Trettonbarnsmamman

Jag fuskar lite ;-)

image

Fikar med Victor och Nellie

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Härligt att du ”fuskar” ! 😉
  Jag ska också ”fuska” imorgon med gott samvete !
  Ska baka en sockerkaka med glasyr.
  Ska bli så gott, tycker jag är värd det eftersom jag har kämpat hårt sedan januari och har gått ner en hel del.
  Man måste belöna sig ibland när man har varit duktig.
  Framförallt för att orka kämpa vidare.
  Är bra för motivationen tror jag.
  Så det gjorde du rätt i ! 🙂

  Ha en bra dag!

 2. Nina

  Jag måste bara säga att jag tycker du är helt otrolig.. Din man också såklart! När jag tycker det är jobbigt och stressigt med mina 3 barn så tänker jag på er och får lite extra energi 🙂

 3. Petra

  Du måste nog ”fuska” ibland annars kommer det bli så tråkigt & jobbigt att gå på diet till slut så du skiter i det. Är vad jag tror iaf, så ta dej nåt göttit nån gång ibland, å fortsätt bara som vanligt sen. Lycka till 🙂

 4. Elin

  Åh, ser gott ut, men det är du värd!:) Fin familj ni verkar vara! Man får ju höra ibland att en familj med många barn inte borde hinna med alla barn. Men när man ser alla er familjer i FA så verkar ni ha sån kvantitettid med barnen. Vilket jag tror är viktigare än kvalitetstid. En familj med ett barn, vars föräldrar båda jobbar heltid, behöver ju inte få mer tid med sitt barn för att han är ensambarn. Det handlar nog mer om föräldrars val än antal barn. Eller vad tror du? Hursomhelst, jättekul att följa er!

 5. Sandra R

  Trots att jag nästan nyss stoppat i mig en god smörgås blev jag såklart sugen på något igen. 🙂 Ibland är det bara positivt att äta något ”onyttigt”, det ger en kick av lycka i kroppen. Bara man kommer ihåg det där ”ibland”. 🙂

 6. yvonne

  Hej Mirka…!

  Är ny här på bloggen, men jag tänker fortsätta att kika in här regelbundet.
  Började titta på avsnitten från TV på webbtv nu när jag är sjuk och sittandes hemma och jag ”fastnade”. Mycket på grund av din medverkan, din utstrålning är härlig och ditt lugn med allt omkring dig är så mysigt att se. Jag är barnskötare på ”dagis” och jobbar med 20 små troll varje dag, vilket är underbart. För mig blir det inga fler barn, är 51 år och har en son som flyttat hemifrån och en dotter som bor på internatskola, så här hemma är det så stilla.
  Ha en fortsatt härlig onsdag…kram

 7. Annika - drömmen om 11 barn

  Kul! 🙂 Pratade med Christer på Trimdax för en stund sen och fick veta att det är du och jag som fått oss en varsin crosstrainer för att träna – enligt mig ett rätt kul sammanträffande med tanke på att jag länge följt din blogg ju! 😀

 8. Marguerite

  Du behöver väl inte känna att du ”fuskar”,,,vi lever här och nu och vi får lov att njuta lite också!!!…Det ser så gott och mysigt ut!!!…Ha en fortsatt fin och skön Onsdag!!!…Kramar!!!