Trettonbarnsmamman

På banan igen

Tänk er så stor lyckan kan vara över att få hem en ny tvättmaskin – just igår kändes det som jag vann högsta vinsten på lotteriet 😀 Peter försökte lura mig igår när han ringde mig med att han hade köpt en ny tv istället men det gick jag inte på 😉

image

Nu tvättas det igen för fulla muggar och mamsen är lycklig 🙂
Idag har jag jobbat igen och det blir lite jobb imorgon också. Igår när vi var ute med dagis-barnen såg jag att det växer massa vitsippor ute på gården vilket är ju så fint och vårigt 🙂

image

Bara stormen ute kan avta nångång….
Nästa vecka är barnen lediga mån-ons, de har först studiedagar och onsdagen är ju en röd dag 😉
Nu kom de fyra äldsta barnen hem så bäst att jag börjar fundera på dagens middag, har ingen aning om vad det kan tänkas bli för mat idag….jag planerar det mesta väldigt bra men middagar är det sämre med 😀
Sköt om er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kärringen i Skogen

  Det värsta som finns är att vara utan tvättmaskin.. Bra val av maskin. vi hade vår från 88 tills i fjol. Har ett annat märke nu, får se hur länge den orkar med..

 2. Caroline

  Sån har vi med 😀 nöjd med den förrutom luckan som man måste ha kraft till att stänga och på insidan av kanten fastnar alltid nån liten strumpa som man får krama vatten ur när tvätten e klar haha, men guldvärt är det att ha tvättmaskin 🙂

 3. Vardagsmat a la Jess

  Hahaha, ja, vad hade man gjort utan sin tvättmaskin!? 😉
  Vill du ha lite tips på middagar så kanske jag kan hjälpa till? Kika gärna in och se om du hittar något som faller dig/er i smaken! 🙂

 4. Carina

  Tror det är en lika dan som vi köpte för några veckor sedan. Jag känner mig nöjd med den, hoppas att ni också ska vara det. Men jag har fortfarande inte använt refreching-programmen men vem vet, en dag kanske jag vill fräscha upp nåt.
  Min man hade också hellre köpt TV än tvättmaskin. 🙂 Han tyckte inte alls det var samma spänning med att koppla in och provköra tvättmaskinen som det är att koppla in TV, förstärkare och liknande prylar.