Trettonbarnsmamman

Utvärdering – pippi på svensk fågel

 

Denna första utvärdering på min utmaning med pippi på Svensk fågel skulle jag ha gjort igår men av vissa förklariga skäl så han jag inte riktigt med det 😉

Jag har haft en tuff start på att lyckas med de målen jag i samspråk med Laila gjort. Flytten har inte gett mig så mycket utrymme till att orka göra mitt absolut bästa direkt. Men jag har gjort så bra ifrån mig som jag har kunnat. Det har blivit ett par promenader och då räknar jag inte med all ”träning” jag fått under flyttstädningen 😀 Maten har det varit si och så med….jag har inte riktigt hunnit med att testa de lunch-tips jag fått av Laila men det kommer jag att göra nu när all annan press är borta 😉

Min utvärdering för denna första period blir:

Jag är inte helt nöjd med perioden som varit och min insats därav blir det en neutral pippi denna gång.

Tips från Leila till mig:

Några förslag på Luncher:
Stek en knippe sparris i smör ca  5 minuter på medelhög värme, servera med parmesan och solrosfrön.
Eller så är det gott med Sparris och Parma skinka  med Fetaost.
Zucchini som du steker i skivor  eller tärningar och serverar med spentblad, tomat i små bitar och  kryddar
med lite parmesan. Till det kan du äta, Rökt  kalkon eller skinka.
Linssoppa
2 liter vatten
4 grönsaksbuljongstärningar
Tomatpuré en halv tub
2 Potatisar
2 Stora morötter
3 citroner
2 dl röda linser
Blanda vatten, buljong, tomatpuré och finhackad  potatis med skal samt morötter i en kastrull
och låt det koka i ca 10 minuter häll i linserna  och låt soppan koka i 10 minuter till.
Häll i citronsaften som du pressat när det är  några minuter kvar av koktiden.
Ät med grovt finsk bröd!
Sömn:  Immunförsvaret behöver ca 6,5  timme på att återhämta sig. Försök att ligga i sängen minst 7 timmar per  natt.
Vila gärna en stund på  dagen nu när du är gravid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Personligen tycker jag att du ska chilla istället för att försöka vara på topp, ät det du orkar laga och pressa dig inte till något. Med tanke på hur hårt ni slitit med flytten tror jag på nervarvning, kram till dig och hela familjen,