Trettonbarnsmamman

Gästinlägg!

Hej alla glada!!

Efter Mirkas idé om att anordna en bloggträff så såg jag att intresset var stort och många hade gärna velat komma men många har svårt att ta sig till mitten av landet.
Jag kom då att tänka på att man skulle kunna anordna en träff i södra respektive norra delen av Sverige. Mirka kommer jättegärna med på en träff om vi får i hop någon;)
Mitt område skulle då vara i den södra delen. Frågan är då bara hur många som är intresserade och om det finns förslag på vart vill skulle kunna träffas. Trevligast hade kanske varit om det blev lite varmare och ljusare ute först. Håller tummarna för att detta skulle kunna bli av. Någon som kan tänka sig att hjälpa till att hålla idet? Det är inte lätt att fixa med saker själv, allrahelst inte när man väntar bebis mitt i allt;)

Hör gärna av er på:

[email protected]

Mvh Ellan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana

  Jag bor längst ner i Skåne men kan absolut tänka mig att resa ett par mil =) Hässleholm , Kristianstad , Malmö låter bra..jag har dock ingen aning om bra plats (er) där man kan träffas…Och såklart hoppas jag oxå att Mirka kan komma.

  1. Ellan

   Ang Kristianstad /Hässleholm. Mejla gärna mig då jag försöker få ihop några som kan hjälpa till så att detta blir av och inte bara en massa snack om det. Är vi några stycken så blir det lite lättare, hoppas att du är på.

 2. Mikaela

  krsitianstad röstar jag för.. men hässleholm eller malmö skulle med funka bra för mig.. En mysig bloggträff framåt sommaren låter kanon.. Även underbart om mirka kunde komma =D

  1. Ellan

   Jag nappar på denna delen av södra Sverige och vill du så kan du mejla mig, har även bett andra som önskar denna regionen att göra det samma. När vi är några stycken så kan vi nog hjälpas åt att få ihop något bra, vad tror du om det?

  1. Ellan

   Dessa förslag tycker jag mer hör till mitten och ligger närmre den träffen som Mirka ska dra ihop. Meningen var att 50-60 mil kan vara lite långt för dem som bor mer söderöver.
   Hässleholm (mer söderut som tanken var) är ju en samlingsplats som tåg från olika städer tar en till, där i närheten kanske kan finnas något. Någon som känner till Hässleholm, finns där något ställe som kanske går att vara på men tanke på att vädret inte alltid är att lita på, Det behöver inte vara så avancerat huvudsaken är ju att man träffas och minglar runt. Kan man tänka sig någon sporthall eller liknande?

 3. Hoppetossan

  Vi verkar i alla fall vara ett par göteborgare som vill ha en träff 🙂
  Jag bor visserligen ett par mil utanför men det är ju inga problem att ta sig till Götet.

 4. Camilla

  Vrångö lät ju mysigt! Är ju lätt att ta sig dit från Göteborg med (för dom som inte vet vad det ligger)
  Annars Varberg, också perfekt med barn! Malmö känns förlångt söderut, bättre det är lite mitt i mellan i södra Sverige, så når man en större grupp.

 5. petra

  Det är väl kul med fler träffar. Ordna lite här och var i landet så kommer dom som har möjlighet. Börjar gärna med Mirkas så kan man utvärdera efter den! Kramar

 6. Hannes Lindgren

  Jag skulle säga Göteborg.

  Sedan om det blir till sommaren skulle jag säga Vrångö.

  En riktigt fantastisk ö som är otroligt vacker sommartid, och med en jättefin och långgrund sandstrand för barnen om du har de med dig.

  Till ön går det passagerarbåt då bilar är förbjudna på ön, vissa av båtarna har café.

 7. Ellan

  Mening med mitt förslag är ju absolut inte att störa den träff som Mirka planerar nära sig. Utan mening är att någonstans i Söder kunna samlas lite lättare vi andra som inte kan ta oss till den bloggen. Jag väntar själv barn i början av maj och tänkte att en träff längre fram i sommar skulle kunna vara ngt. Växjö, Kristianstad är förslag på ställen, själv bor jag i Karlskrona. Är någon på och hjälper mig att titta runt och ge mer förslag. Detta nu med förhoppning om att det kan bli av;)

  1. Fiffi

   Kristianstad tycker jag låter som en super ide. Bor ju själv där. 😉
   Frågan är bara hur den skulle vara utformad, om man visste med 100 procent att det gick att vara ute, skulle vi kunna varit det. Annars är där ju mässhallarna Yllan. Det är liksom ett företagshotell med lokaler även för mässor. Där brukar vara mässor som barn,hälso och gymnasie.Vi har även haft en heldel föreläsningar där. Man kan anpassa lokal efter antal besökare. Är det meningen med övernattning och lokal finns där ju flera hotell som säkert ställer upp på detta, även en kursgård utanför stan men det innebär att de som kommer med tåg kommer att ha svårt att ta sig dit.
   Ja , som du förstår håller jag på Kristianstad.

   1. Ellan

    Det låter som du har många förslag och lite idéer. Känner du till något om Hässleholm, där tror jag också skulle kunna vara en bra mötesplats eller Kristianstad. Kursgården utanför där lät trevligt, vet du vad det kostar att hyra? Meningen är lite minge, godsaker och att lite tävlingar kanske kan vara inblandat. Avslutning med lite middagsmat. Vill man övernatta så får man ordna med det, finns väl bra hotell eller kanske till och med bra vandrarhem. Det stora problemet är stället då man som sagt var inte kan garantera väder och vind. Du kan väl mejla mig så kan vi om vi kan få ihop ngt bra.

 8. Elin

  Hej!
  Jag bor i Göteborg och är helt på att vara med på en träff i söder! Om den hålls i närheten är jag gärna med och hjälper till med det jag kan.

 9. Melina

  Jag tycker att Malmö är bra..
  Stor stad och lätt att ta sig till för alla i den södra delen,
  dessutom en underbar stad.

 10. julia

  kan du inte komma till övik , skulle gärna vilja träffa dig men eftersom jag har skola och inte nån bil så kan inte jag komma så långt

 11. Mikaela - mamma till Viktor

  Jag tycker att en bloggträff låter så himla roligt, och jag skulle mer än gärna komma om möjligheten fanns (och eftersom jag bor i Vimmerby så tillhör jag den södra delen), men jag skulle bli så glad om jag även fick möjligheten att träffa Mirka 😀

  Kramar