Trettonbarnsmamman

Lek och spel

Det är lek och spel för hela slanten nu, bilarna åks på hela tiden, vissa spelar datorspel, vissa är ute och hoppar studsmatta och Victor roar sig med sin nya DS-spel 🙂

Moshi monsters fick han i födelsedagspresent 🙂 Själva gosedjuret var han dock inte så intresserad av men det var tjejerna så inga problem där 😀

Kevin har tråkigt så han började baka ( <- mammagener ), få se vad det blir för gott 😀 Solen gör sina försök att titta fram och måste säga att det ser lovande ut för solen 🙂 Jag vann ett presentkort på allt för föräldrars webbshop på mammabloggalan och har nu satt sprätt på det – Det blev 2st nya bakåtvända bilbarnstolar, 2st bälteskuddar och en ny resesäng 🙂 Har även lagt in en jättebeställning hos Kidelin då jag hade samlat på mig ett fint köp-konto där….nu är det bara att vänta på att dessa fina kläder kommer hem. Under sommaren är jag ute och handlar kläder m.m ytterst sällan och då handlar jag desto mera via nätet, väldigt behändigt när man inte har tid att springa i affärer 🙂

Skulle behöva orka ta mig upp till vinden och se om jag har några kläder till Älva i strl. 68….hon börjar växa ur 62 så det är verkligen läge för det nu…. Tänk att lill-skruttan blev 6 månader i fredags!! Tiden verkligen bara rusar fram 😀 Hon är den goaste och gladaste bebisen, bara ledsen när hon vill ha mat, sova eller en ren blöja 🙂 Bara hon ville sova hela nätter också som de andra barnen gjort i hennes ålder 😉 Vi är verkligen såå lyckligt lottade med alla våra fina barn ♥ De ger mig sådan glädje och styrka och de håller mig ung 🙂 Är man lite nere så räcker det med ett litet leende eller en kram från barnen så blir man helt varm i hjärtat 🙂 Nu ska jag ta och kramas lite med Nellie tror jag minsann – tjingeling 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Låt era bekymmer inte tynga ner er för mycket. Ni är en stor och härlig familj. Följer din blogg varje dag.
  Lycka till.
  Maria

 2. Jasmine

  Det är så häftigt hur olika stora små barn är. Ska bli intressant att höra hennes vikt sen. Vår kille är 4 månader och 3 veckor och har börjat med storlek 74 i en del plagg. Väger 8300 gram och är 69 cm lång. Stor kille 🙂

 3. Annika

  Är så imponerad av dig som person!

  Kika gärna in på min blogg jag startade för en månad sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

  / Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

 4. Malin

  Hejsan läser din blogg varje dag, den är super bra..
  Men undrade bara vad är det som ha hänt er? ;/

 5. Jenny

  Hej!
  Ville bara säga hej, är ny här och blev fast med det samma;)
  Kämpa på med vad det nu är som tynger dig/er.
  Stor kram från mig!
  Jenny

 6. madde

  hej! hoppas att de som tynger er inte är allvarligt och att allt löser sig för er! din blogg blir man alltid så glad av att läsa och hoppas lillen i magen mår bra. ta hand om varandra! 🙂 kramar till dig du är en stor glädjespridare!

 7. Malin

  Min son som är född 1 februari har 62-68. Är han stor eller är älva en liten tjej kanske? Liten vikt och längd uppdatering vore kul 🙂 på älva då 🙂
  Kram

 8. Anna

  Hej Mirka, brukar inte lyssna på skvaller, men jag hörde i dag när jag var och handlade på matöppet här i fj-100 om vad som hänt, vet inte om det stämmer, hopppas verkligen inte det, ni som alltid verkar så fina och glada <3
  massa styrka till er.

 9. [email protected]

  hej Mirka!”
  Tänkte bara berätta att jag gjorde ”Mirkas tacolasange med tortillabröd idag
  och den gick direkt hem hos mig och barnen.

  Hoppas att allt löser sig
  Kramar Carolina