I väntan på besök – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

I väntan på besök

Hej i stugorna, hoppas alla mår bra 🙂 Vi har lite av en sjukstuga just nu med en fortfarande dålig Älva som var kinkig långt in på natten igår. Alice och Oliver har blivit förkylda och jag fick känningar av det igår kväll och är idag tvärförkyld. Men än så länge är jag rätt pigg 🙂
Igår såg vi på mello som så många andra säkert också gjorde. Jag var nyfiken på Army of Lovers men blev bra besviken på låten och hur illa Camilla mimade. Ralf däremot var minst lika bra som man kunde vänta sig och är min vinnar-favorit 🙂
Idag kommer min familj på besök och barnen är så förväntansfulla. Jag bakade munkar igår igen till dagens fika 🙂

image

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    Vilken härlig blogg du har. Förstår inte hur du hinner och orkar med allt? Själv har ja bara tre barn och tycker inte att jag hinner nåt…