Tävling – Heartbeat Design – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Tävling – Heartbeat Design

 

Heartbeat Design är ett litet ganska nyöppnat nätbutik där man hittar helt underbara, färgglada  barnkläder 🙂

Jag gillar verkligen de originella och framförallt färgglada kläderna som sys av ägarinnan själv. Älva har ett par byxor från Heartbeat Design och har hunnit använda de ett par gånger nu och kvaliten är väldigt bra på de 🙂

Nu kan en av er läsare vinna ett presentkort på 200kr!

Tävlingsregler:

* Gilla Heartbeatdesign på Facebook

* Skriv en kommentar här under och berätta vilket plagg du helst vill ha och varför.

Tävlingen avslutas 5 september kl. 21.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalié Teodorson - Äntligen gravid!

  Åh jag är med och tävlar =).

  Ska äntligen få bli mamma efter 6 års längtan och frustration. Så i mars tittar en liten ut och vi längtar så vi spricker, vill bara att tiden ska snabbspolas :).

  Gillat på FB, Nathalié Teodorson.

  Och om jag har turen skulle jag välja: http://heartbeatdesign.se/product/70-muddbyxa-sommar-flera-storlekar.html i storlek 68 och även lite andra saker som: http://heartbeatdesign.se/product/54-fantasiskogen-orange-lime-gron.html (hoppas man kan kombinera presentkortet med att lägga till själv också).

  Håller tummarna, verkligen superfina kläder!

  MVH Nathalié
  n.teodorson@gmail.com

 2. Laura

  Gillat på Facebook!

  Vilka härliga färger <3

  Jag skulle nog vilja ha ett par Muddjeans till min Edith som fyllde ett år. Hon äger inga jeans än eftersom hon är väldigt knubbig 🙂 sen tycker jag att det är svårt att hitta jeans som man leka i.

  Med vänlig hälsning, Laura

 3. Sandra N

  Jag har gillat på facebook.

  Min favorit är mössorna, skulle välja en i tyget megastjärna eller djungeldjur 🙂 Varför? För att dom är så himla fina såklart! 🙂

 4. Malin

  Jag älskar dom byxorna som visas här på din blogg. Gröna med stjärnor och ränder! Grönt är skönt 😉 och stjärnor är fint 🙂
  Men hitta dom inte på deras hemsida. Vet inte vilka strl de oftast har men skulle kunna tänka mig att köpa både till min 7 månaders och min 2 åring. Bra priser!

 5. Jenni

  Mycket fina kläder! Skulle gärna ha turen att få en röd molnmössa till 8-månaders tjej eller prinsessbyxorna i stl.74.

 6. Emma Malmberg

  gillat*

  Skulle verkligen älska att ta på min son/dotter (vilket det nu blir i november)allt men blev överförtjust i dregglisarna o mössorna… vilka underbara färger 🙂

 7. Monia Karlsson

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna ett par byxor eller någon tröja då min son har börjat dagis är det skoj när dom inte ser lika dana ut 🙂 Har inte sett någon med sånna kläder där så att vara först med vore toppen skoj, och vem vill inte vinna? 😉

 8. Johanna Sandell

  Det är ju så mycket som är fint. Älskar verkligen färgglada kläder i roliga mönster.
  Om jag tvingas välja tror jag att jag hade valt muddbyxorna med stjärnor på ena benet och ränder på andra benet.
  Men där finns ju så mycket som är fint.

 9. Carina

  Har gillat på fb, skulle vilja ha en dregglis, gillade speciellt megastjärna, så fina färger på allt, så någonting utav varje hade passat bäst…

 10. Camilla Järeslätt

  Hej
  Underbara kläder, älskar alla färger!
  Har såklart gillat på Fb och jag skulle gärna vilja vinna en cool mössa till våran minsting Trond, han har två äldre systrar så det blir inte så mycket ärvegods till honom. Så en ny mössa hade suttit fint! Mössan som heter Megastjärna turkos/petrol/röd tyckte vi var jättefin

  Kram Milla

 11. Pia Milton

  Hej!
  Skulle gärna vinna mössan Megastjärna turkos/petrol/röd, till min son Max som är snart 10 månader.
  Det är svårt att hitta snygga mössor och med denna snygga skulle han synas i mängden.

  Ha det bäst!
  Med vänliga hälsningar Pia

 12. Rut

  Vilka fina kläder!! Jag skulle vilja ha en namnmössa till min fina lilla Linus, kul med en speciell mössa till en speciell pojke! GIllar på facebook såklart!
  MVH Rut

 13. Marina

  Grymma kläder sååå fina=) Vi väntar en liten plutt i januari och detta skulle passa perfekt som första inköpet till bebis=) älskar att det inte är typiskt rosa /blått. jag har fastnat för dde coola svart/lila setet med döskallarna ur gulligt.
  Nu väntar jag med spänning på om det äntligen kanske blir jag =)

  Mvh Marina

 14. Charlotta med 7

  Allt är verkligen såå fint, och jag önskar mig det mesta… – men varsin NAMNMÖSSA till mina småknattar♥ hade inte varit helt fel! 😉

  Och så har jag givetvis gillat på FB med! 🙂 Kram!!

 15. Sarah M

  Gillat!
  De första jag föll för var Stars & Stripes cerice/multirandig, även den turkosa modellen var sjukt fin så fick lotta vilken jag skulle välja!
  Min tös på 6 mån älskar allt med massa färger o jag med!
  Håller tummisarna!

 16. Annmarie

  Hej. Nu måste jag ju chansa, gillat på FB så det är klart.
  Den lilla fordonsmössan önskar jag att jag vann. Mitt lilla Barnbarn Emil skulle bli så fin i den och x-tra fin nu när han precis börjat på dagis. Han gillar ju traktorer o bilar fast han bara är 15 månader. Nu när hösten är i antågande måste vi vara rädda om de små öronen o lilla huvudet., och där Emil o hans mamma o pappa bor på en ö blåser det alltid så myssa är ett måste. //Mvh Farmor Annmarie

 17. Linda

  Gillat!
  Hoppas på att vinna ett par fina muddjeans till min älskade systerson Billy Slothus, som nu fyller 1år i september.

 18. Meekatt

  Gillat såklart! Jag skulle vilja vinna en fin mössa till Elton. Jättemånga hänger upp sig på vårt val av namn och säger “det är ju bra att han fick fler namn än ett…så att han kan välja själv när han blir stor”. Så vi skulle vilja ha en ELTON-mössa till honom – bara för att reta folk som är konstiga, haha. <3

  Kram!

 19. Malin.R

  Nu har jag gillat Heartbeatdesign =)
  Och jag skulle vilja ha en blå namn mössa till vår son James (½ år i december), så han slipper frysa i vinter 😉
  Mvh

 20. Monia - mamma till Tuvalie

  jag är med 🙂
  direktlänken till deras fb-sida ledde till någon blogg med felmeddelande? 🙁 Men jag letade upp sidan på facebook och har såklart gillat 😀 Med namnet Monia Sundgren.

  jag skulle helst vilja vinna den här mössan: http://heartbeatdesign.se/product/21-zigzag-rosa-orange-svart.html

  Vi är i jättebehov av en ny mössa till Tuvalie eftersom hon vuxit ur sin vårmössa, så den fungerar inte längre nu till hösten 🙁 Såklart vill jag inte att hon ska bli kall, så jag hoppas verkligen att en mössa hittar hem till oss! Plus i kanten var ju färgerna på mössan – lagom “höstiga”, men ändå med lite färgliv i 🙂 Riktigt fin!

  Hoppas på tur, kram

 21. Emma Köhalmi

  Har GILLAT!!!!
  Om jag vinner skulle jag välja ett par SNYGGA 2 in 1 med ugglemönster baktill!!
  Det ska min son på 2 år få, för han har varit så duktig ock blivit blöjfri på ett kick!!
  / Emmi

 22. emlisch

  har gillat på fb =)

  skulle vlilja vinna namnmössa röd till min dotter eftersom det är höst och börjar bli kallare ute så behöver hon en ny mössa då hon vuxit ur sin gamla. Älskar konceptet med namnmössa för då vet alla att det är hennes mössa på dagis ju =)

  hoppas på tur!

 23. Sara Andersson

  Gillat:) Kommer helt klart klicka hem båda mormorsrutebyxorna å prinsessbyxorna till min yngsta lilla gos:)

 24. Anna Jakobsson

  Vilka fina kläder! Jag håller tummarna för att jag har turen med mig:)

  Muddbyxan Prinsessa skulle passa perfekt till min dotter som kommer i oktober.

 25. Emelie Sundin

  Hejsan!
  Jag har gillat på facebook. Jag skulle vilja vinna en super Fin namn mössa till världens bästa Maximillian.
  😀

 26. Åsa

  Hej!
  Jag skulle önska mig en mössa”Stars&circles” till min 8 åring som börjar bli riktigt petig i klädväg – och som gillade mössan! 🙂

 27. Jasmine

  Jag skulle vilja ha cloudy clothes-byxa till min son som just nu håller på att lära sig åla och hasa sig fram på rumpan, dessa byxor skulle passa honom sen när han kryper och går, han är en rätt stor kille 🙂

 28. Chatarina

  Har gillat på fb.

  Skulle gärna ha ett par byxor i stars och strips mönster till min lille Alex på 1 månad. De skulle passa honom i höst 🙂

 29. Malin

  Ett par jeans med stjärna i någon tuff färg skulle passa min dotter som fyller 1 år. Hon har lärt sig att gå och då är det så bra med muddar så slipper hon att trampa på sina byxor.

 30. Josefine

  Gillat! Älskar att det inte var typiska flick- och pojkkläder. “Muddbyxa SOMMAR” skulle min ofödda son/dotter tycka om tror jag. 🙂 Har BF den 3 september så det skulle vara en fin present! 🙂

 31. Linda L

  Gillat.
  Definitivt någon eller några fina dregglisar. Min son på 9,5 månader har ytterligare ett par tänder på gång och dregglar en hel del då. Så dregglisar går det åt i detta hushåll och ett behov av att fler gör sig ständigt påmint.