Trettonbarnsmamman

Frågestund!

Jag hade tänkt att ha en ny frågestund förra måndagen men ändrade mig då jag hade inte hunnit svara på frågorna under sportlovet 😀 Men nu kör vi med en frågestund igen! Mata på med era frågor 🙂

Ni har fram till imorgon 28/2 kl. 24.00 på er 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Olivia

  Hej! Undrar om du har några tips på vad man kan hitta på i Enköping med sin ettåring? 🙂 (om man inte har bil..)

 2. micha

  hur ser du på alkohol och rökning bland tonåringar, vad skulle du göra ifall något av erat barn drack eller rökte? =)

 3. Emelie

  Jag drömmer om att skaffa många barn.. Just nu väntar jag mitt tredje men är redan sugen på att bli gravid fort sen igen! Har du några tips på hur jag/vi ska göra för att få vår stora familj? 🙂

 4. Katrin

  Hur gör du med kläder. Ärver barnen av varann? Slänger du, skänker bort, lägger undan, sparar? Hur gör du för att hålla reda på kläderna. Själv har jag en översvämmad tvättstuga. Viker dina barn sina kläder själv? Tar gärna emot tips!!!

  Vilka arbetstider har Peter?

  Får du extra hjälp med sysslorna om du t.e.x. är trött eller sjuk?

  NI ÄR HÄRLIGA!!!

 5. Katrin

  Får du sova bra på nätterna? Tänker på lilla Älva. Hur har de andra barnen varit på nätterna. Vi har en son 2mån. Jag har ammat honom var annan var tredje timma på natten. Det är ganska tärande i längden. Mina tre döttrar 11, 8, 2år sov mycket bättre. Har dina barn oxå varit olika.
  Vilka dagsrutiner/tider har du/ni? Ex. Frukost? Fruktstund?Utevistelse? Sovstund för de små? Lunch? Mellanmål? Kvällsmat? Läxor Delar ni på ansvaret? Tvätt, disk, matlagning, läggning av barn m.m?

 6. mamma till 3 töser

  Hej!!
  Tack för en jättebra blogg och för att du vill dela erat liv med oss både genom bloggen och tv:n!

  Jag är jättenyfiken på erat hus, *hur det ser ut? och *hur många rum det finns? och *vad dom används till?, är faschinerad pga av att det verkar stort! Vore roligt om du ville visa mer genom bilder..=)

  Sen undrar jag hur lägger du upp städ och matlagning, jag har 3 barn och är hemma med dom än sålänge, vi bor i medelstort hus men jag tycker bara att från frukost till middag så städar man o fixar med saker, sen ska man laga mat sen ska man äta sen ska man fixa efter det och vips! Dagen har gått och det enda jag gjort är att göra grejer i hushållet, visst däremellan har jag hjälpt till på toa och bytt blöjor, men annars hinner jag aldrig sätta mej ner med barnen…
  Är bara en städtant och ingen rolig mamma…=(
  Så här rullar dagarna på och hur gör du med så många barn? Man kan tro då att allt är tiptop rent o välstädat här men nej, ser ständigt ut som ett skitigt bombnedslag,lägger jag alla måsten åt sidan en dag tar det ju dubbelt tid att komma ikapp eller så tar det några timmars sömn för mej sent på kvällen natten istället.. Jag fattar inte? Känner du samma sak?

 7. Sandra - Mamma till Timo

  Jag beundrar er jätte mycket! Jag är själv 20 och har en son på snart 1 år, och jag förstår verkligen inte hur ni orkar med vardagen med såå många barn. Men ändå, det ser mysigt ut hihi, och visst känns det lockande med massa barn hihi. Iaf, en fråga.. Kommer det bli nån bloggträff i Skåne snart eller kanske i framtiden??? Det hade varit jätte kul! /Sandra

 8. Mimmi

  Hej fina du!

  Jag sitter bänkad varje måndag, jag är helt förälskad i eran familj, haaha det är sant! så himla härliga och ärliga rakt igenom! ( av vad det vi får se) 😉

  Hur som helst, det här har inget med eran familj att göra direkt vad jag vet, men det jag undrar är hur su ställer dig till självskadebetéende? Jag har själv lidit av det från det att jag var tolv tills det att jag var 17, är idag 19.

  Jag är bara nyfiken på vad du anser om det:)

  Hälsa familjen, ni verkar vara så fina!

  KRAM 🙂

 9. Ida

  Har barnen sagt hur många barn de själva vill ha när de blir stora?
  Är det någon i familjen som tyckt att det varit jobbigt att vara med i tv?
  Känner du att det ställs högre krav på familjer med många barn, att man inte
  har samma rätt som alla andra att klaga och tycka att saker är jobbiga?
  Har du upplevt att något av barnen blivit svartsjuk när det kommit ett nytt syskon?
  Hur fungerade det innan du tog körkort, fick alla plats i bilen eller hur löste ni det?

 10. Maja

  Hur lång tid tar det för skolbarnen att åka bussen till skolan?
  Har Kevin moppe eller ska han få det?
  Vilka barn bråkar mest?

  Älskar er familj!

 11. Moa

  kommer kevin vara med på bloggträffen ?
  han verkar så snäll….. och snygg 😀

  kramisar en 14 årig tjej som förhöppningsvis kommer på bloggträffen !

 12. Sofia

  Var ni nervösa när ni fick Kevin (er äldsta?)?
  Och var det någon nervositet inför din senaste förlossning?
  Eller börjar ni bli vana nu? Haha

 13. Anna

  Jag har en bestämd uppfattning/känsla om vad jag tycker är lagom tid på förskolan för vårt barn, har valt att jobba deltid för att kunna vara mer tillsammans hemma och så långt är allt okej….förutom att många i min närhet ”klankar” för att vi har dottern 3 dagar/vecka på dagis när det är så bra för barn att vara alla dagar där. Jag håller med om att vi har en väldigt bra förskola och jag är glad över att hon har det bra där men därmed inte detsamma som att det skulle vara ett bättre alternativ än att vi tillsammans i familjen gör saker & leker, vilar & äter på lediga dagar. Våran dotter är 3 år. Hoppas att du kan ge mig lite styrka i det här som gör mig lessen.

  Kram

 14. Hannah

  Hur hade ni råd att åka till Cypern med hela familjen förra året?
  Fick ni något av tv4 ?
  Går någon av dina barn i någon sport ?
  Ska någon av familjerna i familjenannorluna åka på någon utomlands semester detta året ?

  Kram Hannah

 15. Helena

  Hej Mirka!

  Ser på er och dom andra familjerna på måndag den dagen är helig :).

  Till min fråga
  kommer ni till Barnmässan i Karlstad i år med?
  Har du nån kontakt med dom andra familjer som är med i denna säsong?
  Jag vet att du och Carola.Madde men har du kontakt med Tina i Älvdalen?

  Tack för att ni vill visa upp eran familj i tv..

  kram
  Helena

 16. Marie

  Hej vi är oxå en annorlunda familj,fast med tre barn(just nu) och 20-talet djur 🙂
  Ibland känns det som tiden inte räcker till men vill ändå inte byta för allt i världen!
  Ni verkar vara en underbar familj! Här kommer en hög med frågor!

  Hinner ni umgås med vänner och har dom förståelse för att ni har mycket för er?
  Ställer era föräldrar upp som barnvakt?
  Vad skulle du göra om du inte skulle kunna få mer barn?
  Hur många barn skulle du våga få med kejsarsnitt?
  Vad är det roligaste du vet?
  Hur kommer det sig att det blev 11st barn?
  Vad gör ni med barnkläder som blir urvuxna? Ärver barnen varandras eller säljer ni på loppis??
  Har ni råkat glömma något barn när ni vart någonstans?
  Ha det gott!

 17. Stina Svensson

  Oo! En konstig fråga till! =)

  Har alla barnen haft magsjuka samtidigt? Det måste vara rätt jobbigt med många barn som kräks samtidigt.. Ett heltidsjobb utan raster att ta hand om dem.

 18. Stina Svensson

  Hej!

  När man hör om en kvinna som burit och fött 11 barn får man kanske lite förutfattade meningar om att hon måste ha ganska lätta graviditeter och förlossningar. Hur är dina graviditeter? Hur lång tid brukar dina förlossningar ta ungefär? Hur stor skillnad är det från när Kevin kom till när Älva kom? Använder du smärtlindring och vilken i så fall?

  Och hur känns det när man ska åka in och föda sitt elfte barn? Är man lika nervös och spänd som för de tidiga barnen eller känner man sig helt lugn och säker?

  Sen har jag en annan fråga också som inte riktigt har med detta att göra.. Kan man som elvabarnsmamma komma ihåg alla barns fyra sista siffror i personnumret? Konstig fråga, men jag är nyfiken. =) Det känns som man måste ha värsta sifferminnet för att ha koll på alla . =)

  Tack för att vi får följa er i tv-rutan! Alltid kul att se er hitta på saker.

  Kram, Stina

 19. Madeleine

  hej
  vilken underbar fin familj ni är.
  jag undrar om ni kommer resa utomlands någon gång i framtiden? har ni några planerade långa eller korta utflyckter eller resor som ni kommer göra?

  ha en bra dag
  kram från Madde med 4 barn tätt

 20. Marie

  Hej,
  hur får ni barnen att lyssna och göra som ni säger? Har själv ”bara” tre små gullungar men tycker det är svårt ibland när ingen vill lyssna, tex om man åker och handlar eller så och alla bara springer iväg eller tjatar om att få saker.

  Och vad skulle du göra om du hade barnvakt till alla barn?

  Har du fått något barn med kejsarsnitt?

  Är ni gifta?

  Följer programmet varje måndag, beundrar er så att ni klarar allt så bra!!! Kram

 21. Nettan

  Hej!

  jag är lite nyfiken på hur dina graviditeter varit. har du haft samma krämpor, illamående, humörsvängningar osv på samma sätt om man jämför flickgraviditet mot flickgraviditet och pojkgraviditet med pojkgraviditet?
  Har vissa krämpor blivit bättre/värre för varje graviditet?

  själv kräktes jag minst 2gr om dagen från v6-42 med första barnet men med andra kräktes jag bara de första 5månaderna. nu är jag gravid i v24 och har inte alls mått lika illa den här gången..

  tack för en bra blogg!

 22. Student

  Mina frågor:

  Är universum oändligt?

  Hur länge kan ert björndjur överleva på mars?

  Vad har dina barn för drömyrken?

 23. ansepanse

  vad roligt
  hur träffades du och Peter?
  var det kärlek vid första ögonkastet?
  har du alltid velat ha många barn?
  var i Finland kommer du ifrån?
  har du utbildat dig till något yrke?
  kramar

 24. Eve

  Hur skulle du beskriva alla dina barn var för sig med 3 ord?

  Vad är dina starka/svaga sidor?

  Vad är du född i för stjärntecken?

  Vilket av dina barn tycker du är mest lik dig själv?

 25. Eve

  Hejsan!

  Jag har två frågor:

  – Har du någon förebild vad gäller barnuppfostran? Eller går du efter eget sunt förnut? Jag är så imponerad på dig och din familj, ni är så uppfostrade och ni verkar ha full koll. Jag vill gärna lära mig och föra det vidare till mina barn.

  – Hur reagerar barnen när de får ett syskon? De äldsta är väl vana, men jag tänker minstingen som inte längre är minst? Jag kommer snart försöka skaffa ett syskon till min son och tänker mycket på sådana saker just nu.

  MVH Evelina

 26. linda

  tycker du inte att det varit jobbigt att föda 11 barn? jag vet inte ens om jag klarar av o föda en hehe 🙂 gör det inte jäättte ont?

 27. Johanna

  Undrar om du eller ni känner att ni har förändras som personer efter att ni blev kända? För ni är ju kända, att säga något annat vore ju att ljuga.

  Känns det någon gång som att fötterna vill lämna marken?

 28. Matilda

  Är lite besviken på denna omgången av F A. Allt man ser är all sponsring ni får, känns inte lika ”äkta” längre.Har man så såmnga barn, hur skulle man då ha råd med flera Fatboy, de mesta barnen har Didriksson osv osv!!!

  Hur mycket får ni egentligen??

 29. Emma

  Hej Mirka!
  Såg avsnittet igår, ni är en så härlig familj! älskar er från första stund!
  Såg om bloggträffen, synd att jag bor så långt bort, men kul om det blir något, alltid kul med träffar!

  Har några frågor med 🙂
  1. Hur träffade du Peter?
  2. Hur ofta träffar ni Peters barn?
  3. Har han kontakt med alla tre?
  4. Vill ni ha flera barn?
  5. Hur gör du för att få egen tid med alla dina barn?
  6. Hur gör du och Peter för att få egen tid med varandra?

  Ska bli kul att läsa svaren sen!
  ha en fin dag!

 30. Lena Helmersson

  Hej Mirka!
  Åh vilken stor härlig familj ni har! Visst är det en gåva med så många fina barn:) Själv har jag 5 barn som nu börjar bli lite större( 20, 15, 15, 11 och 9 år) så jag har lämnat småbarnsfasen, men längtar allt stundtals tillbaka;) Bebisar och småbarn är underbara, men jag fascineras också av att följa deras utveckling och mognad. Njuter av våra underbara tonåringar, ständigt på språng och så mycket liv:) Lite otäckt är det att tiden går så fort bara, det gäller att försöka vara här och nu:).
  Jag jobbar lite drygt halvtid nu, så för att dryga ut kassan lite, och för att det är så fantastiskt roligt och inspirerande så började jag sälja bra hudvårdsprodukter(hudvård och makeup), som är bland de tre bästa i världen, i klass med E. Lauder, Clinique mfl. Otroligt effektiva, miljövänliga, hudvänliga och dryga rengör.produkter och tvättmedel mm till hemmet samt världsledande vitaminer, mineraler och kosttilskott. Tänkte att det kanske skulle kunna vara något för dej:) Du har ju ett så stort kontaktnät av människor runt dej så det skulle göra sej självt;) Fundera på det!
  Ha en fin dag och sköt om er:) Hälsningar Lena

 31. Anna Svedin

  Vart handlar du mest barnkläder?

  Handlar du baskläder från en billigare kedja och kompletterar med lite ”finare” kläder från något särskilt märke? =)

 32. Louise wallén

  Hej jag har egentligen ingen direkt fråga jag kan komma på att ställa. Utan vill mest berömma er! Jag följer er på tv och av de familjer man får se blir jag så glad när jag ser er.Ni verkar vara så harmoniska med varandra fast ni är 11 st,blir glad av att se detta. jag har jag bara 2 barn och tyvärr kommer det ej bli fler är jag rädd för. Så stort tack för all inspiration till att bla börja blogga igen och ta nya tag i vardagen. sköt om er hela familjen. KRAM Louise i Bara

 33. Stina

  Hej! Jag har nyligen börjat läsa din blogg och undrar hur ni tänker om genus. Har ni andra tankar om flickor än om pojkar? Jag har märkt att du ganska ofta skriver att pojkarna gör något eller att flickorna gör något. Är det så uppdelat? Kram, Stina

 34. Mia

  Jag undrar om erat pysselrum lite. Namnen på väggen, har du skrivit dem eller har ni haft en bord till de? var himla snyggt =)

 35. emma

  Hej!
  Tack för en fantastisk blogg det är så kul att få följa er underbara familj och er vardag!
  Jag undrar hur stort erat hus är och vad det har varit innan ni flyttade in.

  Kram

 36. Karin

  Skulle vara kul att höra lite om ert fina hus:)

  Kommer ni att totalrenorvera hela huset?
  Vad ska ni göra av toalettrummet med alla toaletterna?
  Renorverar din man Peter huset helt själv?
  Ska ni göra pool på tomten?

  Ska bli kul att följa renorveringen av erat hus:)

 37. Helena H

  Hej Mirka.
  Frågade om detta i ett inlägg du hade för ett tag sedan, men fick inget svar, så jag testar här ist. 🙂 Undrar bara var du/ni köpt den fina golvlampan med mindre lampa på, den svarta som står bakom köksbordet. Har letat lampa flera år nu utan att hitta nån passande, men fastnade för eran nu, den är jättefin.
  Jo förresten, dottern undrar om era kaniner mår bra och om ni ska ha en utehage åt dem i sommar.
  Kram från Helena i Söderhamn

 38. Linn

  Super bra blogg 🙂 älskar eran familj i programmet familjen annorlunda !!
  Men en sak jag undrar över är din kategori ”nya lägenheten” , bor ni i lägenhet nu eller hus? Fota gärna hur ni bor , vore kul att se 🙂 lycka till med allt 🙂

 39. Elin

  Hej Mirka!!!

  Såg ert fina pysselrum idag, vad är det för stil på namnen som ni har använt, och vad kan man hitta dem??

 40. Jennelie Bäckström

  Hej Mirka!
  Jag är en tjej på snart 18 år som har fastnat för något som kallas Amigurumi, ett sorts sätt att virka på! Man kan virka massvis av saker och något jag fastnat för att virka är bland annat tårtor och sköldpaddor. Har nästan nyss börjat med detta på allvar men tycker det är jättekul verkligen! Att göra 1 tårta tar ungefär 5h men det är det värt! Nu är min fråga, gillar någon av era underbara barn att leka exempelvis café eller dyligt? Kanske mer riktat till de mindre, men de lite äldre kan självklart få någonting annat! Isåfall så skulle jag, om intresse finns, kunna virka lite olika bakverk såsom tårtor, punchrullar, munkar osv och sedan skicka det till er! 😀 Eftersom att det tar så pass lång tid att göra vardera utav dessa Amigurumis så skulle det vara kul att veta om det skulle kunna tänkas vara något av intresse!
  Vill du se lite mer hur dem ser ut så kan du kika in på min blogg; http://www.jenneliesfotoblogg.devote.se där kommer jag nu ikväll lägga upp bilder på de 2 tårtor jag alldeles nyligen skapat! Självklart gör jag inte bara bakverk utan även små djur, lite större godsedjur och lite annat smått och gott! Men somsagt, skulle det vara av intresse så hör gärna av dig, för detta är så kul så vill gärna dela med mig 😀
  STOR Kram på dig och till din familj från Jennelie!<3

 41. Alva J

  Hej Mirka!
  1. Hur många barn ville du ha när du var liten?
  2. Hur mycket får ni för att vara med i FA?
  3. Har alla barn eget rum i det nya huset?
  4. Har ni några djur?
  5. Har barnen fått varit med och bestämma namn på deras små syskon?
  6. Gillar du att shoppa?
  7. shoppar du mäst på datan eller på stan?
  Älskar eran familj ni är så underbara!! kramar Alva

 42. matilda

  hej! talar barnen någon finska? och hur är kontakten mellan barnen o mor/farföräldrarn? Tack för en toppenblogg!!

 43. Malin

  Hej, jag älskar verkligen er familj och din blogg!
  Själv är jag bara 17 år och älskar barn, jag vill ha 8-10 barn

  Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
  När du var ung ca 17år hur såg ditt liv ut då?
  Hur många barn ville du ha när du var ung?
  Hur kommer alla barn överrens med varandra?
  När barnen ska till skolan/dagis, när kliver du upp på morgonen för att få iväg dom till skolan/dagis?
  Hur gammal är du och Peter och hur träffades ni?

 44. Kristina Reinholdsson

  Hej!

  Du ser så fräsch och fin ut! Men jag undrar om inte din kropp har tagit stryk av alla graviditeter och förlossningar? Sådant som inte syns. Hinner du verkligen läka mellan varje gång?

 45. Madde

  Hej. Jag har fastnat för det fina väggordet ni har i köket familjen…. Sen vet jag inte vad det står:( vart har ni köpt det??

 46. Sofie

  Hej hej!
  Superbra blogg till att börja med!
  Tänkte höra om du gjort abort någon gång? Och hur du ser på abort? Något du skulle kunna göra om det kommer fram att det kan vara något fel på barnet…?
  Och hur ser det ut med ekonomin? Klarar ni er bra, eller är det ofta knapert i kassan? 😉
  Kram

 47. En Som Gillar Fam. Annorlunda

  Vad tyckte Kevin om vinklingen på han och tjejen förra avsnittet?
  Och vad tyckte tjejen om det? 🙂

 48. lisa

  hej mirka!
  bra blogg??
  Har du någon facebok grupp så som madeleine har från familjen annorlunda?
  vad heter den i sådan fall?

  går de bättre för linnea nu i den nya skolan?
  hur långt har ni till märsta?
  linnea kunde inte åka mellan de nya hemet och den gammla skola??
  viket barn tog skol/dagis bytet bäst och sämst?

  lisa

 49. Julia

  Hej! Även om jag bara är 14 år så gillar jag din blogg, för jag älskar små barn! 🙂

  Älskar att se er i tv rutan varje måndagskväll!

  Vad är det bästa med att vara förälder och vad är det bästa med att ha många barn?
  När ni hittar på saker tillsammans (t.ex. utflykter m.m) så vem är det som hittar på det? Turas ni om att göra saker som alla vill (så att alla får bestämma nån gång) och uppskattar alla vad ni hittar på? 🙂

 50. Micke B

  Hej

  Först vill jag tacka för att man får följa eran familj i Familjen Annorlunda!

  Sen undrar hur ni gör under magsjuk-säsongen?

  Jag vet ju själv hur det är när man väl får det , och då har jag bara 2st barn och tycker det är full upp bara då och en annan brukar inte heller klara sig när det väl har kommit in i huset.Och ni har nu 11 st barn. Och när det gäller magsjuka så brukar inte folk vara så villiga att ställa upp och hjälpa en heller.

  Tack/Micke

 51. Elin

  Hej och tack för en toppenblogg! Jag undrar vilka blöjor du föredrar? Sen undrar jag om älva sover i sin säng på natten eller om hon får sova hos dig? Har så svårt att få min lilla att sova själv! Tips? Kram!!

 52. Sofie

  Hej!

  Har något av dina barn någon diagnos typadhd? Om isåfall skulle du se det som ett problem? Hur skulle du hantera det barnet?

  Sen undrar jag om Peter röker?

  Tack för bra blogg:)

 53. Sofie

  Hej.
  1.Är ni fortfarande 11 st barn?
  2.Är du gravid nu?
  3.Hur känns det att bo i ett så stort hus?
  4.Hur trivs barnen i skolan o ute på landet nu?
  5.Har ni skaffat några mer djur?
  6.Är det inte stressigt att ha så många ungar?
  7.Hur är det att vara morsa till 11 barn?

  Kram

 54. Sara

  *Hur går det med husrenoveringen?
  *Vad har du för arbete/utbildning?
  *Hur är kontakten med Peters föäldrar/syskon om dessa finns?
  *Hur gammal är Peter?

  Sist men inte minst:
  *BLIR DET FLER BARN?:D

  Kram!

 55. Emma

  Kan du beskriva varje barn med tre ord vardera? 🙂

  Tycker du att ni har blivit vinklade på ett bra sett i Fam Annorlunda, eller har de klippt konstigt nån gång? 🙂

 56. [email protected]

  jag undrar lite ang ekonomin, är en växande familj själv med allt vad det innebär så man är nyfiken på er som är så många.
  Fick ju se ett vockkvitto utan basvaror ojoj, men ni är många.
  jag undrar hur mycket per månad läggs på kläder, får alla barn något varje månad eller är det vid behov eller kör ni någon rutin ang klädinköp?
  & ifårn den 20:e hur länge finns barnbidraget kvar för er?
  Själv köper jag allt allt som barnen behöver den 20;e dvs blöjor, välling, de kläser som behövs mm mm & en hamdling på det så här kan jag lätt gjort slut på det till den 22:a men så är det endast 3 barn ett tag till. Hoppas kunna hålla ut med nästa men ja man vill ju vara ekonomisk men inte snål. Det barnen behöver ja det behöver de ju..

  Och ja du jag vill se vedlådan ^^

 57. K

  Hej!!
  Har du några bra tips för att bli gravid?(ja, förutom der uppenbara då;))
  Ni verkar vara en helt fantastisk varm och fin familj! Allt gott!

 58. Åsa

  Hej!
  Jag har kikat lite på tidigare frågestunder och har inte lyckats hitta svaret på min fråga. Kan hända att jag är blind eller så, men jag frågar ändå 😉
  Jag undrar var alla barns namn kommer ifrån, kanske mest mellannamn. Är det gamla släktnamn eller namn ni bara tycker om? Bara och bara iofs, men du förstår hur jag menar 🙂
  Kram!

 59. Ninna

  Hej!

  Först vill jag säga att jag är otroligt imponerad hur du/ni hinner och orkar med allt! Ni verkar vara en riktigt härlig familj! Älska din blogg! Nu till frågan: Hur tänker ni kring riskerna med att få ett sjukt eller handikappat barn? Jag har två barn första född med gomspalt och blåsljud på hjärtat och andra med blåsljud. Jag har alltid sagt att jag vill ha tre barn men jag vågar inte av rädsla för att det ska bli något allvarligare fel. Därför undrar jag hur ni tänker som har så många friska barn och skaffar fler med alla risker och med tanke på ålder etc, hoppas du förstår hur jag menar.

 60. josefin

  1. Hur gammal var du då du fick Kevin?
  2. Hur reagerade barnen då du berättade att du var gravid med Älva?
  3. Kan du visa mera videoklipp i din blogg?
  4. Hur många år är det mellan alla barnen?
  5. Vilka barn utav dina kommer inte alls bra överens?
  6. Tänker ni skaffa flera barn? isåfall hur många?
  7. Tänker ni åka till Finland nåt slag med alla barnen?
  8. Hur tycker Kevin att det känns att ha så många små syskon?
  9. Hur gamla var du och Peter när ni träffades?
  10. Vilken har varit din jobbigaste graviditet?

 61. Annica L

  Hej Mirka,

  jag undrar om du är nöjd med ditt motionsband, jag vill nämligen ha ett likadant, har velat länge, så lite åsikter är alltid kul!

  Kramar Annica

 62. clara

  hallo om ni fick ett till barn vad skulle det heta för jag antar att det sista barnet som var det 11 fick heta älva och 11 haha och vad skulle du gör aom du inta hade några barn elr typ bara 1 elr 2

 63. Julia

  Har några frågor till dig 🙂

  1. Hur var det att ha massa videokameror hemma när det filmade till failjen annorlunda ?

  2. Hur många olika rum utav varje har ni ert nya stora hus ?

  3. Vilket av era barn behöver mest tid ?

  Hoppas att du har tid att svara ! 🙂

  Kram !

 64. Stina

  Har ni funderat på att skaffa en mjölkmaskin? En sådan som familjen Wallquist har, eller ni kanske inte gör åt så mycket mjölk?

 65. Lotta

  Hej Ser er på Tv varje måndag och tycker ni är underbara. Allt som visas, vem bestämmer det? Hur mycket bestämmer tv vad som ska göras, betalar de det då? och hur bestämmer ni vad de ska visa, för jag kan tänka mig att det filmas mycket mer än det som visas på tv?
  Hoppas vi får fortsätta följa er i många år framåt..

 66. Sophie Skirgård

  Hejj Mirka!

  Vad säger barnens kompisar om att ni bor i en så stor familj om alla barn osv??
  Har du träffat barnes kompisar och känner du dom ( med tanke att det är så många barn du måste ta hand om så du kanske inte hinner.)
  Röker Kevin?
  Vill du ha fler barn?
  Får du tillräckligt med tid med barnen?

 67. Emilia

  Heej!:)
  1. Vad ska Älva heta i andra namn?
  2.Vilka går på dagis? o vilka dagar?
  3. Vem är busigast i familjen?
  4. Vilka bråkar oftast med varandra?
  5. Vilka delar rum?

  Det var de jag kom på!:) Jag älskar eran familj!
  Kram! /Emilia

 68. Elina

  har ni tänkt att skaffa fler barn?

  vad sa alla barnen när ni berättade att ni väntade Älva?

  vilka av barnen är mest lika/olika?

  åker ni ofta på semester? är de jobbigt att åka när ni är så många?

  kram!

 69. anna

  Hur går det med rökningen? Vilka i familjen röker? Har tex Kevin börjat än? Hur skulle du ställa dig till det om så hände?

  Vad gör du helst om du får några timmar helt utan barn?

  Hur ser ert sociala liv ut? Tänker tex om ni ofta bjuder hem kompisar och om ni ofta blir hembjuda till kompisar för att käka lite mat ihop en fredagskväll osv.

  Blir det fler tatueringar?

  Hur träffades du och maken? 🙂

 70. Linnea

  Om dig:
  fullständigt namn?
  ålder?
  längd?
  favoritmat?
  favorit färg?

  Dina barn:
  Ålder på alla?
  fullständiga namn?
  länder?

  erat hus:
  färg?
  gillar ni det?
  kan du göra en video blogg och visa erat hus, inne och ute alla rum osv?