Trettonbarnsmamman

Trodde det var varmt….

Solen sken imorse och glad i hågen tog jag en dusch och klädde på mig shorts och linne. Efter frukosten skjutsade jag iväg Benny och Victor till kompisar och höll på att frysa häcken av mig….det var ju inte varmt alls *blää* Kom hem och bytte om till jeans och varmare tröja. Det är lite små-rått i huset med så jag får nog elda lite i kaminen tror jag minnsann….

Lite senare åkte jag och lämnade Jennifer hos en kompis som hon ska på bio med idag. Därefter åkte vi till affären och handlade lite smått så slipper Peter göra det efter jobbet 🙂 Någon ville ha lite uppdateringar om Älvas vikt och längd och det kommer när vi har varit på bvc 9/7. Det är över en månad sen förra besöket så de uppgifterna är inte så aktuella längre 😉 Älva är rätt kort i rocken – kort och knubbig och såå go 🙂

♥ ♥ ♥

Det börjar se  lite ljust ut med vårt problem *peppar peppar* Jag hoppas verkligen att det är så ……

Nu ska jag fota lite prylar som ska ut på blocket istället för att bara stå här och ta plats – tjingeling 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Hoppas på en snar ljusning de är inget kul o må så där..
    Allt brukar ordna sig på ett el anat sätt..Kanske i bland inte just som vi tänkt men desto bättre i slutändan:nu vet jag ju inte problemet men för oss brukar de vara så iaf….

    Massa varma kramar o KÄMPA PÅ//Monica

  2. Ida L

    Håller tummarna för er! Skönt att det börja bli en ljusning! Det kommer nog att lösa sig tids nog vad det än handlar om.

  3. Mamma till 6

    Hoppas verkligen att du har rätt och att det ljusnar med problemet. Håller tummarna för det!!
    Styrkekramar

  4. Malin

    Åh vad härligt om det ser ut att kunna ljusna för er! Inte kul att ni har det jobbigt. 🙁
    Håller verkligen tummarna att era problem löser sig!
    Kram

  5. Eve

    Hej Mirka. har ingen av dina barn någon allergi ? tänkte du har ju så många barn så någon borde ju vara allergisk mot nått.

    1. mirkak

      Våra barn har inga allergier eller andra ”vanliga” barnsjukdomar 🙂 Inga ovanliga heller för den delen 😉

  6. Annika F

    Hej

    ja usch inte alls så varmt som man tror,,nu får sommaren komma..
    Skönt att det verka lösa sig för er:)

    Kram, kram

  7. Monica

    Oj hoppas att det blir till det bättre nu för er.Håller alla tummar och tår som finns i vår familj.Du ser, det kan bara bli bättre och bättre men visst ibland måste man få misströsta.
    Tyvärr så kan man faktiskt inte rå över riktigt allt men vi hoppas.Önskar bara att jag kunde hjälpa er bara litet grand.Många kramar till er alla.

  8. Anna

    Skönt att höra, att ha ett mörk moln som rör sej över en är väldigt jobbigt. Sköt om er och hör gärna av dej när du orkar 😀 Kram till er <3

  9. Linda Wisborg

    Hej Mirka va e det för grejer du säljer??? har två små grabbar en 2 åring en 8 månaders.:) Du har så fin blogg läser den dagligen 🙂 stor kram hoppas allt löser sig för din/eran del Kram Linda

    1. mirkak

      Det är en bilbarnstol och en babyvakt just nu. så småningom kommer jag även att sälja en vagn , bara jag får hem den nya jag beställt först 😉

        1. mirkak

          Det är en Brio Zento, bakåtvänd stol för barn i 0-25kg – helt ny 🙂 Vagnen jag ska sälja sen är Älvas Brio Go med liggdel, sittdel och babyskydd med adapter så man kan ha den på chassit 😉

  10. Louice Glamberger

    Låter skönt att det börjar rätta till sig men ha inte bråttom att medddela alla det ska du känna för själv. Ha det gott hela familjen.

  11. anita

    halloj

    hoppas allt löser sig för dig bästa Mirka och kämpa på vad det än gäller vad go lilla Älva är verkligen liten och go som alla dina barn dom brås nog på mor och far =)
    ha det gott
    Kram från trogen blogg läsare i västerås //Anita