Trettonbarnsmamman

Idag – orkeslöst

Idag har jag tagit det bara lugnt. Hade mycket som jag skulle få gjort men jag var orkeslös och valde att bara vila så gott det gick. Det är helt underbart med värmen och det fina vädret som är just nu men jag söker mig till skuggan och de svala ställen i huset 😉
Efter middagen bakade jag och barnen en stor paj, hälften av formen med äpplen och andra hälften med rabarber. Det med vaniljglass var uppskattat av allihopa 🙂

image

Imorgon ska jag passa på att testa ansiktsmasken när Älva sover och även få ut tummen ur baken och packa bb-väskan som jag inte orkat göra ännu 😀
Skulle behöva sy lite också, har fått hem gardiner från Jotex som behövs sys lite så jag får upp de och några andra gardiner ska sys upp en del…
Det är mycket ska hit och dit nu, viljan finns också men orken tryter innan jag kommer till skott 😀

Kram  kram och godnatt ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My

  Ok då förstår jag. Annars var det ett väldigt litet ingrepp på min man, ett minimalt snitt som krävde ett stygn och ingen konvalesens. Bra att ni erbjuds valmöjligheten. Sjukdomar ställer till mycket tråkigheter. 🙁

 2. My

  Hur kommer det sig att ni gjorde valet att du och inte din man Peter ska sterilisera dig efter denna graviditet? I vårt län så är det männen som rekommenderas att steriliseras och lever man i en fast långvarig relation så ska det vara ytterst starka skäl till om kvinnan ska få det beviljat så därför blev det för oss så att min man gjorde detta för några år sedan.

  1. mirkak

   Dels så vill jag själv göra det och dels så har Peter en blodsjukdom och inga ingrepp är så enkla på honom utan det behövs massa extra förberedelser, medicinering mm för att genomföra det på honom.

 3. tant mumman

  Kära du, var inte orolig med alla måsten, dom finns kvar. Ta det lugnt och invänta den lille, krafterna behövs inför förlossningen. Håller tummarna att det sker lagom snabbt. Väldigt spännande för oss som följer dig på bloggen.

 4. Familjen Lindvall

  Så smarrigt med paj och glass, det är verkligen så härligt på sommaren att kunna gå ut i trädgården och hämta ingredienser! Kan du inte göra ett inlägg på det du har i bb-väskan, vore lite kul 🙂