Trettonbarnsmamman

Nellie 3 år

Jag var helsnurrig igår och kom på först på kvällen att jag har tagit helt fel på datum vilket gjorde att jag trodde att det skulle vara 28/4 idag! Så fel det kunde bli då för det var ju igår och då fyllde vår finaste Nellie 3 år!

Ingen större skada skedd, vi tar och firar henne idag istället – lika glad är hon ändå ♥

image

Vår egna trollunge som blev 3 år igår ♥

( och förlåt att du har fått en senil morsa )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Men varför blir vissa av er så sura? Tycker du förklarar rätt väl att hon tog fel på datum INTE att hon missade födelsedagen 🙂 Vem som helst kan väl förväxla dagar? Jag tycker du verkar vara en toppenbra mamma <3 Hoppas det går bra med allihopa och att lillen/lillan i magen mår fint =)
  kram

 2. Suss

  Det enda pinsamma här är att läsa dumma kommentarer från ”perfekta” människor som aldrig gör fel med sina barn! Och som sagt så glömde hon inte när tösen föddes utan tog fel på dag. Tyckte det var modigt av dig Mirka att bjuda på den här harmlösa historien!

 3. Frida

  Snälla! Nu glömde Mirka inte bort när nellie föddes, hon tog fel på dag! (Vilket står i inlägget om ni ens läste det) Händer alla, ge er nu. Sluta försöka att hitta fel på allt och alla, tänk på er själv istället.

 4. Madeleine

  Vet när jag skulle flytta när barnen var små(o då hade jag bara 2 barn)o jag blev förbannad på adressändring för det inte gick när jag fyllde i dotterns personnummer. Provade ett x antal gånger. Efter mycket om o men ringer jag en bekant om hjälp…säger att jag skriver 26 maj hela tiden men att det inte går. Då svarar hon, men hon är ju född den 27 maj… O då gick allt mycket bättre=) Haha, va dum jag kände mig=) Såklart visste jag hon var född den 27, men någonstanns fick jag för stunden för mig att det var den 26…

 5. Mamma till 3

  Håller med ni är en underbar familj med fina barn men hur kunde ni glömma det!? Du är väl inte själv om att hålla koll! Trots det och allt det den här gången gick bra så trevlig Valborg på er alla!!!!

 6. Anna

  Oj? lite sorgligt att glömma sitt barns födelsedag kan jag tycka..och väldigt märkligt att ingen i en så stor familj kom ihåg hennes födelse? sätt upp en almanacka i köket där alla kan se vem som fyller år, alltså..ett föräldramöte eller klassråd kan man glömma..men en födelsedag? sorry…men jag har lite svårt att förstå det;)

 7. Karin Frid

  ja förstår dig precis! hon fick väl lika fina presenter o uppvaktande ändå! såååå noga är det inte! ja glömde vår tredje sons dopdag häromdan! ja har bara tre barn… min pappa glömmer alltid min födelsedag! han har ett barn! du är en toppenmamma! heja dig!

 8. Lotta

  Haha, Nellie har nog världens bästa päron:) Tänker på alla barn som har rigida föräldrar, som hellre kommer ihåg en DAG, än att hon är värdefull VARJE dag! Kram, o fortsätt vara en mänsklig morsa.

 9. Lisa

  Glömde hela familjen bort lilla nellies födelsedag?
  Har ni inte kalas när era barn fyller år?
  Missförstå mig inte, jag tycker du verkar vara en bra mamma! Verkligen!
  Men det här lät väldigt konstigt?!

 10. Hanna

  nu är det väl ändå slut på barnafödandet om ni glömmer bort deras FÖDELSEdagar? Dagen de kom till jorden.

 11. lotta

  Grattis sötaste lilla Nellie.

  Jag håller heller inte reda på dagarna, ligger alltid fler dagar för eller efter. Det blir ofta panik när jag kommer på att jag missat födelsdagar, kommer först på det sent kvällen, Så pinsamt att ringa och gratulera då.
  Tur att tre åringar inte har lärt sig allmenackan, då kan man fira vilken dag som helst.

 12. Anneli G

  Tur hon är så liten och inte har koll på datumen. Jag blev bortglömdpå min födelsedag av min mamma som tonåring och trots att jag idag är 40 så minns jag känslan, hoppas att ni inte gör om det fler gånger. Själv firar jag min son som idag blir 11 :-)Grattis till Nellie i efterskott