Måndag igen – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Måndag igen

Så är det måndag igen, alla barnen i skolan och Thor och Nellie leker för fullt i sitt rum 🙂 Hur har eran helg varit? Som jag skrev igår så har vi tagit det lugnt. Igår bakade jag kärleksmums efter barnens önskemål. Det blev inget brödbak, åkte och hämtade Kevin som hade sovit hos sin flickvän och sen åkte vi en snabbis till Enköping och sen var det försent att baka då jag ville se Solsidan och Beck 😉

Nu fick jag ta en kort paus från detta inlägg då Selinas fröken ringde och sa att Selina kände sig dålig så jag har hämtat hem henne. När jag ändå hade läraren i luren så frågade jag om hon fått meddelandet jag lämnade i fredags om lössen. Som jag befarade så hade INTE meddelandet nåt henne! Det finns inga nummer där man når lärarna direkt utan som i fredags så lämnade jag ett meddelande i numret där man sjukanmäler barnen. Tänkte liksom att när man sjukanmäler de så går ju info om det ut till rätt lärare att det barnet som är sjukt inte kommer – När man sjukanmäler så ska man ge barnets namn, sjukdom och vilken klass barnet går i. Men uppenbarligen så vidarebefodrade inte den som lyssnar av meddelanden min önskan om att berätta om lössen *suck* Hur svårt ska det liksom vara att få ut infot…? Får väl skicka med lappar till skolan imorgon….

I fredags fick vi hem ett hemligt paket. Ibland händer det att det kommer paket bara sådär och ibland väljer jag att skriva om det här i bloggen 😉 Nu var det någonting som gjorde barnen jätteglada…

Sylvanian Families 🙂

En musfamilj och en lekställning fick de och Alice och Nellie har lekt massor under hela helgen 🙂 Tjejerna har redan några andra figurer från Sylvanien Families och nu funderar jag faktiskt på att leta efter mera tillbehör att köpa och ge de i julklapp 🙂

Nu är det lunchdags och annat som måste fixas så simma lugnt 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carina

  hej jag har för mig att de har sylvanian familys på rea på toysrus.se eller om det var på br-leksaker.se
  Rea är ju bra, då kanske man kan få mer för pengarna! 😉

 2. Tessan

  Helgen har varit bra, sambon och jag roade oss på lördagskvällen med att äta kräftor och gottigheter då seglarklubben hade höstfest, de små sov över hos sin farmor och tonåringarna fick vara själva hemma och frossa i pizza och godis under tiden, vaknade upp på söndagen full av energi trots att det inte blev så många timmars sömn men idag är jag desto tröttare 🙂

   1. Micha

    Vad skulle kunna hända? Att han har sex med sin tjej? Sex har dem flesta tonåringar mer eller mindre är det då inte bättre dom har det hos tjejen än i en buske i någon gammal park? Spänn av! Känner han sig redo så är väl det bara bra. Dessutom tror jag hans föräldrar är fullt kapabla till att avgöra själva om han får sova borta eller inte.

 3. Louise

  Åhhh de hade jag när jag var liten, hade björnarna och igelkottarna.
  Svindyra på min tid med.
  Här är det med krassligt men blir dagis imorgn på onsdag ska jag skriva det nationella provet i engelska.

  ha en fortsatt bra dag.

  Kramar från Malmö

 4. Anna

  Jag älskar sylvanian..det fanns när jag var lite o nu är jag 35 o har fyra barn!!!De leker med mina gamla o igår köpte vi nya till julklappar..roligt med ngt som inte är så rosa o glittrigt!!!Ha en underbar vecka önskar Ann ai skåne!!!