Hjäääälp snälla! – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Hjäääälp snälla!

Jag har letat och letat efter vissa grejer som jag verkligen behöver till mitt pyssel-projekt men de finns inte längre att få tag i en butik någonstans 🙁  Nu har jag efter mycket om och men lyckats hitta precis det jag söker i Usa men de skickar inte till Sverige utan bara inom Usa 🙁 Nu bönar och ber jag mina läsare som är bosatta i Usa om hjälp – Snälla, snälla om någon av er vill hjälpa mig så maila mig: mirka_karanko@hotmail.com Självklart så betalar jag alla kostnader i förväg 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Undrar också vad det är du söker?
  Jag bor i Washington DC och läser din blogg. TACK för den!
  Ser att Rebecca i Texas ovan erbjudit sin hjälp.
  Annars hade jag hjälpt dig.

 2. Ami

  Jag ska till svärfar i USA över påsk och kommer hem igen i början av april så om du inte fått tag på innan dess kan jag försöka ta med mig hem, om jag får lite mer info om vad det är. 🙂

  PÅ vägen dit har jag beställning på vaniljsocker och pärlsocker, de har abstinens efter vaniljbullar… 🙂