Trettonbarnsmamman

Kalas mm

Idag har det fixats ordning för kalas, vi har firat Selina och hon hade bjudit alla klassens tjejer och 6 av 8 kom 🙂

Dagen började med frulle som vanligt. Sen duschade jag och Jennifer, Selina och Alice. Fixade med tvätt, matade Älva, klädde på barnen, gjorde tårtorna, dukade, diskade mm fram till kl. 13. Peter gick runt och städade och plockade medans. Oliver var på en kompis kalas mellan 11-13 och kl. 13 började Selinas kalas. De 2 timmarna som kalaset varade gick väldans fort och Selina var en glad och nöjd tjej 🙂 Hennes kompisar och speciellt 2st av de var helt sålda på Älva och brydde sig inte så mycket om någonting annat än att vara nära Älva och de blev helt saliga när de fick hålla i henne 🙂

Tårta 1

tårta 2

Inga flådigt avancerade kreationer men jääävligt goda enligt Kevin 😀 Jag vet ju inte då jag inget åt 😉

Jennifer friserade Alices hår idag 🙂

Efter kalaset busade Peter med pojkarna en bra stund medans jag satt i gungstolen med Älva och bara slappade 😀 Det blev 3 olika rätter till middag idag – Kyckling och broccoligratäng till barnen, potatis, kyckling och baconsås till Peter och äggröra med bacon till mig ….. Den här dagen har verkligen bara swichat förbi och nu försöker jag sitta här och ha lite datortid medans Peter tittar på tv. Men Nellie är piggare än vad som är tillåtet vid den här tiden på kvällen och omöjlig att få att lägga sig ner så kvällslugnet är inte riktigt vad den borde vara 😀

 

Igår kom några grannar till oss förbi och lämnade en present till Älva och en blomma – tack Torkel och Carin ♥

Nu ska jag ta itu med Nellie som försöker väcka sina syskon hela tiden 😉  Godnatt ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. saga

  Jag undrar, igår skrev du att du kanske fyllt ut utrymmet, du fick inte in bilder. Var det så. Jag funderar på att flytta min blogg hit av olika anledningar, men vill ha utrymme nog då jag har hur mycket jag vill där jag bloggar nu. Vore så snällt om du vill svara.
  Från en 7 barnsmamma från 2 – 19 år gammla.

  MIRKA SVARAR: Stämmer bra det….det fanns bara 50MB i utrymme men den biten är fixad nu – Loppi har ökat utrymmet för alla bloggar till 2000 Mb vilket bör räcka gott 🙂 Det är viktigt för mig att kunna få plats med foton mm också 😉

 2. Ida

  Vilken underbar familj ni är 🙂 Ni har så otroligt söta barn. Det ser jättemysigt ut med födelsedagskalas 🙂

 3. Anita

  Kul med kalas,och roligt att nästan alla tjejer kunde komma. 🙂
  Blir det inte jobbigt att laga olika sorters rätter. Tre stycken?
  Kul följa Familjen Annorlunda igen.

 4. johannah m

  Hej! Vill bara skriva att du peppar mig massor angående kost, träning osv. jag menar kan du som har elva barn så borde ju jag som har tre fixa det oxå:-). Ser fram emot säsongspremiären av familjen annorlunda ikväll…kram kram

 5. Michaela

  Å va kul att allt blev lyckat!
  Vilken go bild på Älva! Vilken min hon gör!!

  Lääängtar tills imorgon när jag får se er i rutan igen:)

  Kram kram

 6. Sofia

  En förfrågan bara men kan du ändra så din blogg inte heter ”min blogg” för då vet jag att det är din som kommer upp på bloglovin 🙂
  Tycker förövrigt att det är superkul att läsa din blogg då jag alltid velat ha en massa barn men min sambo är tyvärr inte inne på samma spår 😉 så kul att få läsa om hur det är och hur det funkar. Blir kul med premiär av familjen annorlunda nu så man får se lite mer hur ni bor nu när jag följt din blogg ett tag.