Trettonbarnsmamman

Toa-papper

Jag tror att det finns toapappers-tjuvar i huset….eller någon som äter upp rullarna på löpande band…eller någon som tycker att det är skit(<– 😀 )roligt när en annan sitter på toa och efter att ha uträttat behoven så upptäcker den att toapappret ät slut…. Det händer mig ofta, senast idag. Ropade till mig barnen som fick gå på toapappers-jakt så jag slapp sitta som en fånge på muggen resten av dagen 😀 De hittade lite papper, tillräckligt för mig men långt ifrån tillräckligt för resten av dagen så nu ska vi skynda oss till Maxi innan alla barnen blir bajsnödiga 😉

Jag tycker att vi köper toapapper jämt jämt jämt men ändå så är man allt för ofta på pappersjakt….

Febern har spridit sig hos oss. Oliver har blivit bättre men nu är Linnéa, Selina, Benny och Victor krassliga. Snart har alla haft den och jag hoppas på att den håller sig borta sen. Sjuklingarna får stanna hemma medans vi andra skyndar oss till affären.

Kram ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louice

    Hej Mirka.
    Toapapper är det någon som äter här också. Vi är numera bara 3 i lgh. 2 vuxna 1 21 åring och det tar slut hela tiden.
    Vid inköp är det alltid bal som gäller och ett rör med lock gör att man kan förvara 4 rullar i den utöver den som sitter på hållaren men det kan ändå bli så att allt är slut tyvärr.
    Ha en bra Valborgs helg, här blåser det och regnar mellan varven typiskt väder en sån här helg. Häls. Louice.

  2. Johanna Lundgren

    Jag köper ett mycket drygt toapapper på bal som levereras till dörren. Leverantören ringer var 3:e månad och frågar om det börjar bli dags igen! Smidigt och billigt (faktiskt billigare än de vanligaste sorterna i affären!)

  3. kerra 4barnsmamma

    haha har samma problem jag, men då e vi bara 6 personer. Men fan tycker de äter toapapper här hemma, fattar inte det. Köpte dasspapper häromdagen trodde jag, hade fått hushållspapper :):)

  4. Nikolina

    Känner igen de där och då är vi bara tre 😉
    Har ni sett att Ankpung bytt adress ? viktigt viktigt.
    Hon bloggar nu på ankpung . blogg . se !

  5. Monica

    Tips:köp hem flera balar o när ni påbörjat sista balen anteckna de o köp flera igen.Så gör vi.Här tar inget slut innan nytt köps.Planering är A och O för mig.

  6. Emma

    Beställ hem stora megabalar med lastbil. Det är praktiskt och man klarar sig länge plus att man får det hemkört! Ha en trevlig helg. 🙂

  7. Carina

    Haha, ja det verkar vara samma sak hos väldigt många.
    Jag fattar inte vart allt papper tar vägen i vårt hus heller och det är alltid slut på rullen när just jag går på toa 😉

    Igår beställde jag faktiskt hem toapapper. Hemkört och klart. Försäljaren jag pratade med sa att det var ca en årsförbrukning…för en till två personer.
    Jag sa till mannen när han kom hem att jag beställt en årsförbrukning toapapper och han blev alldeles vit i ansiktet å frågade vart vi skulle förvara det. Han såg väl hur den lilla platsen som finns i garaget skulle gå åt till toapapper men så sa jag att det var för en till två personer. Jaha, sa han då räcker det bara en månad här i huset då.

    Ha en trevlig helg och krya på!

  8. stadstjejlantlolla

    hihihi, Det där känns verkligen igen. Hur mycket papper vi än köper så är det alltid slut. Typiskt nog upptäcker man det ju aldrig innan man satt sig på toa heller, utan när man är klar 😉

  9. Tezz

    Haha ja toapapper är ju lite roligt! Jag kan vara dålig på att fylla på vet jag när man tagit sista! Tur att du kom ifrån toan iaf!!
    Hoppas att ni andra klarar er från feber och kan njuta av helgen!