Trettonbarnsmamman

Vinnare – Libero

 

Det märks att ni gillare Libero 😀 Jag gör det också, bästa märket ever 🙂

Nu har jag 2st vinnare till varsinna Libero-kit:

Vinnarna är:

Elle

Älskar ideér som går ut på att låta barnen få vara med och bestämma hur saker och ting ska se ut!:) Detta är jag gärna med och tävlar om!:)

OCH

Camilla

Under mina 2 år som mammaledig till min Dotter så har jag ALDRIG haft råd att köpa Ett endaste libero paket pga ekonomiska Själ, har heller ALDRIG vunnit något i hela mitt Liv… Så visst skulle det kännas lyxigt att Få använda Libero produkter…. Detta är absolut ingen kommentar om att få Sympati… Bara en ärlig mamma som skulle Önska att få uppleva libero… Tack för en härlig Blogg…

Grattis!!

Maila mig era adresser: [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.