Trettonbarnsmamman

Morgonstund har guld i mun

Jag vaknade först av alla idag och sitter i lugnans ro vid datorn med en kopp kaffe och njuter av tystnaden 🙂

God morgon 🙂

Gillar dessa morgonstunder då man vaknar utan stress, bara drar på sig morgonrocken, gör en kopp kaffe och kan sätta sig ner och slöläsa olika bloggar m.m i godans ro 🙂 Sakta men säkert börjar småfolket vakna till liv, de kommer fram och ger mig en morgonkram och är så söta när de är nyvakna ♥ De brukar samlas i soffan, många har sina täcken med sig så sitter de där gosigt ihoppackade under hav av täcken och kollar på barnkanalen 🙂 Lugnet före stormen, snart ska frukost fixas och sen är dagen igång igen 😀 Jag njuter en stund till…..

Har glömt att visa vår nya klocka och ”mat-klockan” som vi fått upp på väggarna nu

Nya väggklockan

Det är mat-klockan 😀

Jag har lite att stå i idag, ska ju åka iväg på mammabloggkryssningen idag och färden startas runt kl. 15 hemifrån. Jag och Jaana åker in till Stockholm i min bil och jag är glad att ha Jaana i bilen då hon hittar till Slussen vilket jag inte gör ….. eller hittar gör jag nog med lite kart-hjälp men det är tryggare att ha nån i bilen som verkligen kan vägen för jag kommer ha lite magont av att köra i stan 😀 Jag har ingen koll alls på vad jag ska ta på mig eller med mig, blir väl lite halvstresssigt rotande i skåpen sen när väskan ska packas 😀

Emmelie friserade killarna igår och de blev så stiliga så, jag önskar att mitt hår kunde växa i samma fart som deras gör. De flesta av barnen har fått Peters fina, tjocka hår vilket istället för mitt mycket tunnare hår. I för sig så brukar Linnéa gnälla och förbanna sitt enormt tjocka hår, hon tycker att det är så mycket jobb med det så man är nog sällan nöjd med det hår man har 😉

Nu har maken klivit upp och Älva sitter i sin säng och snackar så låt dagen börja 😀

Hoppas att ni får en finemangens lördag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennie

    Du har en väldigt vacker inredningsstil 🙂
    Vore så kul att få se mer utav erat hem!
    Har alla barnen varsitt rum?

  2. sara H

    Ett tips till Linnea från en som också har vansinnigt tjockt hår. Låt henne klippa sig på Hairteam i Uppsala, de är verkligen så himla duktiga på att klippa ur tjocka hår utan att det blir frissigt. Det är dyrt där, men så himla värt det. Kanske i fördelsedagspresent eller julklapp, håret blir så lättskött och fint. Det var verkligen räddningen för min kalufs när jag började gå dit.

  3. Annett

    Hej Mirka!

    Vet inte om jag har sagt det förut men
    jag tycker att Älva och Kevin är så lika!

    Kram till dig!
    Annett

  4. Anki

    Mysigt att få starta dagen med en lugn morgon för stora som små. Vad praktiskt med klockan som matklocka.En liknande har vi som entreklocka då vi inte har någon ”ringklcka” ;o)
    Hoppas och önskar dig en trevlig ”bloggkryssning”

    Kramar från Skåneland

  5. Louice

    Härliga klockor en av mina passioner är klockor har haft olika köksklockor just nu en stationsklocka som syns från hallen köket och vardagsrummet. Har många armbandsklockor och ringklockor. Ha en jättebra och kul helg. Så söt Älva i sängen. Häls./ Louice.

  6. Britt Thormeyer

    Vilken härlig start på dagen,jag gör så än även om jag har vuxna barn.Ha det så bra på din bloggrtäff ,kram

  7. ann

    Det er dejligt at få lov at starte dagen på det viset. och sen mysigt när barnen kommer.
    Ha en fortsat trevlig moron og trevlig dag 😀