Trettonbarnsmamman

What´s up?

Vad gör alla glada denna lördag då? Vi har varit till Enköping och veckohandlat , alla förutom Linnéa var med 🙂 Varje gång vi är inne på Maxi så brukar minst en människa komma fram till nån av oss och säga hej men idag var det fler än vanligt. 2 kvinnor kom fram och kramade mig , flera stannade och pratade med oss och många nöjde sig med att kika på oss några extra gånger 😀  Det är verkligen jätteskoj när folk kommer fram och säger hej, då inser man hur uppskattad programmet verkligen är och man ser att det är väldigt varierande typer av folk som faktiskt tittar på det 🙂 Så ser ni oss ute, tveka inte, var inte blyga utan kom gärna fram och säg hej 😉 

Älva blev hungrig mitt i handlandet så vi tog en korv till ungarna medans jag matade lillan. Jag åkte ifrån affären strax före Peter och trodde att han skulle köra ikapp mig men jag hann hem långt före honom….det visade sig sen att Peter hade stannat vid godisaffären och låtit barnen som åkte med honom handla lösgodis till förbannelse 😀 Och vet ni vad – jag har ätit några godisar jag med! Peter vet had jag gillar för lösgodis och hade tagit lite åt mig och jag föll som en fura för det 😀 Och ja…det var gott 😉

Nu ska jag snart baka lite muffins tänkte jag innan vi får fikabesök av grannarna. Ikväll ska vi nog faktiskt se på mello, är lite nyfiken på att se Perrellis miljon-show 😀

Ojojoj…vilka diskutioner det har blivit ang. lill-sessans namn! Herre jösses att folk orkar tjafsa om sånt…..Jag tycker att Estelle är fint namn och extraroligt att det blev ett helt otippat och rätt ovanligt namn 🙂 Sen spelar det väl ingen roll om man inte gillar Vickans och Daniels namnval – de har valt det namnet åt deras lilla skatt för att de tycker om det namnet – respektera det kan man väl ändå göra 😉

Over and out …… Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Jag tycker att Kronprinssesan Victoria och Prins Daniel har gett sin dotter ett fint namn. Jag tycker att det är ovanligt och fint. Sen att det skulle bli sådant snack om det det kan jag inte förstå.
  Estelle är ett fin och ovanligt namn.

 2. Johanna

  Hej!
  Ni verkar va en jätte mysig familj.
  Man blir alltid så glad när man ser er på tv.
  En riktig stor och härlig familj, så skulle jag med
  Velat ha de:)

 3. Åsa Garding

  Hejsan!
  Vi har haft stort kalas för min far här i helgen. Och idag blev det IKEA i Uppsala, ritade färdigt vårt kök, nu ska vi bara göra några kontrollmätningar innan vi gör beställningen.
  Kul att ni uppskattar att folk kommer fram och hejar.
  Har även skickat ett meddelande till dig via facebook, undrar om du sett det?
  Även vi såg på mello, tycker att det var rätt låtar som gick vidare direkt.

 4. Neta

  Tycker det var fint av dom att uppmärksamma Folke Bernadottes fru, hon har gjort mycket för barn och ungdom i Sverige på sin tid.
  Åh handlade han vid godisaffären vid Nightmare? Där har dom mycket man inte hittar någon annan stans, vi handlar jämt med oss lite när vi är där.

 5. Susanne

  Hej, har precis upptäckt din blogg. Har följt er på tv o blev glatt överraskad att ni är med igen! Ni är så himla coola tycker jag! Måste vara skönt med ett stort hus nu? Jag har bara 2 barn o fattar inte hur ni orkar med!? Är det jobbigt när ni har inspelning? Tvingar min man att kolla med o vi tycker ni är bäst! Vi kollade Mellon igår med. Annars tog vi det lugnt bara här hemma. Tack för att ni bjuder på er själva! Tycker med att alla ska sluta lägga sig i val av namn på sina barn, det bestämmer ju mamman o pappan! Tycker det är kul att er nr 11 heter Älva! Jättefint! Ha en bra söndag! Hälsa Hela familjen! Kram Susanne

 6. [email protected]

  veckohandla, ER hade jag mer än gärna kollat in när ni handla, kan nog lära sig ett & annat..
  Håller med fullständigt ang prinsessnamnet, fått läsa så mycket dumt & drygt på fb. Läskigt ang hur folk kan tänka, men kul med en & annan disskution 😉
  Hoppas ni hade en härlig lördag..
  Vi testade nya chips & somnade alla sjukt tidigt!
  Go söndag på er

 7. Elina

  Heej!
  du är en stor idol för mig.
  jag följer eran familj överallt där man kan följa er.
  ni verkar vara en sån skön familj!

  kan du inte ha en frågestund någon gång? 😀

  kraam

 8. Åsa

  Hej!
  Det är väl upp till var och en familj vad deras barn ska döpas till!

  Idag har vi varit på utställning med vår minsta o yngsta hund. Det är sååå roligt och hela familjen engagerar sig i det. Att det sedan dessutom gick väldigt bra gör det hela lite extra roligt.

  Mvh,
  Åsa

 9. Madeleine

  jag håller med dig om prinsessans namn, det är fint om man uttalar det som jag tror 🙂 klart att de får acceptera hennes namn, varför tjafsa så, vad underbart de fått en liten efterlängtad prinsessa! 🙂

  här har vi sjuka barn, hög feber, förkylda, lite ont i magen och så…
  Våra barn är rätt pigga även om de är sjuka. Myste och tittade på gladiatorerna med barnen, fick mycket kramar och gos av alla barnen, fick höra mycket ” älskar dig mamma” då blir man ju glad 🙂

  ha en trevlig helg
  kram från Madde med 4 barn tätt

 10. Therés

  Åååå jag skulle mer än gärna säga hej. Min man säger att jag är en stalker bara för jag gillar er familj bäst. Man kanske inte får säga så men jag gillar er mest.

  Håller helt med om Viktorias bebis namn, har folk tråkigt eller? Bara en massa neg. Jag tycker det var väldigt trevligt med en till sessa i kungahuset.

  Och vad jag gör idag? Jo mannen min tog barnen och hunden så jag fick egentid. Blev kaffe och packa ihop paket med kläder som jag sålt på Tradera. Man behöver verkligen egen tid ibland.

 11. Anna

  Vi tittar hela familjen på familjen annorlunda och älskar att se det. Ni är helt otroliga med era barn…alltid lika fantastiska föräldrar. Lugna och fina med dom. Och barnen…hur mysiga som helst ju.. =)

 12. Camilla 31 år & blivande 9 barnsmamma

  Vi har firat Mikaela som vart 3 år idag..:-D

  Sen har vi värdens magsjuka här hemma just nu..
  Ibland önskar man att man kunde trolla bort skiten..
  Nu spyr Robin o det är såå synd om han..såå liten..stackarn.
  3:e barnet för idag..URRK

  Bara 4 barn klara och 4 barn kvar….

  mvh camilla

 13. Karin

  Hej!
  Skoj att du gillar att man kommer fram och säger Hej, om man skulle se dig/er ute =)

  Jg gillar också namnet Estelle, härligt att dom ”vågar” välja ett namn som dom gillar till sitt barn, och inte ett namn som det ”förväntas” att dom ska ge.

  Kram

 14. Carolin

  Hej Mirka jag beundrar dig hade varit så roligt att träffa dig men tyvärr bor jag ändå långt bort i Östersund/jämtland
  Har du fått mitt brev= kort A4 med en groda för några månder sen?
  Vore kul och veta tacksam svar
  Det är ju helg då är det tilllåtet att mysa och äta godis
  Kram Carolin

 15. Åsa

  Håller med dig ang kungafamiljens namnval 🙂 Deras val liksom….. Gott med godis! Tycker jag du är värd 😉 Ska också kika på mello strax, nyfiken på alla bidragen – verkar bli det mest ”kändistäta” och spännande 😉

 16. Gunilla

  Jaså det är här du är! Konstigt att det inte fanns nån länkning och någon flyttinlägg…hm, men jag hittade hit via Ilmeruds blogg. Trodde nästan du slutat att blogga..
  Ha det gott!

 17. Marie

  Hej! Vill bara lämna ett litet avtryck och säga att jag tycker ni har väldans fina barn. Väluppfostrade, bra självförtroende,omtänksamma. Att Kevin är tjejernas favvo kan man förstå. vilke go kille”! Lugn, naturlig.

  En eloge till dig Mirka som roddar storfamiljen elegant. Och till Peter förstås – bra förebild!

  Kram Marie, mamma till två

 18. Caroline

  Instämmer med dig, tycker att Daniel och Victoria får döpa sitt barn till vad de vill.
  Det är deras barn och vad de väljer för namn ska inte andra lägga sig i, tycker jag!
  Dessutom tycker jag att Estelle är ett fint namn,superbra! 🙂

  Trevlig helg!