som i sitt stressiga, tumultartade liv orkar piffa till sej & ta tag i dagen som den är.
    Ja du har ju inte så många val då alla fodrar mat & kläder & rutiner mm
    Det är just det att du verkar inte glömma av att du oxå finns.
    En mamma lägger ofta krut på sin familj & låter alla andra gå först innan hon kommer på vad hon oxå vill.

    Ha en riktigt fin höst med hela din fina familj.
    Carpe Diem

  3. marie

    Kul header, men du måste ringa och anmäla idioten till chaufför eller gå med dom till bussen och skäll ut han. Vad är det för jä… bönder som kör skolbussarna där

  4. Hanna

    Snygg header, mycket bättre än den förra där alla var i olika storlekar och nyanser (en del gråa i ansiktet, anda mer naturliga).
    fast vad är det för konstig grej som är nere i vänstra hörnet bredvid ena pojken? En konstig pixlad figur?

  5. Mikaela

    Snygg header, verkligen! Det gör ont i hjärtat när jag tänker på vad chauffören utsatte era stackars barn för, de är ju så små så inte fattar de såna ”skämt/ironi”. Har en nästan 7-åring och en 8-åring själv, och dom skulle ju ha blivit osäkra och jätteolyckliga över nåt sånt!! Mera vett kan man nog kräva av en vuxen person! Kramar från Finland

  6. Kristina

    Hej Mirka,

    vilken underbar bild på hela familjen…gillar att läsa din blogg och lyfter på hatten verkligen! Till råga på allt ser du själv ut som en storasyster i familjen, hur bär du dig åt?? Kram

  7. pia

    Ja aldrig slutar man förvåna sig??? Vilka dumma vuxna människor det finns :(( Men tack Mirka att du står upp och ryter till du är guld värd =) Och btw: Snygg header…I love it. Ps: Gick mötet bra i goa vänners lag? Jag älskar hans/hennes blogg oxå =) Kram

  8. Maja

    Har läst din blogg ett tag och aldrig kommenterat tidigare men nu klarar jag inte av att hålla igen. Tycker absolut att ni ska anmäla chauffören, detta som han sa till barnen är långt förbi skämtsamt, det är över alla gränser, nästintill trakasserier. Att en vuxen person kan bete sig så mot barn. Jag får ont i magen när jag tänker på det.
    Grattis till nya headern

  9. My

    Finns många idioter till chaufförer, har själv en väninna där mannen hamnat på psyk, deras som har taxiskjuds till skolan och då passade chauffören på att försöka mjölka/pressa information av pojken om hans pappa när de satt själva i taxin. Så fult att utnyttja ett barn som redan mår så dåligt för att stilla sin nyfikenhet. Sjukt. De flesta är naturligtvis bra, men det finns även skrämmande idioter.

  10. Jenny Nordh Kleivard

    Snygg header 🙂 Barn förstår inte ironi som vuxen får man tänka steget före så j*vla korkat av denna busschafför.

  11. Beryll

    Tänk att en del vuxna ska ge sig på småbarn, kan dom inte förstå deras oro ?? vilka jävla nollor. Och hur svårt kan det vara att ge ett litet leende och visa sig vuxen.