Trettonbarnsmamman

Hjälper till

 

Jag fick ett mail igår av en tjej, Lotta och vill självklart hjälpa till att sprida detta vidare!

 Hej!

Jag heter Lotta och bor i Trollhättan.

 

Sedan en månad tillbaks deltar jag i ett sysselsättningsprojekt – ForLife. ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för Cancerfonden. Just nu Iphoneskal för 4 och 5. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och alla intäkter går till vår insamling hos Cancerfonden.

 

Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för. Och jag är otroligt glad att jag får göra något vettigt när jag är i Fas 3!

 

 http://www.forlife.nu/sv/

 

Tack på förhand

 

Lotta Larsson

ForLife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. petra

    Jag gick in på din blogg nu för att faktiskt försöka få din hjälp med att sprida en sak vidare med, jag har en gammal barndomsvän som fick cancer förra året och som tyvärr inte kan botas i sverige. Nu har hon hittat en cancerklinik i finland som hon åker till men tyvärr så får hon bekosta detta själv. Det har nu startats en insamling för att kunna hjälpa henne att ha råd med sin fortsatta behandling. Du kan läsa mer på min blogg http://petra.molou.se/2013/06/27/snalla-las/#respond
    Om du även vill länka eller kopiera texten för att sprida vidare skulle jag bli ännu mer tacksam

    Tack på förhand

    MVH Petra

  2. Susanne

    Fina skal! Har beställt ett nu.. Tänk om de kunde hitta ett bra botemedel till denna hemska sjukdom!