Trettonbarnsmamman

Hej :-)

I morse var jag trött och sliten, hade en Älva som var kinkig hela kvällen igår och jag hade värsta hostattackerna i natt och det känns att jag inte har fått sova ordentligt. Men solen skiner ute så ingen lust att gnälla över det allt för mycket 😉 Det ska visst komma sommarvärme till helgen sa de på rix fm i morse….Jag väntar och längtar!

image

Oh yes you do!

Jag behöver ta itu med mitt sk hår, vill bli lite vårfin och just nu är håret slitet ( klipper ju den alldeles för sällan ) och har fel färg. Är less på det helt enkelt. Jag har försökt att avfärga håret 2 gånger men det händer inte så mycket så jag får nog snällt ta mig till frissan och få hjälp. Hade jag råd så skulle jag banne mig ha i lite löshår också för att få lite tjockare hår…….

Får ni nångång lite vår-panik och vill fräscha upp er lite extra efter en lång vinter?

Nu ska jag ut och få frisk luft och kanske vakna till lite ur dimman 😀

Kram ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karina i Lappland

    Jag går alltid till frissan (har haft samma frissa sen jag var 8-9 år) och gör slingor under våren då ser man fräsch ut tycker jag. Sen bleks det mer av solen och blir fint lagom till sommaren! Vi har BF ungefär samtidigt du å jag, vi har tiden ute den 29/8. Det blir nr 3. Mellan 1:an å 2:an skiljer det 6 år då det inte blev nån bebis fast vi verkligen ville å försökte, gick på kvinnoklinik för att hitta nåt fel..men plötsligt blev 2:an till och nu kommer det att vara 1 år och 5 månader mellan 2:an å 3:an…se hur det kan gå… Lycka till med graviditet å nästa bebis!

  2. Anette

    Hej! Javisst jag blir helt som förbytt när det blir vår!! Vill va fin i håret (så jag beställde tid i förrgår), köper nya kläder, börjar banta osv. :). Men jag tycker det är positivt att man vill måna om sig själv och inte enbart tänka på barnen jämt :). Ha det bra Mirka!! Hälsningar från Finland.

  3. Helena

    Det är cärt varenda krona att låta frissan fixa det..jag höll på i många år men nu fixar proffs det hela och jag känner mig alltid fin i håret.

  4. Zara

    Ja klippet mig inte heller ofta. Tycker inte om att gå tull frissan, är rädd för att jag ska bli så besviken när jag går där ifrån. Men ett tips, Risin olja 2-3 ggr i veckan. Håret blir glänsande och kommer bli tjockare med tiden. Lycka till! Och sen måste jag bara få säga att ni är helt fantastiska och väntar med spänning på eran tolfte bebis! Vet att ni får många negativa kommentarer, det e såå himla tråkigt. Blir så ledsen när jag ser sådant. Jag önskar er all lycka!! Kram Zara

  5. Camilla

    Satt fyra timma i tisdags, har färgat svart i 10 år! Nu va det dax för avfärgning & kortklipp. 1600 fattigare, men ack så vårfin & 7 veckor kvar till förlossningen med nr 3…

  6. lola

    var oss frissan förra v gjorde en total förändring från långt hår till jätte kort med tuppkam vet ej om det är våren eller 30 års kris =))