Hotmail? – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Hotmail?

Nu undrar jag om ni andra som har hotmail har samma problem som mig , det började när hotmail “blev” outlook och är ett jävligt irriterande problem tycker jag!

Ungefär var tredje vecka funkar helt plötsligt inte mitt lösenord och jag måste fixa nytt?? Så har det aldrig tidigare varit med hotmail och blir lite väl jobbigt om man inte är hemma i närheten av en dator just när det händer för då kommer jag inte ens åt mailen med mobilen 🙁 Har ni det också så eller finns det nåt jag kan göra åt saken? ?

Igår var det tv för hela slanten på kvällen. Först såg en del av oss Fam. Annorlunda och jag tyckte att det var superkul för Maria att gå doula-kursen 🙂 Efter det fick de barnen som inte redan sov gå ock lägga sig och vi såg på Dicte och därefter Game of Thrones. Det känns som att Älva är sakta men säkert på bättringsväg, nu äter hon lite igen och är pigg och glad lite oftare 🙂

Tänka sig att det är mars snart! Vi närmar oss våren vilket är helt underbart 🙂 Och även om jag kommer att vara som en luftballong på sommaren så hoppas jag att vi får en varm och skön sommar i år 😀

Längtar efter strandhäng 🙂

Om drygt 2 veckor firar vi vårt bröllopsdag…igen, jösses var fort åren går 🙂 Undrar om jag ska bjuda ut maken då kanske 😉 Hitta på någonting roligt ….. tål att tänkas på 🙂

Den 23-24 mars är det dags för årets bloggmingel och jag åker dit med Carola vilket jag ser verkligen framemot 🙂

Det kommer att bli ett härligt dygn med roligheter och framförallt att få umgås med de andra bloggarna som man blivit vänner med 🙂 Nu har Mgroup lyckats förlänga bokningstiden så är någon sugen på att hänga med så finns det platser kvar 😉

Vad tror ni om att ha en frågestund igen? Vill ni det så fixar jag det 😉

Tjingeling ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kärringen i Skogen

  Som vanligt läser jag inte vad andra skriver. Jag har haft Hotmail sen starten och även nu vid omläggning till Outlock. det har aldrig varit några bekymmer. Om du använder annan webläsare än internet explorer kan det komma upp en sida där du ska fylla i lite olika saker..hoppa bara över det så funkar det. Jag har det i mobilen och där går jag in från Google och söker bara på Hotmail. Inga bekymmer alls- Här kan vi inte använda annat för vår internet leverantör tillhandahåller inte mail. Men Hotmail/Outlock är bra för man kommer ju åt den överallt.

 2. Åsa

  Hej Mirka!
  Min hotmail har jag haft i snart 20 år och den funkar som vanligt trots bytet. Har aldrig hört talas om det felet du har….
  Lycka till!

  1. mirkak
   mirkak

   Just när det gäller dessa bloggträffar med övernattning så har jag alltid betalat själv för de precis som alla andra 🙂 Event som finest hade mm får jag inbjudan till 😉

 3. Malena

  Man kan gå in på inställningarna och sen klicka på återgå till hotmail eller nåt liknande. Min mail strulade nassor när den blev outlook. Vissa dagar kunde jag inte ens öppna mina mail. Men när jag gått tillbaka till vanliga hotmailen funkade allt som vanligt igen 🙂

 4. Karin Frid

  Fick känslan av detta inlägg att du lät mycket piggare och gladare! Hoppas så är fallet! Härligt! Torr många börjar att få vårkänslor! Ta hand om er!

   1. Evelina

    Ja ärligt, jag tyckte mest om din familj om jag får säga det. 🙂
    Tror jag har sett dig nån stans med alla barnen vet ej vart. Pjuss & kjam 🙂

 5. Ann Jansson

  tjohoo….. Tycker det vart en massa problem med hotmail sen urminnes tider. den blir hackad o en massa strul. Fixade en yahoo adress som fungerat mycket tillfredsställande i många år nu….. kanske dax o förnya sig lite.

  Grattis till bebis i Magen.

 6. Carro

  Har inte haft krångel med lösenordet men väldigt ofta står det att det är något fel och då kan man inte läsa mailen

 7. julia

  Jo så är min hotmail också! Men när det kommer upp att ditt lösen är fel så skriv bara in hotmail på nytt uppe i “sökrutan” liksom. Då kommer du in på din hotmail!!

 8. Linda Hagen

  Hei Mirka!

  Jeg er Norsk og i dag traff jeg en svens dame på Åpen barnehage ( dagis der du tar med barnet og er der sammen med barnet), og hun sa at det i Sverige er slik at man får 4000 kr pr måned for barn som er hjemme før det begynner på skolen? Er dette bare i noen kommuner eller gjelder det i hele Sverige?

  1. mirkak
   mirkak

   Vissa kommuner i Sverige har någonting som heter vårdnadsbidrag och det kan man få när barnet är mellan 1 och 3 år. Då får man 3000kr per barn i månaden och får inte ha någon annan sorts inkomst. Kommunen där vi bor i nu har det men jag har valt att inte söka det bidraget då jag får ut mera med tex föräldrarpengar eller som nu när jag studerar.

 9. Susanne

  Hej, har min hotmail i mobilen o det funkar perfekt. Kan tänka mig att Maria passar som doula med sin erfarenhet. Skönt älva mår bättre! Är blogg mingel bara för bloggare? Ja ta gärna en frågestund, kan bli kul!! Ha det så bra!

 10. sandra - blivande 3 barns mamma

  Ja hotmail brukar strulla för mig med. Brukar hjälpa att lämna sidan och återkomma efter någonb minut. Har du blivit dubbad på mailen någon gång?? Alltså att någon mer loggar in på din mail, då kan det vara en säkerhets årtgärd som har hackat upp sig så tat du får byta lösen tit so mtät fast man inte begärt det. Maila till hotmail och fråga!!!

  Va roligt med brölopsdag!!! Hoppas att ni får en fantastisk sådan!!!

  Längta till sommaren??? Du är inte ensam kan jag talla om. Att utvandra 2 månader till Kreat har slagit mig den senaste tiden:P

  Ha en fortsatt bra dag!!!