Trettonbarnsmamman

Min träning

Jag har inte varit så duktig med träningen på sistone, mest för alla sjukdomar och även tidsbrist MEN nu jäklar ska det bli andra bullar!

Peter håller på att färdigställer ena omklädningsrummet i källaren till ett litet gym och jag längtar tills allt är klart och jag kan börja träna där nere 🙂 Men tills dess så kör jag i vardagsrummet vilket funkar bra det med 😉

Jag har en ny träningskompis också , en ny crosstrainer från Trimdax 🙂 Så nu jäklar kör vi!

Jag börjar även om med mina plankor och ska försöka komma ihåg alla de andra övningarna jag gjorde innan graviditeten 😀  Någon som har bra övningstips för rumpa och lår??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Vilka fina lockar du gjorde på tjejerna i programmet! Vad är det för locktång du har? Har själv några olika av billigare modell men ingen gör bra lockar. Köpte därför en OBH Nordica Björn Axén plattång som det tydligen skulle bli jättefina lockar med. Med tekniken att få till lockar med en plattång – omöjligt! P.s Gillar verkligen din blogg, du har sån härlig energi och verkar vara mycket jordnära och trevlig 🙂

  2. Malin

    Läste om att du och Peter rökte. Satsa allt på att försöka sluta, båda två. Träningsresultaten kommer definitivt förbättras.Jag jobbar i vården och ser allt för ofta personer som plågas och dör pga rökningen, vissa i alldeles för låg ålder.

  3. Caroline

    Har slarvat lite jag med med mina promenader, men nu ska jag börja gå igen varje dag. 🙂
    Snart är det vår och sommar och då vill jag vara smal!
    Skönt att du kan träna hemma i ditt egna lilla gym.

    Ha en bra dag!

  4. Ann-chatrine Andersson

    Hej Mirka !

    Vi brukar följa dig och din jättehärliga familj, imponerande vilket fatastiskt tålamod du har 🙂 Lycka till med träningen !
    Göm inte bort att äta gott ochså, vi har ju sett att ni gillar att grilla :)jag skulle gärna vilja skicka er våra smarriga såser till alla mysiga grillstunder med familjen.
    Önskar er en trevlig vår, hör gärna av dig !
    Vänliga hälsingar Ann-Chatrine

  5. Tess

    Tack för svaret på Blogresponse! Det var som jag misstänkte att det verkade på ett vis i programmet p.g.a. klippning 🙂 Tycker ni annars att tv ger en rättvis bild av er?

  6. Jeanette Moback

    Halloj Mirka 😉
    Ser att du fått alla den bästa hjälp med tränings förslag.Jag hoppas det går bättre för dig än mig, jag har tappat lusten helt. Men jag börja lugnt igår med att sluta med smör,& promenader i skogen. det tar dock lite tid när alla ska med.Men alla älskar ju att vara där mamma är 🙂 Men försöker hitta kraft,tid & styrka för att genomföra allt,svårt när man är ensamstående med 6 Kottar ;)men du ger mig en massa positiv energi.Tar lite råd från din blogg oxå. Hoppas vi andra kan ge dig positiv energi, & att du inte glömmer bort dig själv <3
    En försenad Grattis till lilla Älva <3
    Hoppas vi hörs av.
    Kram & Hej.
    Nu kör vi 😉

  7. Thina

    Hej.
    Jag undrar var Peter och pojkarna fiskade någonstans? Det såg fint ut och så såg det ut som det låg en camping där. Vi letar ställen som vi kan åka till i sommar 🙂
    Ha det gott /Thina

  8. Marlene

    Benböj och utfall absolut! Sen även den när man står på alla fyra och sträcker ut motsatt ben+arm vet inredas den heter 🙂 eller ”kissande hunden” står också på alla fyra och lyfter benet som en kissande hund, lyfta så högt det går. Kanon för lår+rumpa!!

  9. Solveig Holm

    Vill bara skicka en norrländsk kram till er hela familjen.
    Började kolla på programmet ”familjen annorlunda” bara av en slump och tyckte det var rätt ointressant till er familj syntes i rutan. Ni verkar vara en supermysig familj:) och en helt underbart lugn som ni utstrålar, beundransvärt med människor som du och Peter, blir så glad när jag ser er och er familj. Dom två andra familjerna finner jag inte ett dugg intressant däremot:)) men smaken är ju som baken:)
    Lycka till med träningen;)det kommer gå som smort.
    Solan

  10. MT

    Hej! Jag tittar på fam Annorlunda o följer din blogg men detta är första gången jag kommenterar något av det. Jag vill bara säga att jag är SÅ imponerad av dig o Peter, den familj som ni har byggt upp utstrålar så mycket kärlek, trygghet och harmoni. Vilket arbete ni gör varje dag! Stor kram till er! Tack för att ni släpper in oss tittare/ läsare i ert liv. MT

  11. Jenny

    Kollar på ”familjen annorlunda” shit vad nellie är lik dig när du var liten, man kunde tro att det var hon på bilden, supersöta båda två. TACK för att ni finns och förgyller mitt liv!
    KRAM

  12. Sara

    Utfall o djupa knäböj! Va lite försiktig med utfallen med tanke på bäckenet. Gå in på http://www.dintraning.se massor av bra tips o övningar!
    Musslan och höftlyft är bra för bäckenet. (googla musslan träningsövning)
    Lycka till

  13. Josefin

    Hej Mirka,

    Utfall är bra för rumpa och lår, där kan du välja lite själv hur mycket de ska ta också. Gör inte för många bara för då kommer du inte kunna gå dagen efter 🙂

  14. Linda

    Utfall och benböj är ju det bästa för rumpa o lår, med bebis som vikt kanske? Har du en pall som är stabil nog kan du kliva upp och ner på den som på en step-up bräda och träna rumpan:)