Trettonbarnsmamman

Slut på lovet

Jahapp, då var sportlovet över men inte sjukdomarna tyvärr. Var och varannan unge snorar och Älva är fortfarande lika dålig och vill inte äta, inte dricka, bara bli buren m.m. Jag är så täppt i näsan att huvudet känns som en bowlingklot. Ingen hit med dessa basilusker 🙁

Jag kände mig rätt pigg igår….det gör jag inte idag….

Fasiken också, Carola skrev om att man inte får reda på könet via en kod efter moderkaksprovet 🙁 Jag som trodde att det var lika i Uppsala som på KS. Fast nu kanske jag har en god anledning till att boka en 3/4D-ultraljud 😀 Eller så får bebisens kön bli en överraskning till förlossningen 😀

Hade nästan hela min familj på trevligt besök igår och det blev mycket kackel på finska som vanligt 😀

Nu ska jag försöka vila upp mig lite innan Älva vaknar 😉

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingela

    LIlla Älvas problem låter som mitt barnbarns problem. Han hade fått RS-virus och fick ligga inne en natt på barnkliniken. Fick med sig en inhalator hem men fick byta medicinen efter en vecka till medicin som innehöll cortison och den hjälpte mycket bättre så nu är han frisk.

  2. Anne

    Krya på er! Hemskt att ni måste vara sjuka så ofta:( hoppas våren gör att sjukdomar minskar o ni kan njuta av vår/sommaren:) Allt bra till er allihopa!

  3. J

    Hejsan..
    Har du aldrig gjort 3D förrut så tycker jag absolut att du ska unna dig denna gång!! Liite dyrt kanske .. Men ack sån upplevelse!! Gjorde på tittut i Stockholm..jättetrevlig barnmorska..

  4. Nikolina

    In på vc och låt dem lyssna på henne.
    Min bebis har lunginflammation.
    Va på dem redan förra veckan om en tid, men nej .
    Och idag lyssnade de äntligen.
    Nu är de bara kåvepenin i tio dagar som gäller.
    Skona mig
    http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

  5. anna

    varför sånt tjat om kön hit och dit…jag kan förstå att man vill veta…och att man tar reda på det men det räcker så, spela roll liksom, för att det blir smidigare?? in my ass att det blir ni väntar baby inte ett kön..som behöver precis samma omvårndas oavsett kön.

  6. maddemvh

    Usch, vad jobbigt för er. Vi har precis tagit oss ur sjukträsket.
    Jag skulle vilja ha hjälp från alla ni underbara föräldrar angående era tankar och funderingar samt upplevda erfarenheter att gå på “fin” resturang med barnen. Vi på http://www.matgladabarn.se ska göra en artikel som tar upp just detta ämne, då vi märkt at det är något som många föräldrar känner sig obekväma med. Jag kommer i dag att lägga upp ett inlägg om detta på min blogg och ju fler tankar och frågor jag kan få in via kommentarer, desto bättre blir artikeln för att belysa de frågor som ni har. Det vore en stor hjälp till oss och många andra föräldrar.
    MVH///Madde

  7. Dessi

    Hej!Jag tänkte säga öronen,det där har varit ett typiskt tecken på mitt öronbarn (senast i helgen ) Krya på er.

  8. Elin A

    Vad synd om lilltjejen! Har ni varit iväg och kollat halsen på henne? Hoppas hon kryar på sig. Här har vi en salig blandning av sjukdomar hemma.Influensa, lunginflammation och halsfluss.