Trettonbarnsmamman

Vårigt

image

Så fint 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Hej alla läsare till Elvabarnsmamman!
    Eftersom det troligen är många föräldrar som läser den här bloggen vill jag tipsa om affärsidétävlingen My Mission – tävlingen inom kulturella och kreativa näringar. Det handlar alltså inte om att jag vill göra reklam – vi får inget för detta, men vill att så många som möjligt ska få kunskap om tävlingen. Kika gärna in på http://www.mymission.se och läs mer 🙂

  2. Pia EDSmamman

    Hej Mirka,ville bara kika in å säga hej! Till dig och din stora fina familj. Vet du, jag bara älskar att titta på er och era upptåg, ni är ju helt underbara och jag får alltid skratta, för ni är så kopiöst roliga ibland, särskilt din man Peter, han är för härlig! Ni gör det så himla bra, är så imponerad över att era barn är så välupfostrade. Vi har 3 barn varav 2 på 3 och 5 år och här hemma är det alltid slagsmål och den ena som retar gallfeber på den andra.

    Sen uppskattar jag din blogg jättemycket! Har själv en blogg men funderar på att flytta den då jag nu efter en tids sjukdom känner att jag vill blogga om min framtid och det friska hos mig istället för det sjuka.

    Hoppas nu får en fortsatt fin vår!
    Kära hälsningar från Umeå

  3. Jocke

    Hej på dig!=) vill bara börja med att säga att jag tycker att ”familjen annorlunda” är ett jättebra program och min favoritfamilj har faktiskt varit ni igenom alla dessa säsonger!=) och såg nu att du hade blogg som jag kommer följa!:D jag hoppas att få någongång träffa er för jag tycker som sagt väldigt mycket om eran familj och känner också att vi har det ”lika” jag har rätt så många syskon nämligen 6 st så 7 barn med mig och jag är 3e äldst (21 år) och jag älskar stora familjer !:D sitter faktiskt just i detta nu och ser på familjen annorlunda!:) nu ska jag gå men hoppas du/ni har det bra så kanske vi syns någongång i framtiden!=)

  4. Emma Svensson

    Heej!
    Jag tycker att de är jätte kul att jag lyckades att nå din blogg.
    För jag ser på Familjen Annorlunda varje Måndag.
    Och ni är min favorit familj i pogramet. 🙂
    Ni är så snälla mot era barn.
    Extra kul var de att jag så att ditt ena barn fyller år 22/12-11.
    Och jag föddes 22/12-99.
    Ha det super kram från Emma! 🙂

  5. ylwa

    Åh vad härligt. Länktar till när våren och tussilagon kommer hit till oss i Västernorrland. Dom är så himla fina.

    Njut av solen och blommorna!