Trettonbarnsmamman

Tävling – Teutonia

 

I samarbete med Teutonia tävlar jag ut en valfri vinter eller kombiåkpåse från Teutonia 🙂

Kika gärna in och kolla på deras nya 2013 färger och vagnmodeller 😉

Tävlingsregler:

Kika in HÄR och kommentera sen här under  vilken modell och färg ni önskar att vinna 🙂

Tävlingen avslutas 26/11 kl. 21.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    jag hoppas på att vinna en magic green vinteråkpåse till min son, det är inte lätt att vara lite när ens morsa släpar med en ut i stallet i ur och skur…..där behöver han en varm och gosig åkpåse att värma sig i.

  2. Sofia Nilsson

    Vill vinna en svart vinter åkpåse till min sjuke lille son som älskar att sova i vagn då han är pigg……

  3. Kicki Schiller

    Jag vill gärna vara med och tävla 🙂
    Om jag vann skulle jag vilja ha vinteråkpåsen i färgen scarlet red 🙂 Den skulle passa så bra i vår vagn till bebis nr 3!

    Kram Kicki

  4. Anna Vaim

    En svart lammskinnsåkpåse skulle passa perfekt till vår nyfödde son och som skulle vara utmärkt ha till våra barn som vi planerar att skaffa framåt. :). Du och Peter har ju fått oss att bli sugna på en stor familj :).
    Kram Anna

  5. Linda

    Hej
    Jag önskar att vinna en vinteråkpåse till min lille brorson!
    Han blir snart 2 månader.

    Kram från Skåne Linda

  6. Madeléne Mårtensson

    Hej! Ja vill vinna en Vinteråkpåse i färg Pearly Purple till min blivande lilla flicka som är beräknad strax efter nyår.. Har ingen åkpåse till henne ännu.. 🙁 Och har varit sjukskriven sen Augusti å inte nån vidare ekonomi just nu för å köpa en varm å skön.. Vore väldigt tacksam för att få vinna.. Mvh Madeléne

  7. Malin

    Vilken tur att klockan inte har hunnit bli 21 än. Vill så gärna försöka vinna en Åkpåse till tösen. En svart kombiåkpåse att värma lilla i. Håller tummarna 🙂

  8. Ann Louise Vikström

    Hejsan! Bor i kalla Kiruna så skulle verkligen behöva en åkpåse. Om jag skulle vinna skulle jag vela ha en vinteråkpåse i 4810 Mocca Brown . Nu håller jag och min lille son tummarna:)

  9. Nicole

    Vinteråkpåsen :4840 Magic Green skulle passa oss perfekt för alla kalla utedagar nu i vinter!
    Jätte fina och ser varma och mysiga ut så vi hållet tummar och tår!:)
    Med vänlig hälsning, Nicole

  10. Trebarnspappan

    En vinteråkpåse i färgen Black Diamond vore perfekt till min nyfödda lilla son. Vi bor i kalla Norrland och han skulle nog sussa varmt och sött i en sådan 🙂

  11. Pernilla

    Ååh.. skulle gärna vinna en Svart Vinteråkpåse till min Lilla dotter som just fått en Ny vagn! Skulle sitta fint med en Sprillans Snygg åkpåse till den! Kram

  12. Sara

    En svart kombiåkpåse hade passat perfekt. Behöver till syskonvagnen nu när vår lilla prinsessa blivit stor och inte använder liggdelen längre. Kram

  13. Annica Lötell

    Hej Mirka!
    Jag är mamma till 3 härliga pojkar. Min minsta kille Ville kom till oss i september. Ville rullar fint fram i min drömvagn… En Teutonia!!! I januari nån gång blir det nog dags att byta bort vagnens liggdel å börja använda sittdelen och då skulle det vara perfekt för min lill-parvel att få åka varmt å ombonat i en svart kombiåkpåse från Teutonia!!! Ha det så bra!
    Hälsningar Annica

  14. Carola Johansson

    vilken bra tävling 🙂 har aldrig vunnit någon tävling, skulle bli jätte glad om ja vann en Classic åkpåse till sonen i färgen svart. har funderat på och köpa en åkpåse men de blir aldrig av.

  15. Carolina

    Hej!
    Skulle vara jätteroligt att vinna! En åkpåse i lammskinn, svart. Skulle hålla lilltjejen varm när vintern kommer! Tack för en bra blogg!
    Med vänlig hälsning, Carolina

  16. Anki

    Väntar på mitt första barnbarn och naturligtvis så vill jag vara med i Teutonia tävlingen. Jag skulle vilja vinna kombiåkpåsen i svart…
    Hoppas på tur!
    Kramar från Skåneland

  17. Lillemor

    Vinter åkpåsen i night blue…en riktigt fin påse till mitt lilla barnbarn..hoppas denna vinst går över havet till Åland 🙂

  18. Camilla

    Vill gärna vinna en vinteråkpåse färg pearly purple, till min lilla tösabit 🙂 Hälsningar från ett ovintrigt Finland!

  19. Anna S

    Å, jag vill så gärna vinna en lammskinnsåkpåse. Min son sover i stort sätt bara i vagnen..vi har haft hemska nätter med gråt varje timme så länge nu..Men på dagen sover han som en stock. Vill att min son ska ha det bästa!

  20. Sandra Boström

    Hej!

    Då vi får en bebis i vinter hade en svart kombi åkpåse passat perfekt i vagnen! Håller mina tummar och tår!
    Hälsningar Sandra

  21. Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

    Jag är med. även om det känns omöjligt att vinna inne hos dig, så många tävlande jämt 😉 Men man måste ju knipa en lott iaf och försöka.
    Om jag vann skulle jag vilja vinna en lammskinnåkpåse i svart. Är i stort behov av en ny till lilltjejen då den vi har gått sönder.

  22. Anja

    Jag önskar mej en Kombi Åkpåse i svart, perfekt med många möjligheter. Dessutom vore den perfekt eftersom man kan använda den som sittdyna, finns ingen sådan till vår vagn och jag ät sååå trött på att montera isär allt när den är smutsig.

  23. Niclas

    skulle passa jätte bra nu när jag och min sambo väntar vårt fösta barn är en hel del utgifter nu med fösta barnet

  24. Mikaela Andersson

    Så fina de är!! Skulle jättegärna vilja vinna och i så fall den i lammskinn och i färgen pearly purple!

  25. Louise

    Åh vilka fina påsar! Jag skulle vilja vinna lammskins åkpåse i färgen Aqua blue, kommer passa toppen till lillebror:)
    Kram på er!

  26. Sara N

    Jag skulle jättegärna vilja vinna en vinteråkpåse i svart till min lilla tjej, som inte är så liten längre, fyller 1 år 23 december. Åkpåsen hon har rån förra vintern börjar bli lite liten, så en ny skulle vara jättebra!

  27. Sara

    En classic åkpåse i färgen pearly purple hade inte varit fel till vår lilla prinsessa. Kan inte använda syskonvagnen just nu då vi saknar åkpåse till den.

  28. madeleine sjöström

    Självklart vill ja va med och tävla =)) Och om jag skulle vinna så skulle jag helst vilja vinna färgen Pearly Purple då jag har en svart teutonia vagn =)

  29. Malin P

    Hej Mirka.

    Jag skulle vilja vinna en vinteråkpåse i färgen Safari Taube. Den skulle jag ge till mitt lilla barnbarn som är 6 månader. Då hon och hennes mamma håller på att flytta finns det inte pengar till en ny åkpåse. Det hade varit så härligt att glädja lilltjejen med denna fina åkpåse.
    //Malin

  30. Josefin Olsson

    åh min lilla tjej skulle vilja ha en svart lammskinns åkpåse 🙂 hon har bara fått ärva saker så det hade varit underbart och vinna denna.

  31. Annika

    Skulle jätte gärna vilja vinna en vinteråkpåse i svart! 🙂 väntar mitt första barn i februari, vilket skulle passa perfekt med denna åkpåse under dom kalla vinterdagarna!

  32. Tjejen

    Hej!

    Väntar första barnet i december o skulle hemskt gärna villja ha en ”vinteråkpåse i färg night blue” till vår fina teutoniavagn som vi beställt. Kram

  33. Sandra med trean i magen

    Jag skulle väldigt gärna vilja ha vinteråkpåsen i aqua blue. Perfekt när man kan göra den längre då barnet växer! 🙂

  34. Caroline

    Jag skulle gärna vilja vinna en vinteråkpåse Fresh Green till mitt lilla undar som beräknas till 14 feb. Ett riktigt hjärtebarn!

  35. Helena

    vill gärna vinna en vinter åkpåse i mocca brown. vinner jag skall jag ge den till min syster som har fått sitt första barn och inte har den bästa ekonomin därför vore extra roligt att få överraska henne med denna 🙂

  36. Rebecca Bergman

    Det sägs bli en mild vinter detta året men vem vet 🙂
    Hade jag haft turen och vinna hade jag velat ha en färgglad åk-påse i vinter mörkret så som Checked Candy så man blir glad av att se.
    Roligt att följa din blogg och trevlig med lite tävlingar.
    Kram

  37. Eva sjögren

    Min lilla guldklimp till son växer så det knakar o behöver verkligen en åkpåse till vinterns utflykter i hans teutoniavagn. En Svart kombiåkpåse hade vart helt perfekt.

  38. mona forsmark

    jag skulle gärna vilja vinna en kombiåkpåse svart
    till min dotter som väntar sitt första barn i vår
    skulle vilja ge henne den i present det är så mycket saker hon behöver köpa
    när det är första gången hoppas på tur!

  39. Elin Håkansson, mamma till Emilia och bebis i feb.

    Ååå skulle bli superglad om jag fick chansen att vinna en vinteråkpåse från Teutonia!! Storasyster har en men bebisen som kommer i kalla februari har ingen ännu. Det skulle vara perfekt med en vinteråkpåse i Scarlet Red.
    Tack för en mysig blogg!
    Mvh Elin Håkansson

  40. Malin

    Vill gärna vara med och tävla. En lammskinns åkpåse i svart skulle passa bra i vinter till minstingen samt till syskonet nästa vinter 🙂

  41. Heidi Heino

    Hej. Skulle vilja vinna en svart kombipåse till min vän som väntar barn nummer två. Min vän har överlevt hjärntumör och fått lära sig gå och tala på nytt så hon skulle vara värt en åkpåse. Dessutom vet jag att hon planerar att köpa en teutonia vagn så det vore roligt att kunna ge åkpåse i samma märke. Ha det så gott!

  42. Mathilda

    Om jag fick önska skulle jag vilja ha en färgglad lammskinns åkpåse, blå, grön, röd spelar inte så stor roll, men vår vagn är svart så nått som livar upp hade vart skoj!

  43. Annelie Björk

    Skulle passa perfekt med en åkpåse till vår lille kille som behöver något varmt att krypa in i till vintern! Skulle ha användning för den läääänge då vi har en ny bebis i magen som sedan kan ta över den! En svart vinteråkpåse skulle sitta perfekt!!!

  44. Nilsson

    Oh jag skulle vilja vinna en vinteråkpåse i färgen Slate grey! Till barn nummer två som är beräknad till imorgon! Tack för en inspirerande blogg!

  45. Sandra

    Tänk om jag skulle vinna en fin varm lammskinnåkpåse i svart:) Till min lilla tjej som fryser lätt och är liten!
    Kul med lite tävlingar och bra blogg och fin familj har ni!

  46. Heli

    Hej Mirka
    Följer din blogg sen länge…och eftersom ni bor i min gamla barndomsstad är det extra roligt att följa den nu 😉
    Här i Härjedalen har det varit några smällkalla vintrar så en vinteråkpåse skulle passa fint att vinna! I så fall vill jag ha en Copper orange…

  47. Anna J

    Hej. Jag skulle gärna vinna en lammskinns åkpåse som våran dotter kan ligga i när hon åker i skoter pulkan med oss så att hon håller sig varm.

  48. Caroline B

    Hej,

    Skulle vilja vinna och en Kombi åkpåse gärna i svart till min systerdotter Vilja ♥

    Kram Moster Caroline

  49. Helena Asp

    Hej!!

    Kul med en tävling igen!! Min dotter skulle älska att få sova middag i en Classic åkpåse i 4845 Pearly Purple. Skulle passa perfekt i vår svarta Teutonia Twin Cosmo.

  50. Jenny 3-barnsmamma

    Hej Mirka!
    Jag skulle bli glad över en lammskinnsåkpåse (svart).
    Hoppas på tur och att jag blir vinnare denna gång!

  51. Therese Karlquist

    Väntar mitt tredje barn och har inget kvar sen dem andra.
    Hade varit underbart att vinna en lammskinns påse i svart.
    /Therese

  52. Pernilla Gerdin

    Åhh den här varma vinter åkpåse(moccabrown) skulle bli den perfekta julklappen till lillan på 18 mån, nu har vi bara en tunn fleece åkpåse och många gånger har hon blivit väldigt kall i den hon har . Håller tummarna hårt att vi får en varm vinter i år .

  53. Camilla

    Mirka!! läser din blogg varje dag och följer dina guldklimpar. Men har aldrig varit med i nån tävling! Men när jag såg den här tävlingen kunde jag inte låta bli. Jag är gärna med och tävlar om en lammskinnsåkpåse i den turkosa läckra färgen. Den kommer att kunna användas av nån av mina tre guldklimpar och vem vet det kanske blir en fjärde. Mvh Camilla

  54. Daniela Westling

    Jag vill jätte gärna vara med och tävla om en lammuklsåkpåse i färgen Mocca Brown.

    Vilken härlig tävling!

  55. veronica.s

    Tänk att få vinna en vinterpåse i svart nu när det kommer en liten till i februari! hoppas hoppas på lite tur 🙂 Ha en bra dag!

  56. Ulrika

    Om jag har turen att vinna så vill jag gärna vinna en vinteråkpåse i färgen Manhattan till min son Kevin som älskar att sova ute:)

  57. Elisabeth

    Skulle så gärna vilja vinna en Vinteråkpåse, färg Black Pearl, till vår lille som kommer i vinter 🙂 Håller tummarna 🙂

  58. Marie

    Hej!
    Skulle gärna vilja ha en vinteråkpåse i beige till bebisen som är på väg.Skulle vara fint. Skadar ju inte heller att den var riktigt snygg:)

  59. erika

    En röd vinteråkpåse skulle passa perfekt när vi (kalla kvällar som den här) går kvällsprommenad och spanar efter norrsken och njuter av stjärnhimmeln! =)

  60. Malin

    Hej Mirka!
    Jag gjorde misstaget att köpa en vagn alldeles för tidigt i min graviditet (första barnet) vilket gjorde att jag inte riktigt tänkte på allt som man ska tänka på vid ett vagn köp. Så nu måste jag införskaffa mig en ny (begagnad vagn ) då jag inte vill vända mitt barn framåt för tidigt. Eftersom det bara är möjligt med den vagn jag har nu… Därför hoppas jag på att få vinna en åkpåse så jag iaf kan spara in på den kostnaden och lägga pengar på en annan vagn istället. Jag skulle gärna vilja vinna en åkpåse i lammskinn eller en vanlig vinter åkpåse. Gärna i svart! Kram på dig och din familj! =)

  61. Ida

    Jag vill gärna vinna till min son som verkligen behöver en, tänkt länge att köpa en men aldrig kommit till skott! vill gärna ha classic åkpåse! Färger hittar jag inte??

  62. Nicole

    Håller tummarna för att jag vinner en svart kombi åkpåse till min efterlängtade förstfödda som snart är här!

  63. Camilla Gustafson

    Hej skulle gärna vilja vinna en fårskinns åkpåse i färgen aqua Blue. I helgen köpte vi en begagnad syskonvagn från Teutonia. Skulle vara kul att få en ny fin åkpåse till minstingen på 3 månader. Tänk om jag ändå skulle ha lite tur:-)

  64. mickan

    ÅÅå Det skulle jag verkligen behöva vinna! Hoppa soch håller tummar och tår vem vill ha barn som fryser detta skulle var aperfekta Önskar mig om jag skulle ha turen en vinteråkpåse ifärgen Skiffer Grå
    kram mickan

  65. Ane

    En vinteråkpose i turkis eller purpur hadde vært helt perfekt for den norske vinteren 🙂
    Klem fra stor fan fra Norge.

  66. CECILIA

    Hej!

    När jag såg denna tävlingen tänkte jag perfekt den vill jag verkligen vinna ochn tro mej eller ej jag har läst alla kommentarer,och jag lider verkligen med så många som verkligen behöver en för att värma sitt älskade barn,själv ha jag en åkpåse som funkar,men givetvis så skulle det vara rooligt med en ny,Men jag ge dem andra chansen!hade jag haft råd så skule jag vilja ge alla en!kommentarerna som verkligen ha satt sig i mitt huvud kommer jag grunna på ikväll när jag gå och lägger mig!livet är verkligen tufft ibland!

    HA DET BRA!!

  67. Macki

    Hej, jag skulle vilja vinna en kombi åkpåse i färgen mocca brown! Den skulle vara jättefin till min bruna vagn 🙂

  68. Malin Lindström

    Skulle verkligen behöva en åkpåse till vagnen nu när det börjar bli kallt ute. Fastnade för åkpåsen Classic eftersom den kan bli en bra dyna när det är varmare ute. Skulle vilja ha färgen Gala Black.

  69. Johanna W

    Hej!

    Skulle hemskt gärna vilja vinna en svart åkpåse i färgen 4800 Gala Black till vår efterlängtade prins/prinsessa.

    Tack för en bra blogg!/ Johanna W

  70. Tina

    En underbar julklapp till Anders (som jag är faster till), och Anna,
    som väntar sitt första barn i april.
    En beige vore jättebra…..

  71. Li

    Åh så fina! skulle vara en perfekt julklapp till min bästavän då hon väntas få barn vilken dag som helst nu! Och det skulle ju vara bra att ha den lilla i något varmt hem ifrån BB 🙂 Jag skulle vilja vinna en kombi åkpåse i färgen beig

  72. Emmalundgren

    Åh skulle gärna vilja vinna en svart lammskinnsåkpåse till min lille Ebbe! Skulle passa utmärkt till vår teutoniavagn! det hade gjort vintern mycket enklare att stå ut med:)

  73. Jenny

    Åh jag skulle hemskt gärna vilja vinna en Lammskinnsåkpåse i färgen 4805 Safari. Skulle bli jättebra i min svarta vagn!

  74. Malin

    Klart man vill tävla =) Sen om man vinner är en annan sak =P
    Om jag vinner skulle min son vilja ha en Kombi Åkpåse i Beige färg =)

  75. Felicia Eriksson

    Åh, jag skulle bli jätte glad om jag vann en ( Lammskinns åkpåse – Dessins ) i fägen 4810 Mocca Brown. Jag är 19 år och väntar mitt första barn, så att ha råd med en såndär fin åkpåse till min skatt i magen är lättare sagt än gjort. Så det skulle vara en himla glad överasskning om jag vann!

  76. Alexandra Andersson

    hej. Min son skulle verkligen behöva en åkpåse. Men vi har inte råd eftersom min sambo precis blivit av med jobbet. Så vi använder filtar! 🙂 skulle bli jätte glad om vi vann. Skulle isåfall vilja ha en röd lammskimspåse.

  77. Cornelia

    Åh vilken perfekt tävling! Precis en sån som jag vill ha till våran teutonia vagn men inte har råd med 😀
    Jag skulle vilja ha en classic åkpåse i färgen 4845 Pearly Purple:)Snyggt med lite färg till en svart vagn. Skulle passa våran lilla tjej perfekt!

  78. Carina

    Oh jag skulle såå gärna vilja överraska min bror som fått sitt första barn och som inte har så bra ekonomi till att ha råd att köpa en sån fin och varm åkpåse till sin lilla pojke.En lammulls i Aqua blå hade passat dom jättebra. Please 😉

  79. Carina

    Hej!Jag skulle vilja vinna en classic i färgen 4830 Aqua Blue. Har ingen åkpåse till sonen på 9 månader och det vore kul att vinna en 🙂

  80. Guro

    Hej Mirka 🙂

    Superbra tävling! Jag skulle bli jätteglad om jag vann en svart lammskinns åkpåse till min lilla dotter på 9 månader 🙂

  81. Mia

    Hejsan!!

    jag vill så väldigt gärna vinna en svart eller beige vinteråkpåse. Min sambo och jag väntar barn nr 2 och en ordentlig åkpåse som håller vad den lovar skulle underlätta så. Vi köpte en billig variant förra året men den var riktigt dålig. Man vill ju sina barn det bästa :)många gånger då det kanske ekar i plånboken. Så jag skulle bli jätteglad!!
    Kram

  82. Pernilla

    Hej! Skulle så gärna vilja vinna den svarta kombi åkpåsen:-) nu har chocken lagts sig efter att vi fått veta att våra barn ska få ett syskon:-) Kommer att ha ca 13mån mellan dom 2 minsta. Så det skulle inte vara helt fel med en ny åkpåse åt den lilla som kommer nästa år. Åkpåse kostar ju lite så då kan man ju ge dom stora något roligt istället:-)

  83. Monica Häggström

    Hej
    Skulle vilja överraska min Guddotter Jessica som ska bli mamma för första gången. Jag var med för 23 år sen när hon kom till världen som ett april skämt som ingen visste om. Dem absolut häftigaste upplevelsen jag varit med innan jag fick egna barn.
    Så nu önskar jag som Gudmormor att få vinna en KOMBI ÅKPSE I SVART till den som komma skall.

  84. lena andersson

    jag är gärna med och tävlar om en svart vinteråkpåse till mitt andra barnbarn som kommer i början på mars
    mvh lena

  85. Cecilia

    Åh så fina åkpåsar! Hoppas jag kan vinna en lammskinnsåkpåse i svart till min brorsdotters lilla son. Den unga familjen har inte så mycket pengar och det skulle vara jättekul att få överraska dem med en härlig, snygg, NY åkpåse till vintern.

  86. Therese Thyberg

    Åh, lille nr 3 som bara har ärvda saker skulle bli så fin och varm i en nightblue vinteråkpåse! Håller tummarna!

  87. Johanna

    Jag skulle gärna vilja vinna den svarta åkpåsen i lammskinn till vår efterlängtade tvåa!
    /Johanna, frostiga Norrbotten 🙂

  88. Nita

    Skulle bli överlycklig om jag vann en lammskin åkpåsen till mina 2 skatter som förgyller mina dagar o förtjänar knäna ligga i en härlig varm åkpåse på vintern. En svart skulle passa perfekt för dom

  89. Madelene

    Om jag vann skulle jag bli överlycklig eftersom jag då kan lägga summan som en ny åkpåse kostar på en extra julklapp till barnen.
    Efter sonen så fick vi vattenskada i förrådet, så alla babykläder osv blev totalförstört och nu väntar vi smått igen och inser hur dyrt det är att behöva köpa allt nytt igen…

    Tror lillan i magen skulle bli glad över en classic åkpåse i 4800 Gala Black (On-stock färg). eftersom hon kommer födas sen vinter/tidig vår..

  90. Lena Eckman

    Hej! Vilken fin vinteråkpåse. Jag vill gärna vinna en vinteråkpåse i färgen mocca braun, kommer att få mitt första barnbarn i feb så det kommer att behövas något varmt då! En blivande farmor

  91. Susanne Lind

    Hej!
    Skulle varit kul att vinna en vinteråkpåse åt min son som sover ute i de flesta väder för att slippa alla filtar.
    Så en vinteråkpåse i färgen Grey linen skulle varit mycket bra att vinna åt min son 🙂

  92. Lollo

    4990 White Blossom skulle jag vilja vinna:)
    den ska jag ge till en nära bekant som fick sin lilla dotter i vecka 25. 570 gr och 30 cm
    Hon är nu 2 månader gammal och denna skulle vara toppen till henne när hon får komma hem:)
    Tack för en bra blogg:)

  93. Johanna

    Med hopp om lite tur.. så skulle jag vilja vinna en svart lammskinnsåkpåse till mitt första barnbarn!
    En perfekt julklapp !

  94. Veronica B

    Hej! Jag vill gärna vinna en vinteråkpåse i färgen snug suede, kommer att få mitt andra barn i feb så det kommer att behövas något varmt då! (Första föddes i maj och det var 30 grader varmt när vi åkte hem från bb därför fanns det aldrig behov av att skaffa en till henne)

  95. Lina

    Hej Mirka!

    Valet är glasklart, jag skulle hemskt gärna vilja vinna en vinteråkpåse i färgen Aqua Blue (har fått dille på den snygga turkosa färgen till alla mina barn) till min 4-månaders lillkille som växer på bredden och tvären i rasande fart. Tänkte han kunde behöva den när hela familjen ska dra ut i pulkabacken i vinter : )

    Ha det gott!

    /Lina

  96. Sofie

    Min lilla tjej får åka runt i storebrors gamla åkpåse som är jätte tufft ”grabbig”. Skulle bli såååå glad om jag kunde få vinna en i lammskinn, gärna lila 🙂

    Med vänlig hälsning,
    Sofie

  97. Josephine Göransson

    Åh tänk att få vinna en så fin åkpåse!

    Om jag vann skulle jag önska mig en vinteråkpåse, färg pearly purple 🙂

  98. Anna

    Både fredag och lördagsnatten spenderades ute på långpromenad med en Kruppig Kille. Krupp är tyvärr något som återkommer ganska ofta hos min stackars son så här på hösten och vintern. Det hade varit skönt att kunna stoppa ner honom i Teutonias vinteråkpåse och dessutom vore den ju perfekt att öppna så att man slipper knöla ner honom när han redan har panik över hostan. Färgen skulle inte spela någon större roll, det är i första hand den genomtänkta funktionen jag skulle uppskatta, men visst Night Blue skulle ju passa både syfte och prinsens ögonfärg:)

  99. Marie

    Jag skulle gärna vilja vinna den svarta kombi åkpåsen till mitt barnbarn. Det skulle vare en perfekt julklapp att ge till den lilla ögonstenen i familjen.

  100. Kerstin

    En åkpåse är precis vad vi behöver till vår lille kille inför vinterns långa hundpromenader. Jag skulle vilja vinna en blå kombi åkpåse.

  101. Gunilla

    Hej. Jag ska bli dubbelmormor och skulle bli jätteglad om jag vann en svart vinteråkpåse.Då har jag i allafall en att ge bort. Gunilla

  102. Evelina

    Jag tänkte köra ett litet rim för att försöka dra hem denna vinst.

    Neo 2 år fyllda skulle gärna vilja vinna en begie åkpåse till sin vagn fylla.

    Hälsningar vi från trellehulla. 😉

  103. Ida

    Ååhh vilken bra tävling 🙂 Jag önskar att vinna en svart kombi åkpåse till min bebis som beräknas födas i slutet av Januari 🙂

  104. Zarah

    Hej! Vilken bra tävling! 🙂
    OM jag vinner skulle jag vilja ha en Lammskinns åkpåse i färgen Gala Black till våran goa
    kille som älskar att sova ute i vagnen!

  105. CissiS

    Jag skulle gärna vilja vinna Kompi åkpåse i svart. Hade varit toppen och ha nu i vinter och sen kunna använda den framåt vårkanten.

  106. Angela

    Hoppas på att vinna en vinteråkpåse i aqua blue. I januari anländer vår fjärde son och en ny åkpåse hade varit helt fantastiskt då vi efter 7 i Skåne år ska flytta hem till norrland!

  107. Marina

    Åååhh! En sån skulle ju va underbart att få! Sonen skulle sova sin middagsvila väldans gott i en vinteråkpåse i färgen Desert Grey!

  108. Lisa

    Om jag vann en blå lammskinns åkpåse skulle jag ge den till min storebror som ska bli pappa i vinter, som det ser ut nu ska de låna från mina barn (vilket inte är fy skamm) men det skulle vara fantastiskt kul att ge dom en sån!

  109. Maria

    En riktig åkpåse hade inte suttit fel till min lilla gos tjej.
    Vi bor uppe i Norrland och här kan det bli -25 ibland och då skulle det ha varit skönt och haft en
    Riktigt bra åkpåse som håller henne varm <3
    Jag skulle vilja vinna en kombi åkpåse i färgen beige

  110. Jennie

    Nu tar jag och min sessa chansen,
    att får vinna en kombipåse som värmer när vi är på väg till dansen.
    Vi vinner den gärna i svart,
    som passar både dag som natt!

    😀

  111. saranda

    Hej jag skulle jätte gärna vinna en vinteråk påse i svart till min dotter hon är vårt tredje barn och jag hoppas det är vår tur att vinna något snart….. hade varit den perfekta prese ten för henne mvh saranda

  112. Linda

    Åh, en åkpåse hade passar fint nu inför vintern! Skulle i sådan vilja piffa upp vagnen med en lila ”4845 Pearly Purple Classic Åkpåse”:) kram kram

  113. Susanne Lindell

    Vill verkligen vinna en kombiåkpåse i blått. Pojkens åkpåse blev stulen när jag lämnade vagnen en liten stund utanför en affär. Har inte råd att köpa en ny så nu kör vi med fleccefilt. Blir jättebökigt att bädda varmt i vagnen med en livlig liten kille på 8-mån.

  114. mormor i Norrland

    Mitt lilla barnbarn som besöker oss i Norrland skulle behöva en praktisk och värmande åkpåse då hon och jag ska ta oss ut på promenader.

  115. Hanna B

    Hej fina Mirka! Jag vill vara med och tävla om en vinteråkpåse i svart! Den skulle komma väl till pass numret sonen ska börja dagis å sova ute! Kramen

  116. Louise

    Sååå fin, hur kan jag låta bli att vara med och tävla ? Nej det går bara inte, måste ju och en svart kombi åkpåse hade vart perfekt 😀

  117. Josefin

    Hej Mikra tack för en jätte bra blogg som jag läser varje dag 🙂 vilken mysig familj ni är och jag uppskattar ärligheten i bloggen ♥

    Jag vill vara med och tävla om en åkpåse, jag skulle vilja vinna en vinteråkpåse i färgen svart.

    Ha det bra 🙂

  118. Emma

    Åhh, om jag vinner vill jag ha en svart! Skulle i så fall ge den till min syster och mosters finaste lilla Hannah 🙂

  119. Jenny

    Jag vill vinna en beige kombiåkpåse till min bästa vän som äntligen har en ärta som växer i magen efter år av kämpande med dyra metoder för att få en ärta i magen, en glad boost för henne skulle vara en gåva till hennes Teutoniavagn!

  120. Anneli G

    En varm och skön vinteråkpåse hade ju varit perfekt till vår bebis som beräknas till 3/2- 2013. Om turen är vår önskar vi en Gala black 4800. Tack för en fin blogg! Kram Anneli

  121. Caroline

    Åh denna tävling passar oss perfekt då vi har en Teutonia Fun till vår lilla som beräknas komma i februari. En svart kombiåkpåse vore väldigt uppskattad!

    kram

  122. Tinne

    Oh jag skulle super gärna vilja vinna en classic åkpåse i scarlet red 🙂
    Det är precis vad vi behöver till lillasyster 🙂
    Tack för en rolig blogg med massa fina tävlingar 🙂

  123. Hanna

    Sååå passande till vår teutonia vagn! En svart åkpåse i lammskinn skulle sitta som en smäck i vagnen 🙂 & sonen skulle bli varm & nöjd 🙂 /Hanna

  124. Marlene

    Åh! Den här gången vill jag verkligen vinna!! En kombi påse i svart vore en underbar julklapp åt oss och vår lilla donna här hemma! 🙂

  125. Nettan

    Ååå, jag skulle SÅÅ gärna vilja vinna en vinteråkpåse nr 4800 Gala Black till vårt 7:de barn som kommer i kallaste vintern:)
    Har inte kvar någon efter de andra barnen.Så det vore toppen!!!

    Kram
    Nettan

  126. Monika Härjerud

    Denna 4845 Pearly Purplea vinteråkpåse till mitt två veckor gamla barnbarn skulle vara bomull för ett mormors hjärta.

  127. Malin

    Jag skulle gärna vilja vinna en lammskinns åkpåse i svart till mitt lilla brorsbarn, perfekt julklapp !

    Kram Malin!

  128. Annika

    Hej!

    Jag hoppas på vinst av en svart kombi åkpåse som jag ska ge bort till min älskade brorson.
    Det vore en jättefin julklapp till honom!

    Kramisar till dig!

  129. Lina

    Åh skulle så gärna vilja vinna en svart kombi åkpåse till min guddotter/brorsdotter. Hon är sjuk just nu så det skulle kanske muntra upp lite! 😉 kram

  130. Weronika

    Hej! Jag ( och min son) skulle bli superglada om vi vann en lammskinns åkpåse i färgen Aqua blue. Den nuvarande åkpåsen är från när min syster föddes -83! Brun manchester och välanvänt lurv inuti, är ganska snabb på att täcka över den med filtar när den används! Så ja, vi skulle bli superglada för en ny, fräsch påse 🙂

  131. mamanda

    Perfekt till lillan som kommer kring nyår!
    Jag önskar mig en svart kombiåkpåse, så hon inte behöver frysa även höst och vår när vi är ute med hunden 🙂

  132. Linda S

    Ååh vilken tävling, och Teutonia med!!!!
    Jag skulle vilja vinna en Vinter åkpåse i 4625 Night Blue till min systerdotter/Gudbarn.
    Hon skulle så gärna vilja åka en så fin åkpåse i sin fina Teutoniavagn.

    Mvh
    Linda Söderström

  133. Frida

    Wow vilken tävling! Tänk att vinna en alldeles ny fin åkpåse 🙂

    Jag skulle välja Vinteråkpåsen i färgen Snugly Suede för den var så himla fin!

  134. Annika Persson

    Hej! Skulle gärna vilja vinna kombiåkpåsen i svart. Det är perfekt då man kan använda den både till treåringen, som sittdyna, och till niomånaders lilltjejen.

  135. Camilla Ellison

    En svart lammskinsåkpåse skulle bli helt perfekt i vår blocket-fyndade teutoniavagn som vi köpte till vårat sjunde mirakel. Lilla Vera är i skrivande stund två veckor och skulle trivas gott i en ny varm åkpåse :).
    Kram Milla

  136. Jenny

    Åå vilken toppen tävling:)! Vilken julklapp det skulle bli att få vinna en Kombi åkpåse i svart till mitt andra barn som är beräknat till januari:)!

  137. Sandra

    Jag skulle vilja vinna en kombiåkpåse i svart till min vän som precis fått en liten bebis, men som har det lite knappert med pengar. Hon skulle bli såå glad!

  138. Ida-Maria

    Vad glad jag skulle bli om jag vann en svart kombi åkpåse! 🙂 Tror den skulle vara perfekt för oss, nu när vi snart ska få vårt tredje barn.

  139. Mamma till fyra pojkar

    Oj oj oj vilken supertävling… jag som gillar Teutonia så mycke! Och här i kylan(Norrbotten) måste vi ju använda åkpåse varje dag (flera ggr).
    Hade gärna velat ha en vinteråkpåse, färg Mocca Brown 4810.

    Det KANSKE är min tur nu… vem vet 😉

  140. chatarina

    Åh en komib åkpåse i svart skulle vi så gärna vilja ha till vår Alex på 4 mån! Nu före jul och ett stundande dop gör att en åkpåse till stackars lilla sonen inte blir prio 1….. Håller tummar och tår att turen är vår…. 🙂

  141. Carina med 3 tjejer

    Jag skulle gärna vinna en vinteråkpåse i färgen pearly purple, jag har ingen åkpåse än och den skulle passa perfekt i dotterns vagn 🙂

  142. Elin Wisktröm

    Jag skulle vilja vinna en Vinteråkpåse Scarlet Red till min svåger och hans tjej som får sin första bebis i december. Tänk vilken julklapp till den lill*
    Tack för en bra blogg:)

  143. Johanna Bernvid

    Hej Mirka hoppas verkligen på denna tävling, är i stort behov av ngt nytt till vår tre som bara får ärva… hoppas hoppas hoppas och i så fall på en svart kombi åkpåse.

    Tack tack
    Johanna

  144. Camilla

    Åh en svart åkpåse till lilla sladdisen som kommer efter nyår skulle vara toppen. Jag har sedan v 20 varit sjukskriven pga fruktansvärd foglossning 🙁 Är nu i v 32 och än är det långtkvar. Tack o lov för nät shopping då jag inte kan gå och handla.

  145. Emma N

    Hej
    Åhh vill gärna vara med och tävla och tänk vad glad man skulle bli, om man vann! Kombiåkpåsen i svart skulle jag bli jätteglad för.

    Emma

  146. Liselotte Axelsson

    Skulle vilja vinna denna till min väninna, som nyss fått en liten baby:) Tänk vad glad både jag och hon skulle bli:)

  147. Sara Jonsson

    Åhej vilken passande tävling! Jag vill jättegärna vara med och tävla om en härlig åkpåse till vintern! Jag vill nämnligen ge bort denna i julklapp till min bror och hans tjej som väntar barn till julafton! Jag ska bli faster för första gången och det hade varit kul att få ge bort en sådan fin åkpåse till de nyblivna föräldrarna! Jag skulle vilja ge bort en röd vinteråkpåse för den skulle matcha deras nyinköpta svarta vagn! =) Nu håller jag tummarna stenhårt i denna tävling! =)

  148. Sara

    Hej jag skulle gärna vinna en lammskinns åkpåse i svart, min tjej är 16 månader och är mycket i sin vagn på dagis, hon kommer inte lära sig gå på väldigt länge än så då är det skönt att veta att hon inte fryser om baken.

  149. Caroline Andersson - Mamma till Elias

    Jag hoppas att vi har turen att vinna en Gala Black Vinteråkpåse till grabben här hemma så han slipper frysa i vinter. Med två studerande föräldrar är ekonomin inte den bästa och eftersom det blivit strul med mina pengar har jag varit utan två månader, vi har haft tur att släkten hjälpt oss mycket, men dom kan inte hjälpa oss med allt. Så denna vinst skulle vara mer än välkommen hemma hos oss 🙂

  150. Marie

    Åååååh vad jag hoppas på att vinna en vinteråkpåsen med färgen scarlet red. Behöver en åkpåse men pengarna finns inte till d just nu:)

  151. Louise

    Jag skulle bli jätte glad om jag kunde få ge min släkting som ska få barn i januari en kombi åkpåse i julklapp , så bebisen håller sig varm i vinter.

  152. Jenny

    Hej skulle gärna vilja vinna en fårskinns åkpåse i färgen aqua Blue el röd. Skulle passa våran vagn perfekt till våran nr 3.

  153. Sofie

    Hej!
    Väldigt fina åkpåsar.
    Skulle bli själaglad för en vinteråkpåse i aquablue till vår son som kan komma vilken dag som helst!
    Hoppas hoppas!

  154. Lina

    Skulle gärna vilja tävla om en kombiåkpåse i beige eftersom jag är världens hönsmamma och hela tiden tror att min 8 månaders dotter fryser! Med en sån här skulle jag vara helt övertygad om att hon är varm! 🙂

  155. Paula

    Såg först nu när nyss skrivit att det stod vinter- eller kombipåse. Då önskar jag vinterpåsen i svart om vi vinner:-)

  156. Paula

    Jag satt precis och tittade på åkpåse till min lilla Ellies Teutonia men tänkte att de är så dyra och att hon skulle få en begagnad allroundpåse istället. Det skulle inte kunna bli bättre än att vinna en åkpåse som passar hennes vagn!
    Om vi har den väldiga turen att vinna så önskar vi en Classic i färgen Svart.

  157. Theres

    =)
    En vinteråkpåse i 4835 Copper Orange är vad lillgrabben önskar sig i sin julstrumpa 😉 då han är nummer 4 i grabbskaran så är den gamla rejält sliten =)
    Kram Theres & Moltas

  158. Nicopiko

    Är med å tävlar! Har ingen åkpåse till min son som är 8 månader har funderat men som föräldraledig så har man inte så bra ekonomi…. Hur som helst så önskar vi oss en vintetåkpåse i antingen magic Green eller
    Mocca brown. Och nu håller vi tummarna å hoppas på vår tur 🙂

  159. Petra

    Vilken bra tävling!

    Har upptäckt att min dotter är väldigt kall av sig och fryser lätt så är i stort behov av en varmare åkpåse.

    Om jag vinner vill jag ha en svart ”4800 Gala Black” vinteråkpåse till min lilla tjej.

  160. Nina lilja

    Åh vilken rolig tävling!! 🙂
    Vem vill inte vinna en åkpåse? 🙂
    Jag skulle iallafall vilja vinna en lammskinsåkpåse i svart!
    Den skulle bli perfekt till min dotter:)

  161. Marina K

    Om jag vinner är mitt val en vinteråkpåse i färgen White Blossom! Den skulle passa finfint i min knallröda vagn! =)

  162. Isabella

    Hej! jag skulle bli super duper glad om jag skulle ha den turen att vinna en vinteråkpåse i svart! 🙂 hoppas hoppas att jag vinner!! 😀

  163. annaf

    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en vinteråkpåse i svart!
    Vore kul att ha något nytt till våran minsta som annars får ärva nästan allt (vilket naturligtvis är helt ok) Men den åkpåse som han systrar haft är (förutom 10 år gammal) snart för kort till en 1½ åring som växer så det knakar!
    Vore toppen med en som går att förlänga, för här i norrbotten behövs åkpåse, och varm, stora delar av året!

    kramar
    anna

  164. Frida

    Åh!! Det här är verkligen en tävling för mig!
    Min yngsta är i stort behov av ny åkpåse, men nu så här innan jul är utgifterna redan stora. Värre blev det nu i helgen då vår tvättmaskin gick sönder =( Skulle jag vinna en åkpåse så hade vintern varit räddad!!
    Vid vinst önskar vi teutonias vinteråkpåse i färgen 4815 Scarlet Red!

    Mvh Frida

  165. Maria E.

    Jag vill jättegärna vara med och tävla. Vinner jag så vill jag ha en kombi åkpåse att ge till min mans brorson som blev pappa till en liten tjej på farsdagen. Underbart roligt med tillskott i familjen men oj vad gammalt det låter när min man nu är gammel farbror (tänk farfars bror) och han är bara 41 år. Hoppas på tur, hälsningar från Finland.

  166. Johanna Lundberg

    Jag vill jätte gärna vinna en svart vinteråkpåse :). Här uppe i norr behövs det så att man kan gå på många promenader utan att Lilleman blir kall.

  167. Misan

    Jag vill vinna en vinteråkpåse med lammskinn i ….med öppningsbart lock. Jag har precis sålt den åkpåse jag haft pga inte var nöjd med den. Bor också i kalla västerbotten så den behövs!!! Färgen svart, eller beige

  168. Sophie

    Åh! Jag som skulle behöva en åkpåse. Jag skulle bli överlycklig om jag vann en svart lammskinnsåkpåse till Minja och Junie.
    Håller tummar och tår.
    Kram

  169. Madde - Lukas

    Jag vill jätte gärna vara med och tävla om en Vinteråkpåse i färgen Mocca Brown.
    Jag skulle ge den till min svägerska i julklapp då hon har väldigt taskig ekonomi och inte har råd med en åkpåse. Det vore den perfekta Julklappen. =)

  170. Johanna

    Jag vill tävla! Vill ju gääärna vinna en vinteråkpåse i färgen aqua blue. Den ska jag isf ge till min brorsdotter i julklapp då de inte har någon åkpåse till lilla flickan!

  171. linnea Hägg

    Ur mysig åkpåse för kalla vinter dagar. Jag skulle bli jätte glad för en lammskinns åkpåse i svart 🙂

    ha en bra dag!