Trettonbarnsmamman

Långfredag

Dagen har varit lång vilket det lätt känns som när man kliver upp med tuppen 😀
Medans barnen var uppe och städade deras bombnedslag till pysselrum så passade jag på att göra i ordning deras sk påskägg a la Mirka. ..

image

Jag är så less på att köpa de vanliga påskäggen som man varje år tänker spara till nästa år men så blir de förstörda osv…så i år köpte jag små folieformar och hade sånt där gult tunt papper i de och sen fyllde jag de med massa godis och även några ballonger. Cellofon papper runt hela alltihopa och så vart det fina påskgodis-paket istället 🙂
Vi åkte iväg och handlade lite mat att grilla imorgon, det är verkligen dags för årets första grillning nu.
Efter middagen bakade jag en kladdkaka och mosade jordgubbar som jag blandade i vispat grädde att ha till det 🙂

image

När vi åt efterrätt:
Oliver: ”Mamma, ska vi lägga oss efter det här?”
Victor: ”Neeej,  det är ju långfredag!”
Hihii,  bra tänkt där 😀
Nu ska vi snart kika på Lets Dance…
Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ella

  Mycket bättre och personligare påskägg tycker jag.. Gott med jordgubbsgrädde också.
  Varför vill ni flytta?

 2. Desiree

  Man kan även ta halva påskägg, vira in i stangeolpapper och snöra. 5 hela blir 10 halva.
  Glad påsk på er!

 3. Olga Z. Larsson

  Hej. Gillar verkligen din blogg! Jag heter Olga, som du ser. Jag bor i Borlänge och pluggar till lärare, för några månader sedan startades min förening The Mirembe Orphan Project. Projektet är till för att hjälpa behövande och föräldralösa barn i Uganda. Jag söker vägar överallt att sprida ordet och så. Och jag tänkte fråga dig om du skulle kunna tipsa om det i ett blogginlägg.

  Hemsidan är http://www.themirembeproject.com

  Så du kan väl kolla på sidan och se om du tycker det är värt att dela. 🙂

  Mvh Olga Zamora Larsson

 4. Gullrika

  Glad Påsk!

  Jag gjorde samma som dig tog en servett och cellofan och lade i små saker, tycker att det blev jättefint!

 5. Emma

  Ha en mysig kväll själv ska jag mysa med mina 5 pojkar tvillingarna Theodore och Petter 3 år och trillingarna Magnus Kalle och Milton 2 år. Påskäggen är klara och maken ska gömma dem när barnen somnat