Trettonbarnsmamman

Redo

Thor och Nellie är redo i soffan i väntan på Familjen Annorlunda 🙂

image

Ses snart 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia

  Ni är bäst!
  Jag är avundsjuk för all den energi ni har. Jag har 2 barn
  och fullt upp med dem. Hade ALDRIG KLARAT AV DET OTROLIGA
  som ni gör med !! barn!
  Kram från Pia

 2. Anne

  Hej, Mirka!
  Jag tycker du och din familj verkar helt underbara och jag gillar att följa dig på din blogg. Har följt familjen annorlunda och gillar dig och de andra familjerna som varit med, dock måste jag säga att jag gillade bara dig och din familj i denna nya säsong av familjen annorlunda. Kommer därför inte att följa familjen annorlunda denna gången då det inte visas så mycket av er. Efter som jag gillar dig och din familj jättemycket så kommer jag istället att fortsätta att läsa din blogg och följa dig här istället.
  Många kramar från mig 🙂

 3. Miah

  Så äntligen har familjen annorlunda börjat igen, härligt att få ta del av er även via tv´n. kollar din blogg dagligen!
  du är verkligen en inspiration, har själv 7 barn och blir gaaalen ibland på allt runt om kring.
  kram
  Miah

 4. Sofie

  Älskar programmet 😀

  Kul att ni var med i år igen !!

  Ett så stort hus ni har flyttat in i,haha inte fel med så många i familjen.

  Kram Sofie

 5. Maria

  Det var faktiskt första gången jag såg er på Tv, det var jättekul att se er efter att jag följt bloggen ett tag! Ni verkar vara en toppenmysig familj och vilket perfekt hus ni hittat! Varma kramar från Maria

 6. Fanny

  Vad kul att ni är i rutan igen så man har något att mysa sig ner i soffan för och få ordning på måndagskvällsrutinerna igen 🙂
  Ni är ju bara såå mysiga och har inspirerat mig såå mycket!
  Hejja er!

 7. Jeanette C

  Hej!
  Familjen annorlunda utan er hade varit supertråkigt.
  Gott att ni är med!! Underbara barn ni har. Jag blev tårögd när era barn skulle säga hej då till sina kompisar…

 8. Malin Andersson

  Åh vad kul det var att få börja följa er igen!!!:)) Nu sitter vi bänkade varje måndag framför tv.n:)) Ni är en sååå härlig familj!!:))

 9. Carolina 3 barnsmamma

  Välkomna tillbaka till tv rutan!! Älskar att läsa din blogg & mina barn var lika glada över att ni var tillbaka som jag! Nu får vi längta en hel vecka till nästa program =) Ni är en helt underbar familj!

 10. sargit

  Vad roligt det var att få se hur ni bor. Blir ju helt annat än då man ser ert hem på bilder.
  Verkar bli en bra säsong av fam annorlunda 🙂
  Sköt om er.
  Kram

 11. Johanna

  Hej Mirka!

  Vad roligt det var att se er i tv.n igen.
  Hoppas att ni kommer att trivas bra här i Enköping 🙂
  Blev så glad när jag hörde att ni flyttat hit och ut på landet, tänkte att det här kommer verkligen att passa er
  och det verkar det onekligen göra!

  Själv är jag också finsktalande och lever livet med min man och två döttrar 3 och 6 år inne i Enköping.

  Kram Johanna

 12. Caroline

  Fasiken vad kul det var att se er ikväll. Var nyfiken på de nya familjerna, men ni är BÄST!!! Kul och se lite mer av ert hus både inne & ute.. Nu längtar jag till nästa avsnitt!!!

 13. Jenny

  Äntligen är mitt favoritprogram tillbaka och såklart min favoritfamilj!! Så roligt att återse er igen! Vilka fantastiska barn och du och Peter är så fina! Tack för en jättebra blogg som jag dagligen läser! Stor kram från Jenny

 14. Jenny

  Så roligt att få se er igen! Härliga, Goa och mysiga barn! Läser din blogg dagligen och är så imponerad av er!

 15. Emma

  Åhh vad jag tycker eran familj är mysig!
  Som vanligt var eran familj bäst, roligast och mysigast:)
  Längtar redan till nästa Måndag !:)

  Kram !

 16. Cecilia

  Så roligt att se er på Tv 😀 det var mycket annorlunda än vad man ser på bloggen 🙂 så fint huset är 🙂

  Mysig dag när ni hälsade på grisarna och hästarna 🙂
  Du lät lite förkyld hehe 🙂

  Kram

 17. helena

  Åh, vad kul att programmet är igång, hitintills blir jag nervös av de två speedade röriga familjerna (iofs inget fel på dem alls) men njuter av att se er. Ni är så förbaskat duktiga så jag har inga ord.