Olycka – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Olycka

Det värsta som kunnat hända hände idag… Jag har voltat med bilen, olyckan hände när jag och barnen var på väg hem från affären. Jag är på koll på sjukhus i uppsala med Älva, Nellie och Alice. De 3 andra barnen åkte till Enköping sj och grannen följde med de. Tack och lov mår alla bra, ingen blev skadad. Alice hade slagit i näsan och blödde och jag har småsår lite här och där då rutan i min dörr gick i miljoner bitar… jag är fortfarande i chock men jag är först och främst så tacksam över att alla mår bra. Kör försiktigt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mona-Lisa i Finland

  Sköt om er och tur att det gick bra! Men jag förstår att du blev chockad.

  Jag råkade själv ut för en mindre olycka i tisdags 27.11. Jag körde på en älg som plötsligt kom springandes ut på vägen. Älgen fick sig en puff i bakbenen med både bilen och älgen klarade sig bra. Jag också. Men visst blev jag så chockad så jag skakade och ville helst inte fortsätta köra. Men det var bara att fortsätta. Hem skulle jag ju.

 2. anita

  hej igen

  gick tillbaka hit till detta inlägg för att kolla om du svarat något på mitt men får då se att det är några idioter här som kommenterat din bilkörning att du skulle fått det i cornflakes paket och nå andra dumma komentarer herregud en olycka är framme så lät och framför allt nu när snön kommit varför dessa elaka kommentarer hela tiden nej sluta läs och komentera Mirkas blogg om ni tycker så illa om henne för nu är ni verkligen elaka

  Många varma kramar från trogen blogg läsare i västerås //Anita

 3. Maya

  Hu hemskt hoppas ni klarar er bra ändå. Glöm ej att alla bilstolar/kuddar i bilen skall bytas efter en olycka. Ert försäkringsbolag hjälper er med detta. En stol som vart med i en krock är inte säker längre!!

 4. fru vargavinter

  vilken obeskrivlig lättnad att änglarna fanns i närheten av er när detta hemska hände. kan inte ens föreställa mig den skräck du måste känt innan du såg att alla barn var okej. massa tankar till er och skynda långsamt igenom detta.

  kram.

 5. Maria

  Usch så hemskt, ni hade tur i oturen att ingen blev allvarligt skadad.Vinteväglaget kan ställa till det. Vila nu och ta det lugnt.
  Kramar från Maria i Skåne

 6. Josephine

  Kära nån! Vad var det som hände?
  Hoppas ni mår ok. Åh, ta hand om varandra nu!
  Stor kram från en som följt bloggen länge utan att lämna kommentarer.

 7. Helene

  Det värsta har inte hänt, då hade någon skadat sig eller kanske inte överlevt, det var nog det näst värsta. Hoppas ni mår bättre nu!

 8. Jennie D

  Och fy så hemskt! Men så oerhört skönt att ni mår bra allihopa!
  Skickar kramar och krya på i massor!
  Det där är en utav mina största skräcker, bilolyckor… fy bubblan så hemskt :´((((

 9. Tommy

  Vilken makalös tur och ett välbehövligt skydd av änglavakterna. Den där vägen är inte rolig på vintern innan saltbilarna hinner ut. Skönt att det trots allt gick bra med er alla. Hoppas att ni återhämtar er snabbt. Tråkigt nog så finns det ju klientel som helt saknar sympati och etapi och därav skriver mindre intelligenta kommentarer.
  ha det bra och Kramar till er alla.

 10. Sara

  Så skönt att ingen av er blev allvarligt skadad.. En olycka händer så fort i halkan. Till dig som frågade om hon hade fått körkortet i cornflaks paketet, tänk innan du skriver nåt sånt en olycka kan hända vem som helst även dom som har haft körkortet länge..

  Krya på er.. kramar om..

 11. Christina Olsson

  Änglavakt hade ni allihopa ♥
  Jätteskönt att höra att allt gick bra, tur att bilen skyddade er.
  Även om det känns tufft och tankarna snurrar så måste du koppla bort alla onda tankar om vad som kunde ha hänt. Även den bäste förare kan åka av vägen i detta väglag. Dumma kommentarer är bara att strunta i, folk sitter bakom sin skärm och gör allt för att provocera-ignorera dom!
  Kram, var rädda om er!

 12. Tina

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, usch vilken hemsk upplevelse!!!
  Och när man har sina barn i bilen oxå , tur att allt gick bra.
  Tänker på er…

 13. Moa olasdotter

  Med Gud !!!!bra att alla mår bra och ingen är allvarlig skadad hoppas allting är bra anars och hälsa familjen. Kram

 14. Hanna

  Fy sjutton så otäckt. Vilken änglavakt ni hade. Hoppas att barnen kommer över det så de inte går och tänker på detta för mycket sedan. Ta nu hand om varandra riktigt bra och ha en fin första advent i morgon. Kram på er!

 15. Åsa

  Åh fy Mirka, jag ryser när jag läser det här..säger som någon här över skrev. Prata mycket med barnen om det som hänt..Och försök att ge dig ut igen med bilen ganska snart trots att det tar emot. KRAMA om varandra! Kram..

 16. pamela

  usch vad läskigt! Hoppas ni alla mår bra efter omständigheterna! Själv halkade jag med cykeln på den hala snön så jag fick också åka till akuten… Ta hand om dej!

 17. Celine -

  Oj… Usch så hemskt… Tur att ni ändå klarade er förhållandevis bra. Men alltså… Känns det inte jobbigt då barnen splittras och får åka till olika sjukhus?

  Min bonusfar var med om en olycka för en vecka sedan. Nu måste han använda korsett i 4 månader efter att en ryggkota blev pajjad.

 18. Anna Hammar

  Vilken tur i oturen, ändå… Vill bara att ni verkligen kollar upp (antar att det gör det rutinmässigt) så ingen fått någon form av whiplash el liknande. Hela min familj var i en olycka för många år sedan och syrran verkade ok då direkt men har haft stora problem med ryggen efteråt… Det kom liksom smygande! Bara som ett tips i all välmening.
  Hoppas ni är på benen snart igen! Ta hand om varandra och älta det som hänt, det känns lite bättre för varje gång man pratar om det! Ha en skön första adven och var tacksamma för att ni hade skyddsängeln med er!

 19. Annica

  Usch och fy!!! Tur att ni är ok!! Med tanke på rubriken på ditt förra inlägg så kan vi nog bli eniga om; Jo men visst, självklart finns änglar!!!

  Ta det nu lugnt och vila upp er!! Kram

 20. Anna

  Men Gode Gud! Ja han finns SÄKERLIGEN med sina skyddsänglar för er. Blev så rädd när jag läste det, fick klump i magen och tårar i ögonen. Hoppas ni mår någorlunda bra (inombords). Prata om det, vänd o vrid på det flera gånger. Det tar ju ett tag innan man fattat vad man varit med om. Låt barnen TJATA om det, om och om igen. ÅH! Tänker verkligen på er…
  Tur att ingen blev allvarligt skadad.

  Hur gick det till? Antar att det var halt!?. Bra att ni är noga med bälten och bilstolar. Man vet aldrig om det händer nåt. Vet tyvärr alldeles för många som slarvar med säkerheten. Fattar inte hur de vågar.

  STOOR KRAM TILL HELA FAMILJEN

 21. Louice

  Kramar till er allihop <3

  det ända som hjälper nu är att familjen är tillsammans och pratar om det som hänt och stöttar varandra. Önskar er allt gott!

 22. Amanda

  Usch så hemskt!! Fantastiskt att ni mår bra allihop!! Änglarna lade ut sina kuddmoln åt er och vakade över erfrån era axlar!

 23. jessica

  som du skrev i förra inlägget, Änglar finns dom? nu har du svaret rakt i näven, dom FINNS å tur att ni hade era med er… Tur att allt gick såpass bra… kramar

 24. Marianne

  Visst finns änglar som du skrev i ditt förra inlägg!
  Tur i oturen att det gick så bra som det gick för er!!!
  Ta väl hand om er ❤

 25. Benita

  Blev helt förskräckt när jag läste om det på Aftonbladet, men vilken lättnad att ni klarade er! Du är säkert i chock nu men Så skönt att ni alla klarade er! Det är det viktigaste! Styrkekramar till er alla!

 26. Johanna

  Så skönt att ni mår bra och att det bara blev småsår.
  Man ska alltid ta det lugnt ute på vägen, men olyckan kan vara framme ändå!
  Sköt om er

 27. Maria L

  Gud så hemskt. 🙁 Tur att ni klarade er så pass bra. Krya på er och ta hand om varandra. Sätt dig bakom ratten så fort du känner att du orkar. Även om det kan kännas läskigt är det just det som är bra. Styrkekramat till hela er!!

 28. Teresa

  Oj va otäckt tur att ni klarade er kroppsligt oskadda
  vi gjorde samma sak för några år sen
  tänk på att ringa försäkringsbolaget, så kan ni “byta” in era bilstolar hos närmaste återförsäljare de kan vara skadade även om det inte syns

  Kram Teresa

 29. Kristina Å.

  Vilken hemsk upplevelse för er alla. Efter omständigheterna verkar ni trots allt må bra. Ta väl hand om varandra nu. Kram

 30. Hanna

  Teillä oli suojelus enkeli matkassa autossa,luojan kiitos oletta kaikki kunnossa kun pahemminkin olisi voinut käydä:( pikaista paranemista teille kaikille. Kramar!!!

 31. Emelie

  Oj så rädd jag blev när jag läste inlägget, så overkligt! Hoppas allt gick bra, ta hand om varandra! Och som många har sagt, så bara upp i sadeln igen och kör bil så du inte får men för livet av rädsla.

 32. Jenny

  Usch och fy! Läste om olyckan på Aftonbladet och var tvungen att kolla din blogg. Hoppas att ni klarade er så bra som det går!
  Nu är det bevisat att skyddsänglar faktiskt finns.
  Ta hand om er!
  Skickar styrkekramar till er alla!

 33. Linda m5

  Åh, fy vad otäckt! Skönt att alla verkar okej efter omständigheterna. Hoppas ni snart är hemma i och får vara tillsammans igen. Kram Linda

 34. kdolphie
  kdolphie

  Ryste i hela kroppen o blev livrädd när jag började läsa, lugna mig inte innan ja läste att ni inte skadat er allvarligt! hua va hemskt! ta hand om er!

 35. Tiina P

  Nämen fy då va otäckt!!! Tur ni klarade er utan större skador. Ta hand om varandra nu och våga prata med varandra om det som hänt. Det är förrädiskt ute på vägarna just nu. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi toivoo /Tiina

 36. annelie

  Högg till i magen när jag läste “voltat m bilen”! Nu 11 år sen jag volta m bilen när den första halkan kom, kravla ur bilen oskadd, snäll kvinna stanna på en liten väg strax efter, där vänta vi på bärgaren. Vad händer, jo en bil sladdar in i oss! Ej bälte på mig så jag slog mig rejält men efter ambulanstur till sjukan för besiktning fick jag godkänt. Jag minns d som d va igår, chocken satt i länge efteråt o jag va även livrädd för att köra igen men jag tvinga mig själv o d tror jag e viktigt att man gör. Vi ska alla veta att vi har en skyddsängel m oss. Varma kramar! <3

 37. Karin

  Hej Mirka!
  Jag läste om olyckan på Aftonbladet (tror jag det var),
  Fy sjutton vad otäckt!!! Vilken tur att det gick så pass
  bra som det gjorde, hoppas ni får bra stöttning
  och samtalshjälp.
  Kramar från mig!
  Ps Tack för ditt tips om Ellos, det hade jag helt missat!

 38. Yvonne

  Vad skönt att allt gick bra med er, och att ingen blev allvarligt skadad,bilar går att ersätta. sköt om er prata om det, och kör fort igen.Det gjorde jag. Mys med dina barn.

 39. anita

  oj oj men tur att ni verkar må bra var nu rädda om varandra och ge hela familjen en värmande kram i från mig

  trogen bloggläsare i västerås //Anita

 40. Maria

  Skyddsänglar finns också…!
  Även min man var med om en olycka idag o körde av vägen. Jag och den sju veckor gamla sonen fick skärrade vänta hemma på samtal för att höra hur han mådde. Tack o lov gick det bra men usch så fort det går o lätt hänt det är. Instämmer verkligen, kör försiktigt!!

 41. Maria husetfullt

  Många många kramar till er!! Så fruktansvärt. Ta hand om er nu och ro om varandra lite extra. Skönt att läsa att ni är okej trots omständigheterna. Tänker på er!! Många många kramar igen!

  / Maria husetfullt

 42. Jenny 3-barnsmamma

  Fy vad otäckt!
  Man får sig en tankeställare när sånt händer.. Tur att ni efter omständigheterna är okej!
  Ta hand om er!

 43. Katie

  Oj. Bra att ingen skadade sig allvarligt. Dock är detta andra olyckan du är med om på kort tid. Fick du körkortet i corn flakes paketet?

  1. mirkak
   mirkak

   Att ha blivit påkörd bakifrån har inget med min körning att göra! Och även de absolut bästa förarna kan köra av vägen i halkan så behåll gärna dina idiot-kommentarer för dig själv snälla!

   1. ester

    Jag tycker att du borde gå tillbaka till körskolan. Du hade tur den här gången men nästa gång kanske det inte går lika bra.
    Better safe than sorry. Min mamma har kört i 40 år och hon har aldrig varit med om en bilolycka. Hon tar det lugnt på vägarna. 😉

    1. Tommy

     Hmmmmmmmmm Så om man går tillbaks till körskolan så slipper man halka efter det? Det har jag inte tänkt på.
     Olyckor beror väl mer på omständigheterna än på hur länge man har kört bil? Och hur många mil man kör per år mm mm. Tänk att det fortfarande finns finns folk som desperat söker sina 15 minuter i rampljuset genom att skriva negativt på andras bloggar.

    2. Nina lilja

     Hoppas du tänker lika jävla dumt om du själv är med i en olycka! Fy fan använd hjärnan innan du hackar på folk!!

  2. Susanne

   Hur i he…. kan man skriva så? Sitta och skuldbelägga en människa som har varit med om en otäck olycka! Man får väl vara glad att alla klarade sig utan allvarliga skador! SKÄMS PÅ DIG KATIE!

  3. Pernilla

   Hur kan detta vara något man kan skriva till någon precis efter att personen varit med om en olycka? Bara en fundering. Krya på er familjen Norrström. Kramar

  4. Tiina P

   Snacka om dum kommentar. Var du verkligen tvungen att skriva detta? Har du inget bättre för dig än att klanka ned på Mirka och hennes bilkörning så tycker jag synd om dig.

  5. Sophie

   Men vilken idiotkommentar! Du verkar inte vidare intelligent! Köra av vägen kan för sjutton hända vem som helst, även dig!

   Kram Mirka!

   1. Ebba Tander

    Jag hoppas att du också voltar med bilen så kanske du lär dig någonting! skulle du vilja ha sådana idiot-kommentarer och sitta o tycka synd om.dig själv! Ursh Katie