Trettonbarnsmamman

Så vart det påsk igen

Tyvärr så verkar inte vår-värmen fatta det och ser ut att det dröjer innan våren dyker upp……

image

Jaja….bara till att gilla läget 😀 Man börjar ju bli rätt van nu på att vänta 😉

Jag ( eller rättare sagt Nellie och Älva ) testade några blöjor från blöjbudet igår – en på eftermiddagen och en till natten. Flera blöjor kommer inte varken Nellie eller Älva få testa utan resten får de ha till sina dockor!  Jag tycker att idén är suverän med hemkörning och hela den biten men helt ärligt så suger blöjorna 🙁 Jättetråkigt att de inte har bättre kvalité, borde ju inte vara allt för svårt att höja den…. De sitter inget bra och för att slippa läckage så får man byta blöja stup i kvarten och även nattetid om man inte vill ha sängen nerkissad. Och då blir ju blöjorna bara dyrare i långa loppet än vad tex Libero-blöjorna är 🙁 Nellie somnade igår med en torr blöja och som tur är så kollade jag hennes blöja runt kl. 22.30 ( 2,5 timmar efter att hon hade somnat ). Då hade hon redan kissat igenom blöjan och jag vill inte ens tänka på hur det hade sett ut om hon hade fått sova hela natten med blöjan! Nej, de får se över sina sina blöjor innan jag ens funderar på att använda de igen……Tacka vet jag Libero 🙂

Idag ska ju barnen gå runt som påskkärringar kom jag på och det kan ju vara bra att ha lite godis hemma då ifall det dyker upp några hos oss så vi åkte till Maxi och köpte all påskgodis på en gång 🙂 Jag gillar inte riktigt de färdig-fyllda påskäggen för barnen tycker inte om godiset i de och därför köper vi oftast lösgodis till förbannelse istället.

image

En fika efteråt satt fint 🙂

Nu väntar jag på att skolbarnen ska komma hem, vi ska ta på oss påskkärringe-utstyrseln och hälsa på några grannar….. En bra start på påsklovet det 🙂

Jag förstår att många är dö-nyfikna på om vi ska flytta och varför. Vi trivs verkligen här ute på landet och så och vi hade verkligen sett huset som vår stora dröm där vi kunde bo tills vi blev gamla och skruttiga. Och därför är det enormt svårt och jobbigt att ge upp den drömmen och inse till slut att det finns för många saker som gör att vi valt att söka oss ett nytt boende. Under dessa nästan två år har vi lagt våra själ och en jäkla massa tid och pengar i huset men ibland går drömmar i kras och inget blir som det var tänkt 🙁 Vi har mått dåligt, haft världens ångest och ibland har man bara velat lägga sig ner och skita i allt men det går ju inte. Som Peter säger till mig när jag är nere: Vi är krigare! Vi får börja om från början och hoppas på att hitta ett hus att hyra helst i samma område men kollar även annanstans. Vi blickar framåt och är säkra på att allt löser sig så småningom 🙂

image

GLAD PÅSK ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kärringen i Skogen

  Nu skriver du ju själv om flytten som folk undrat över i dina inlägg. äger ni det hus ni har nu eller hyr ni? Du skriver ju att ni letar efter hus att hyra? man bir ju faktiskt lite nyfiken

 2. Mona

  Glad påsk Mirka och hela din fina familj <3 Så synd att ni måste flytta då ni trivs så bra men ibland kan det bli så. Hoppas ni hittar något annat bra och att ni slipper flytta igen Kramar till dej o din familj 🙂

 3. Nikolina

  Jag kör Willys egna på dagen. Men på natten håller de inte måttet. För stora i benen och läcker. Så nattetid kör vi libero. Så bra blöjor 🙂
  Från Ankpung. 23 åring mamma med förkärlek för tatueringar, nitar och döskallar. Bilder från SOLO plåtningen finns på bloggen nu 🙂

 4. Sophie

  Håller med om blöjorna, jag har 3 paket jag lär kasta. Helt värdelösa och jag fick inte göra annat än att tvätta sängkläder och barnens kläder.
  Kram

 5. anita

  hejsan !!!
  länge sedan jag kommenterat dina inlägg, på prat om att flytta kommer ni söka runt omkring där ni bor nu eller närmare stockholm i gen eller
  önskar dig och hela familjen en underbar påsk

  Glad påsk önskar en troggen blogg läsare i västerås //Anita

 6. Birgitta

  Glad Påsk på er! Nej, drömmar ska man inte ge upp, det är dom man lever på!!!! Ha en fin helg, lev och njut.. Kramar ♥