Trettonbarnsmamman

Massa folk…

Och vi missar allt 🙁

image

Japp jag är bitter 🙁

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Usch, det låter nästan som att ni fått matförgiftning av nåt slag (jag jobbar med sånt). Skulle kunna va Salmonella eller Campylobacter. Sprita av händerna ofta och låt de som e friska ha egen toa. Krya på er!!!

  2. Carina

    Hoppas att ni blir piggare snart.
    Kan informera dig om att i Hökåsen utanför Västerås är det Klädbytardagar på Lördag och Söndag den 29 o 30 sept. Det börjar kl 9 på Lördag tror att det slutar kl 15. Söndag tror jag att det var 9 – 18 och halva priset på allt.
    Storlekar från nyfödd till 140.
    Hoppas det kan låta intressant

    Carina

  3. Lena, Malin

    Hej Mirka!
    Vi är två journaliststudenter från Södertörns Högskola som just nu håller på med vårt examensarbete. Vi tittar bland annat på hur processen i dokumentärfilmning/redigering går till och du har ju under tre säsonger medverkat i ”Familjen Annorlunda”. Därför undrar vi om du skulle vara intresserad av att berätta lite om hur inspelningen går till i en filmad intervju, som sedan kommer att användas i vårt arbete.

    Maila oss så fort som möjligt om du är intresserad så berättar vi mer.

    MVH

    Lena och Malin

  4. carina

    Usch, vad tråkigt att Ni missade detta roliga,älskar allt med vad loppisar är, men det kommer säkert fler gånger om man har läst av dig rätt, och det tror jag att jag gjort. Krya nu på Er, och kom igen med starka krafter.

  5. dan-syndrom

    Fy vad trist!
    NI får krya på er nu!
    Jag tycker ju att det är hemskt när de tre barnen blir sjuka, eller ett för den delen och två friska och rastlösa. Men du måste ju ha råkat ut för det ofta.
    Eftersom ni är så många så tänker jag att ni måste ha råkat ut för sådant många gånger, t.ex. att hela gänget ska åka till Liseberg och så får någon feber.. Kan du inte skriva ett inlägg om det. Om du tycker att ni missar saker pga det eller om det är precis som för alla andra?

  6. Tommy

    Vi var nog lite tidiga på loppisen. Så vi verkar ha missat de fina bilarna 🙂
    Vi visste inte om det var ok att parkera vid ert hus? (den blå saab kombin) Det såg lite trångt ut när du bar ut lådorna. Så det ber vi ursäkt för om det var så?
    Trevligt initiativ med loppisen och hoppas på fler.
    krya på er allihop
    Ha det!