Trettonbarnsmamman

Nya crosstrainern

Shit vilken maskin jämnfört med min gamla crosstrainer!! Ojojoj…jag skulle köra 20 minuters pass i måndags och var helt slut efter 10 min 😀 Man känner i hela kroppen att man har tränat ! Nu kommer jag att köra hårt med crossen och varva lite med motionsbandet – är peppad till tusan 🙂

Har glömt bort att uppdatera vikten också….

VIKT 10/1: 69kg

VIKT 16/1: 66kg – 3kg

VIKT 23/1 : 65 kg – 4kg totalt

VIKT 30/1 : 65 kg – 4kg totalt

VIKT 6/2 : 63 kg – 6kg totalt

VIKT 13/2 : 62,5 kg – 6,5 kg totalt

VIKT: 27/2 : 61,5kg – 7,5kg totalt

VIKT : 5/3 : 61,5kg – 7,5kg totalt

VIKT : 14/3 : 60,1kg – 8,9kg totalt

Wihii, har nått mitt mål gällandes vikten och nu är det pluffset som ska tas itu med 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Bra jobbat! Vi e många som jobbar med vikten och är intresserade av din väg till success 😉
  Kan du skriva ett tränings – kost inlägg till oss? Hur har du gjort, vad motiverar och inspirerar dej, hur noga har du varit med ätardagar, träning m.m. Hur ofta / länge tränar du? Ja, du ser, frågorna är många. Jag tror att det skulle peppa och inspirera oss massor!

 2. Anne

  Men så duktig du är! Starkt kämpat! Du får vara förebild för mig nu! Sett så där så ser det inte alls orealistiskt ut för två månader. Det är så lätt att det känns så när man hör nio kg. Jag började nu i slutet på februari. I slutet på april så.. Hihi.. Nu ska jag ta mig en lång promenad i solen. Tack för hjälpen!

 3. Kristina Å.

  Fantastiskt bra! Nu återstår det svåra att behålla vikten, av egen erfarenhet vet jag att det inte är lika lätt alltid. Lycka till!

 4. Camilla råsberg

  Shit Mirka! Fasiken vad bra jobbat av dig! Din minsta är ju nästan nykläckt och ändå har du lyckats gå ner. DEt krävs en del för att gå ner.

 5. Kerra

  Gud vad avis jag bli, så impad att du kör på bara, fasen behöver ngn som drar mig runt i rep…haha ha en bra kväll och som sagt bra kämpat

 6. Madeléne Mårtensson

  Gryyyyymt!! Har funderat på att skaffa en sån.. Tror du man finner motivationen å fortsätter me den? Har själv bara 2 barn.. Men orken finns ändå inte.. Haha.. Starkt jobbat!! =)

 7. miah

  men waow, superduktigt!!! vilken crosstrainer är det du köpt? tycker du att crosstrainern är bättre än löpbandet?? grattis till målvikt!<33

 8. theres

  har nyss hittat hit och din blogg ligger redan bland mina favoriter.

  starkt jobbat med vikten.

  har du några tips på hur man blir av med pluffset tar jag mer än gärna imot det. har massa pluffs att bli av med.

 9. Helenas Hem -nybliven fembarnsmamma

  Grattis till viktminskningen, riktigt bra jobbat!!! 🙂
  Det går inte lika bra för mej…går riktigt segt. Men jag har inte börjat träna ännu heller, så förhoppningsvis släpper det. Jag fick min femte på nyårsafton -hemma i badrummet! 😉

  Jag vill också se före och efter bild på dej!
  Ha det så bra!
  Kram
  /Helena

 10. Jenny

  Vore kul att få se en före och efterbild på dig 😉 Dom kilona borde synas rätt så bra på dig som inte var så stor från början. =)